Vepor på cykelstaket - Perfekta vepan för evenemang | Expofy
Över 300 olika expoprodukter
Leverans inom 7-10 arbetsdagar
Kundtjänst: 0771-75 35 00
Vepor för cykelstaket
Produktvideo

Vepor för cykelstaket

732.00 kr

(498.75 krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

 • Fraktklass: 1 - 199 kr
 • Fraktklass: 2 - 245 kr
 • Fraktklass: 3 - 349 kr
 • Fraktklass: 4 - 449 kr
 • Fraktklass: 5 - 595 kr
 • Fraktklass: 6 - 1190 kr
 • Ladda upp fil *

  Ladda upp din fil nu eller skicka in den senare via vår WeTransfer

 • Filuppladdning *

  Är din fil större än tillåtet? Då går det att ladda upp den via vår WeTransfer eller maila filen till filer@expofy.seMax filstorlek: 100 MBGodkänt filformat: pdf xlsx

Produkt

Tillval

Totalt

000

Spärra av område med snygga vepor för cykelstaket

Att sätta vepor på ett cykelstaket är ett perfekt sätt att lyfta upp och snygga till en evenemangsyta samtidigt som man spärrar av. Skapa en snygg entré eller ett inringat serveringsområde. Veporna skapar en trevligare känsla och det är även ett bra sätt att se till att enkelt kommunicera ut information. Vepor för cykelstaket har ett fast mått på 200×184 cm för att passa standarden för cykelstaket. Vi gör dem i ett stycke som du sedan viker över cykelstaket.  Veporna är i ett slittåligt material som går lika bra att använda inomhus som utomhus och har en fin färgåtergivning.

Material

För våra vepor till cykelstaket har vi valt ut följande material:

 • 115 g Polymesh
  Polymesh är ett av det vanligaste materialen att använda för flaggor. Men det går lika bra att använda till en cykelstaket. 115 g Polymesh är hålad och släpper igenom en del av vinden vilket kan vara att föredra då det minimerar risken av att staketet välter vid hårdare vindförhållanden. 

Efterbehandling

Val av efterbehandling är hur du vill att kanterna ska vara runt om din vepa. Efterbehandling görs på alla sidorna av vepan och för cykelstaket är vi valt att göra följande efterbehandling:

 • Kantförstärkning + öljetter 
  Hård vind är det största problemet att ta hänsyn till när det kommer till vepor för cykelstaket. På cykelställsvepor använder vi en kraftig kantförstärkning bestående av ett nylonband som sys fast runt kanterna. Detta görs för att de inte ska trasas upp och ger därmed en längre hållbarhet. Men för att du ska kunna hänga upp vepan på staketet så slås det fast öljetter som är anpassade efter cykelstakets utformning. Veporna fäster du på cykelstaketet med hjälp av vanliga buntband.

Designa din vepa

När du designar din vepa behöver du inte hålla tillbaka på layouten. Du kan trycka på hela ytan och det finns inga begränsningar på hur många färger du får använda. Ladda ner designmallen nedan och skapa din design efter filens mått, glöm inte att spara med 5 mm utfall. Är du osäker på hur du skapar en tryckfil eller hur man lägger till utfall kan du läsa det i våra guider om tryckfiler och utfall. Behöver du hjälp med design eller har frågor om våra vepor för cykelstaket kan ni kontakta oss på 0771 – 75 35 00 eller maila oss på info@expofy.se

Hjälp med montage

Behöver du hjälp med att montera din nya vepa? Vi samarbetar med ett flertal duktiga montörer och uthyrare som finns tillgängliga över större delen av Sverige.
Kontakta oss så hjälper vi er! 0771 – 75 35 00 eller maila oss på info@expofy.se

 

Volymrabatter
Antal:
Volymrabatt:
Detaljer

Bredd

200 cm

Höjd

184 cm

Material

115 g Polymesh

Efterbehandling

Kantförstärkning med öljetter

Designmallar

Så här gör du

 1. Ladda ned designmallen (pdf)
 2. Följ instruktionerna i filen.
 3. Ladda upp ditt original till oss här: Ladda upp fil
 4. Vi granskar alla original och ordrar manuellt och återkommer direkt om vi är osäkra på något.

Designhjälp (139 kr)

Behöver du hjälp med ditt original kan du välja till designhjälp på produktvyn. Då hjälper vi dig med de grundläggande bitarna så som att placera en logotyp och välja färger. Behöver du ha mer avancerad designhjälp? Hör av dig till oss så löser vi självklart det också!

Hämta designmall