City sign

City sign

Från 1 495.00 kr

(1 869 krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

 • Fraktklass: 1 - 169 kr
 • Fraktklass: 2 - 199 kr
 • Fraktklass: 3 - 249 kr
 • Fraktklass: 4 - 449 kr
 • Fraktklass: 5 - 650 kr
 • Fraktklass: 6 - 1500 kr
Töm val

Antal

Tillval

 • Väderbeständig affisch – 50×70 cm

  165.00 kr

  Tryck din affisch i ett värdebeständigt material Vår väderbeständiga affisch trycks i tät PVC och är av högsta kvalité. PVC ger en fin färgåtergivning och är ett slitstarkt material som klarar de hårdaste väderförhållandena. Denna affisch passar perfekt för utomhusanvändning och går utmärkt att placera i en gatupratare. Att tänka på när du skapar din väderbeständig affisch När du skapar […]

  -
  +
  AddTa bort

  Väderbeständig affisch – 70×100 cm

  350.00 kr

  Tryck din affisch i ett värdebeständigt material Vår väderbeständiga affisch trycks i tät PVC och är av högsta kvalité. PVC ger en fin färgåtergivning och är ett slitstarkt material som klarar de hårdaste väderförhållandena. En väderbeständig affisch passar perfekt för utomhusanvändning och går utmärkt att placera i en gatupratare. Att tänka på när du skapar affischer i 70×100 format När […]

  -
  +
  AddTa bort

Endast Leveranstid

 • (Frakt tillkommer i varukorgen) Tillägget gäller per produkt och tillkommer som en extra kostnad utöver frakt.

Produkt

Tillval

Leveranskostad

Total

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:
000

SKYLTSTÄLLET SOM ÄR ANPASSAT FÖR CENTRUMMILJÖER.

City Sign är en gatupratare med stomme av kraftiga pulverlackerade rör och kommer endast i färgen svart. Skylten är beklädd med 40 mm snäppram vilket är ett lite lyxigare alternativ av fäste. Snäppramen är tillverkad i aluminium och klarar att stå utomhus. Fördelen med snäppram är att din affisch sitter fast mycket bättre än en gatupratare med frontplast och magnet. Därför behöver du inte vara orolig att din affisch blåser ur vid hårdare vindförhållanden.

Vill du exponera ditt företags logotyp lite extra och samtidigt spara utrymme på din skylt kan du välja till en toppskylt. City Sign kommer med en exponeringsoval där du kan för en extra kostnad exponera ditt företags logotyp.

City Sign är även speciellt anpassad för stadsmiljö då man valt att formge gatuprataren så att den ska bli ett så litet störmoment som möjligt. Anledningen till att City Sign passar bättre i stadsmiljö än andra gatupratare är dess runda bas. Den runda basen gör det enklare att upptäcka gatuprataren för personer med nedsatt syn och minskar risken för att någon går in i den.

Köp till en skylt

När du köper en gatupratare kommer den inte med en inkluderad skylt. Därför behöver du välja till detta i samband när du beställer. Det vanligaste man placerar i en gatupratare är en affisch. I vårt sortiment hittar du två olika sorter av affischer.

 • Vanlig affisch
  Den vanliga affischen är mer anpassad för inomhusanvändning eller för att sitta skyddad i ram. Ska du placera affischen i en gatupratare som kommer stå skyddad från regn och som du tar in över natten fungerar det bra med en vanlig affisch.
 • Väderbeständig affisch
  Vår väderbeständiga affisch är gjord i tät PVC och klarar av de flesta väderförhållanden. Vill du att din gatupratare ska stå ute en längre tid och om du inte vill flytta på den rekommendera vi att du väljer en väderbeständig affisch till din gatupratare.

Designa en affisch

När du skapar dig en affisch ska affischen vara i måtten 50×70 eller 70×100 beroende på vilken storlek du valt på din gatupratare. Om du har ett färgat motiv som går från kant till kant är det viktigt att tänk på att ha ett utfall på 5mm. Detta minskar risken för att det blir en vit liten glipa längst kanterna. Läs vår guide om utfall om du är osäker på hur du lägger till detta. Tänk också på att om din design innehåller bilder bör dessa ha en PPI/DPI på 300.

Är du osäker eller behöver hjälp med din affisch kan vi hjälpa dig med detta. Lägg till produkten “Hjälp med original” och skicka in dina filer så hjälper vi dig med en affisch. Det går också bra att kontakta oss direkt via info@expofy.se.

Recensioner(0)

Det finns inga recensioner ännu.

SKRIV EN RECENSION

Var först med att recensera “City sign”

Volymrabatter
Antal:
Volymrabatt:
Specifikation

50 x 70 cm

70 x 100 cm

Material

Stål, aluminium

Stål, aluminium

Bredd

65 cm

85 cm

Höjd

130 cm

173 cm

Djup

65 cm

85 cm

Affischmått

50 x 70 cm

70 x 100 cm

Yta för logotyp

55 x 30 cm

75 x 39 cm

Vikt

15 kg

25 kg

Designmallar
Hämta designmall

Inga filer