Godis med eget tryck - godiskorgar och askar | Expofy
Över 300 olika expoprodukter
Leverans inom 7-10 arbetsdagar
Kundtjänst: 0771-75 35 00

Godisaskar och godiskorgar

Är det dags att skämma bort dina anställda eller visa uppskattning till dina kunder och leverantörer? Hos oss hittar du ett brett utbud av härliga godisblandningar med godis från de mest kända varumärkena på marknaden. Högkvalitativt godis inslaget i papper.

Företagsgodis med leverans direkt till era kunder

Godis ligger de flesta väldigt kärt. Därför är det ett utmärkt sätt att locka kunder till din monter, bjuda dina konferensgäster på eller bara skicka ut som gåva för att visa uppskattning. Våra askar och korgar innehåller blandningar med upp emot 40 sorters olika godis vilket göra att det finns godis som passar alla.

När du gör en beställning hos oss kan du välja att antingen skicka godiset till dig själv eller låta oss distribuera ut det direkt till kund. Att beställa godis hos ska vara enkelt och okomplicerat så att du kan fokusera på annat. För att göra godiskorgen mer personlig kan du även välja att skicka med en personlig hälsning.

Lyxig godisblandning som passar alla

Att få en godisblandning som passar alla är helt klart en utmaning. Lika så när man ska blanda allt. För att våra askar och korgar ska få så stor variation som möjligt och godis från alla våra sorter har vi lagt allt i en stor roterande trumma. I trumman blandas sedan alla sorter ihop så att vi enkelt kan fylla din godisask med den absolut bästa och lyxigaste godisblandningen.

Våra godisaskar och godiskorgar kommer fyllda med godis från de allra största varumärkena på marknaden. Vilket innebär att varje blandning, beroende på storlek, innehåller upp emot 40 olika sorters godis. I våra godisblandningar hittar du följande godis.

 • Marabou klassiska Mjölkchoklad
 • Daim
 • Riesen
 • Karl Fazer blå
 • Geisha
 • Fazer mint
 • Marianne
 • Dumle original
 • Werther´s toffee
 • Werther´s choco toffee
 • Bounty
 • Snickers
 • Twix
 • Mars
 • Kit Kat
 • Lion
 • Plopp
 • Plopp saltlakrits
 • Rollo
 • Rollo lakrits
 • Refresher
 • Fondante Choklad, caramel och mint
 • Italienska chokladpraliner med apelsin, hasselnöt och mint.
 • Napoleon salta pulvertwist, syrliga lemon och hallon/salt.
 • Mjuk Fox citron
 • Kolor i smakerna saltlakrits, choklad, hallon, smultron, päron och hallon/saltlakrits.
 • Walkers kolor i olika smaker
 • Smörkolor

(Med reservation för mindre ändring)

Godis anpassat efter årets olika högtider

Att presentera ditt godis på ett roligt och unikt sätt kan vara en avgörande faktor för hur uppskattat det blir. Hos oss hittar du askar och korgar anpassat för alla de stora högtiderna under året så att du kan skicka ut godisaskar för rätt period. Utbudet är stort och det finns godis passar alla olika evenemang. Skicka ut en tomtesäck under julen, ett vackert påskägg vid påsk eller en somrig godiskorg vid midsommar. Vad du än väljer så är godis en uppskattad gåva som passar utmärkt att skicka.

Julgodis

Julgodis är en av de populäraste gåvorna att skicka ut för att visa uppskattning. Något som brukar falla de flesta i smaken. Julgodiset blir ett utmärkt sätt att tacka av året och för att hålla en god relation med kunder men även anställda. Våra julaskar och korgar är självklart framtaget så att de ska ge en riktigt härlig julstämning. Välj mellan askar formade som julkulor, trycka godissäckar gjorda i jute eller vackert inslagna korgar i cellofan med rött tyg och en stor röd rosett i sidenband.

Smidiga leveranser av ditt företagsgodis

Att beställa företagsgåvor som godis ska vara en enkel process och kräva minimal ansträngning. Det innebär att du endast behöver bestämma dig för vilken storts ask eller korg du vill skicka ut och sedan meddela oss vart du vill att godiset skickas. När vi fått din beställning packar vi godiset, skriver ut din hälsning och postar det till antingen till dig eller direkt ut till kund.

Frakt och leveranskostnader för godis

Tillskillnad från andra produkter i vår butik så är fraktkostnaderna på godis inte baserat på fraktklasser. I stället skiljer sig priset baserat på hur många du köper och vilken vikt produkten har. Skulle du välja att skicka ditt godis direkt till kund så tar vi i stället ut en frakt per paket. Nedan hittar du en full lista på hur fraktkostnaderna ser ut för vårt godis.

Godisaskar 1-2kg

Antal produkter

Pris

1-5 produkter

159 kr

5-10 produkter

199 kr

11-20 produkter

289 kr

21-30 produkter

319 kr

31-50 produkter

399 kr

51-100 produkter

575 kr

101-120 produkter

995 kr

Godisaskar 2-3,5 kg

Antal produkter

Pris

1-5 produkter

199 kr

5-10 produkter

249 kr

11-20 produkter

369 kr

21-30 produkter

429 kr

31-50 produkter

575 kr

51-100 produkter

995 kr

101-120 produkter

1500 kr

Godiskorgar 3-5 kg

Antal produkter

Pris

1-5 produkter

289 kr

5-10 produkter

429 kr

11-20 produkter

575 kr (halvpall)

21-30 produkter

1570 kr (1 x hel + 1 x halvpall)

31-50 produkter

1990 kr (2 x helpall)

51-100 produkter

2665 kr (2 x hel +1 x halvpall)

101-120 produkter

2985 kr (3 x helpall)

Kostnad för distributionsfrakt per paket:

Kilo

Pris

Godis 1-3 kg

119 kr / paket

Godis 3-5 kg

139 kr / paket

Skicka med egendesignad hälsning

När man beställer godiskorgar och skickar ut till kunder och anställda är det alltid trevligt att kunna skicka med en hälsning ifrån företaget. När du beställer godis i vår butik har du därför möjlighet att lägga till detta direkt i butiken. Något som sparar tid för dig som företagare. Det gör att godiset är redo att skickas direkt ut till din kund utan att du behöver göra något jobb.

Designa ditt eget kort

Unikt för vår butik är att du har möjlighet att designa ditt kort helt själv i vårt designverktyg. Flera av våra korgar och askar kommer med färdiga kort där du kan välja önskat motiv på framsidan. På insidan har du däremot full kontroll på vad du vill att det ska stå. Exempelvis kan du lägga en trevlig texthälsning och bifoga er logga.

Om du vill skapa dig ett eget kort kan du ladda ner våra designmallar för att ta fram det. Mallarna finns att hitta under respektive produkt. Det kan vara bra att tänka på att korten har fasta mått och det behöver därför göras efter mallen. Vill du trycka ett kort i ett annat format får du kontakta oss så hjälper vi dig med detta.


Frågor och svar om vårt godis

Kan jag beställa godis till olika adresser?

När du lägger en beställning på godis i vår butik har du möjligt att välja ifall godiset ska skickas till din adress eller direkt till din kund. När vi skickar direkt ut till din kund så betalar du en frakt per paket. Vid val av flera olika adresser skickar du in en distributionslista till oss som finns att ladda ner på produktsidan. Denna laddar du sedan upp ihop med din beställning så att vi vet vart paketen ska skickas.

Kostnad för distributionsfrakt per paket:

 • Godis 1-3 kg: 119 kr / paket.
 • Godis 3-5 kg: 139 kr / paket.

Kan jag skicka godis till en privatperson?

Det går absolut bra att skicka till en privatperson. När vi skickar ut godiset ifrån oss använder vi oss av DHL eller Postnord. Godiset levereras direkt hem till kund och inte till ett postombud.

Hur skickar jag in mina adresser till er?

När du ska lägga en beställning hos oss hittar du distributionslistan under produktvalet ”fler adresser”. När du klickar på det valet kommer det komma upp en ny ruta. Här finns en länk till en Excel fil som du ska fylla i. När du fyllt i den med önskade adresser bifogar du den ihop med produkten innan du lägger godiset i varukorgen. Du hittar även listan här.

Har ni en innehållsförteckning på allt godis?

Självklart finns det en innehållsförteckning på vårt godis. Vi har en stor godisblanding vilket innebär att du kanske inte får exakt alla godisar som finns med i vår innehållsförteckning. Du hittar innehållsförteckningen här.

Är det möjligt att skicka godiset med expressleverans?

När vi packar ditt godis behöver vi några dagar på oss att förbereda allt. Därför kan du se i vår kalender under önskat avgångsdatum för ungefär när du kan förvänta dig att din beställning skickas. Efter önskat avgångdatum tar det ca 1–3 dagar innan beställningen når fram till dig. Har du extra bråttom ber vi dig att ta kontakt med oss så ska vi se om vi kan hjälpa dig. Ring oss på 0771–75 35 00 eller maila info@expofy.se

Kan ni trycka min logga på godiset?

I våra godisaskar och godiskorgar i butiken erbjuder vi just nu endast godis från kända varumärken och har inte möjligt att göra specialanpassade lösningar. Det vi kan erbjuda är att ni har möjlighet att företagsanpassa ett kort/hälsning så att godiset blir profilerat ifrån ert företag. Om du önskar reklamgodis med er logotyp ber vi i stället er att kontakta oss så kommer en av våra säljare att hjälpa er. Ring oss på 0771–75 35 00 eller maila info@expofy.se