Godisaskar och godiskorgar

Är det dags att skämma bort dina anställda eller visa uppskattning till dina kunder och leverantörer? Hos oss hittar du ett brett utbud av härliga godisblandningar med godis från de mest kända varumärkena på marknaden. Högkvalitativt godis inslaget i papper.

Visar alla 24 resultat

Företagsgodis med leverans direkt till era kunder

Godis ligger de flesta väldigt kärt. Därför är det ett utmärkt sätt att locka kunder till din monter, bjuda dina konferensgäster på eller bara skicka ut som gåva för att visa uppskattning. Våra askar och korgar innehåller blandningar med upp emot 40 sorters olika godis vilket göra att det finns godis som passar alla.

Att beställa företagsgodis ska vara enkelt och smidigt. När du gör en beställning hos oss kan du välja att antingen skicka godiset till dig själv eller låta oss distribuera ut det direkt till kund. Att beställa godis hos ska vara enkelt och okomplicerat så att du kan fokusera på annat. För att göra godiskorgen mer personlig kan du även välja att skicka med en personlig hälsning.

Stärk varumärket med reklamgodis

Reklamgodis är en mångsidig och effektiv marknadsföringsstrategi som kan gynna företag på flera sätt. Att skicka en gåva vid särskilda tillfällen är något som alltid uppskattas. Det kan vara den lilla extra touchen som imponerar på dina kunder, partners eller medarbetare. Att skicka godis visar på omtanke och skapar en positiv koppling till ditt varumärke.

En annan fördel med reklamgodis är dess användbarhet som dekorativt element. Godisaskar kan placeras i väntrum, lobbyområden eller mötesrum. Det ger ett trevligt intryck för både besökare och medarbetare och bidrar till att stärka varumärket.

Reklamgodis på mässa och event

På mässor och event är det avgörande att sticka ut och dra till sig potentiella kunder. Här kommer reklamgodis väl till pass. En skål med smakfullt presenterat godis kan vara en lockande anledning för besökare att stanna till i din monter. Det skapar en möjlighet att inleda samtal och bygga relationer med potentiella kunder.

Vidare bidrar godiset till att skapa ett trevligt intryck av ditt företag. Det visar att du bryr dig om detaljerna och vill erbjuda något extra till besökarna, något som kan hjälpa till att förstärka varumärket i minnet hos de som besöker ditt evenemang.

Godis som gåva till kunder och leverantörer

Att skicka godis som en gåva till dina kunder och leverantörer är ett utmärkt sätt att visa uppskattning och stärka affärsrelationer. Det visar att du tänker på dem och vill dela något positivt. När de mottar en present från ditt företag påminns de om er verksamhet och känner sig mer knutna till ditt varumärke.

Godisgåvor är också ett sätt att hålla kommunikationskanaler öppna och visa att ni värdesätter den fortsatta affärskontakten. Det är en gest som kan översättas till lojalitet och ett positivt rykte för ditt företag.

Godis som gåva till medarbetare

Företagsgodis kan också användas för att skapa trivsel på arbetsplatsen. Att ge dina medarbetare godisgåvor, särskilt vid speciella tillfällen som jul och påsk, visar att du uppskattar deras insatser. Det skapar en positiv arbetsmiljö och främjar teamandan.

Utöver jul kan företag även överväga att erbjuda godisgåvor vid andra högtider och särskilda tillfällen, som födelsedagar eller företagets jubileum. Det är ett sätt att göra arbetsplatsen mer varm och minnesvärd för dina medarbetare.

Vårt företagsgodis – en lyxblandning som passar alla

Att få en godisblandning som passar alla är helt klart en utmaning. Lika så när man ska blanda allt. För att våra askar och korgar ska få så stor variation som möjligt och godis från alla våra sorter har vi lagt allt i en stor roterande trumma. I trumman blandas sedan alla sorter ihop så att vi enkelt kan fylla din godisask med den absolut bästa och lyxigaste godisblandningen.

Våra godisaskar och godiskorgar kommer fyllda med godis från de allra största varumärkena på marknaden. Vilket innebär att varje blandning, beroende på storlek, innehåller upp emot 40 olika sorters godis. I våra godisblandningar hittar du följande godis.

 • Marabou klassiska Mjölkchoklad
 • Daim
 • Riesen
 • Karl Fazer blå
 • Geisha
 • Fazer mint
 • Marianne
 • Dumle original
 • Werther´s toffee
 • Werther´s choco toffee
 • Bounty
 • Snickers
 • Twix
 • Mars
 • Kit Kat
 • Lion
 • Plopp
 • Plopp saltlakrits
 • Rollo
 • Rollo lakrits
 • Refresher
 • Fondante Choklad, caramel och mint
 • Italienska chokladpraliner med apelsin, hasselnöt och mint.
 • Napoleon salta pulvertwist, syrliga lemon och hallon/salt.
 • Mjuk Fox citron
 • Kolor i smakerna saltlakrits, choklad, hallon, smultron, päron och hallon/saltlakrits.
 • Walkers kolor i olika smaker
 • Smörkolor

(Med reservation för mindre ändring)

Företagsgodis för årets alla högtider

Att presentera ditt godis på ett roligt och unikt sätt kan vara en avgörande faktor för hur uppskattat det blir. Hos oss hittar du askar och korgar anpassat för de flesta stora högtider under året. Utbudet är stort och det finns godis som passar alla olika evenemang. Skicka ut en tomtesäck under julen, ett vackert påskägg vid påsk eller en somrig godiskorg vid midsommar. Vad du än väljer så är godis en uppskattad gåva som passar utmärkt att skicka.

Julgodis

Julgodis är en av de populäraste gåvorna att skicka ut för att visa uppskattning. Något som brukar falla de flesta i smaken. Julgodiset blir ett utmärkt sätt att tacka av året och för att hålla en god relation med kunder men även anställda. Våra julaskar och korgar är självklart framtaget så att de ska ge en riktigt härlig julstämning. Välj mellan askar formade som julkulor, trycka godissäckar gjorda i jute eller vackert inslagna korgar i cellofan med rött tyg och en stor röd rosett i sidenband.

Påskgodis

Inget påskfirande är komplett utan godis. Företag kan dra nytta av detta genom att erbjuda påskgodis som gåvor till kunder, partners och anställda. Det är en underbar möjlighet att sprida glädje och samtidigt marknadsföra ditt företag.

Påskgodisgåvor kan vara i form av klassiska påskägg fyllda med läckra chokladpraliner eller andra påskrelaterade godsaker. Till kunder och medarbetare är det en uppskattad gåva som skapar positiva känslor och associationer till ditt företag.

Företagsgodis till halloween

Om du letar efter en rolig och unik marknadsföringsmöjlighet kan du även överväga att erbjuda företagsgodis till halloween. Detta kan inkludera speciellt utformade godisgåvor med ett skrämmande tema eller halloweenrelaterade budskap. Det är ett sätt att visa att ditt företag är kreativt och engagerat i att följa säsongens trender.

Andra högtider och perioder

Utöver jul, påsk och halloween finns det många andra högtider och perioder då företag kan dra nytta av reklamgodis. Tänk på alla unika möjligheter som vår- och sommarfiranden, födelsedagar, och företagsjubileum. Genom att anpassa ditt godisutbud till olika högtider och perioder kan du fortsätta att överraska och imponera på dina kunder, partners och medarbetare året om.

Smidiga leveranser av ditt företagsgodis

Att beställa företagsgåvor som godis ska vara en enkel process och kräva minimal ansträngning. Det innebär att du endast behöver bestämma dig för vilken storts ask eller korg du vill skicka ut och sedan meddela oss vart du vill att godiset skickas. När vi fått din beställning packar vi godiset, skriver ut din hälsning och postar det till antingen till dig eller direkt ut till kund.

Frakt och leveranskostnader för godis

Till skillnad från andra produkter i vår butik så är fraktkostnaderna på godis inte baserat på fraktklasser. I stället skiljer sig priset baserat på hur många du köper och vilken vikt produkten har. Skulle du välja att skicka ditt godis direkt till kund så tar vi i stället ut en frakt per paket. Nedan hittar du en full lista på hur fraktkostnaderna ser ut för vårt godis.

Godisaskar 1-2kg

ANTAL PRODUKTERPRIS
1-5 produkter159 kr
5-10 produkter199 kr
11-20 produkter289 kr
21-30 produkter319 kr
31-50 produkter399 kr
51-100 produkter575 kr
101-120 produkter995 kr

Godisaskar 2-3,5 kg

ANTAL PRODUKTERPRIS
1-5 produkter199 kr
5-10 produkter249 kr
11-20 produkter369 kr
21-30 produkter429 kr
31-50 produkter575 kr
51-100 produkter995 kr
101-120 produkter1500 kr

Godiskorgar 3-5 kg

ANTAL PRODUKTERPRIS
1-5 produkter289 kr
5-10 produkter429 kr
11-20 produkter575 kr (halvpall)
21-30 produkter1570 kr (1 x hel + 1 x halvpall)
31-50 produkter1990 kr (2 x helpall)
51-100 produkter2665 kr (2 x hel +1 x halvpall)
101-120 produkter2985 kr (3 x helpall)

Kostnad för distributionsfrakt per paket:

KILOPRIS
Godis 1-3 kg119 kr / paket
Godis 3-5 kg139 kr / paket

Skicka med egendesignad hälsning

När man beställer godiskorgar och skickar ut till kunder och anställda är det alltid trevligt att kunna skicka med en hälsning i från företaget. När du beställer godis i vår butik har du därför möjlighet att lägga till detta direkt i butiken. Något som sparar tid för dig som företagare. Det gör att godiset är redo att skickas direkt ut till din kund utan att du behöver göra något jobb.

Designa ditt eget kort

Unikt för vår butik är att du har möjlighet att designa ditt kort helt själv i vårt designverktyg. Flera av våra korgar och askar kommer med färdiga kort där du kan välja önskat motiv på framsidan. På insidan har du däremot full kontroll på vad du vill att det ska stå. Exempelvis kan du lägga en trevlig texthälsning och bifoga er logga.

Om du vill skapa dig ett eget kort kan du ladda ner våra designmallar för att ta fram det. Mallarna finns att hitta under respektive produkt. Det kan vara bra att tänka på att korten har fasta mått och det behöver därför göras efter mallen. Vill du trycka ett kort i ett annat format får du kontakta oss så hjälper vi dig med detta.

Frågor och svar om vårt godis

Kan jag beställa godis till olika adresser?

När du lägger en beställning på godis i vår butik har du möjligt att välja ifall godiset ska skickas till din adress eller direkt till din kund. När vi skickar direkt ut till din kund så betalar du en frakt per paket. Vid val av flera olika adresser skickar du in en distributionslista till oss som finns att ladda ner på produktsidan. Denna laddar du sedan upp ihop med din beställning så att vi vet vart paketen ska skickas.

Kostnad för distributionsfrakt per paket:

 • Godis 1-3 kg: 119 kr / paket.
 • Godis 3-5 kg: 139 kr / paket.

Kan jag skicka godis till en privatperson?

Det går absolut bra att skicka till en privatperson. När vi skickar ut godiset ifrån oss använder vi oss av DHL eller Postnord. Godiset levereras direkt hem till kund och inte till ett postombud.

Hur skickar jag in mina adresser till er?

När du ska lägga en beställning hos oss hittar du distributionslistan under produktvalet ”fler adresser”. När du klickar på det valet kommer det komma upp en ny ruta. Här finns en länk till en Excel fil som du ska fylla i. När du fyllt i den med önskade adresser bifogar du den ihop med produkten innan du lägger godiset i varukorgen. Du hittar även listan här.

Har ni en innehållsförteckning på allt godis?

Självklart finns det en innehållsförteckning på vårt godis. Vi har en stor godisblanding vilket innebär att du kanske inte får exakt alla godisar som finns med i vår innehållsförteckning. Du hittar innehållsförteckningen här.

Är det möjligt att skicka godiset med expressleverans?

När vi packar ditt godis behöver vi några dagar på oss att förbereda allt. Därför kan du se i vår kalender under önskat avgångsdatum för ungefär när du kan förvänta dig att din beställning skickas. Efter önskat avgångdatum tar det ca 1–3 dagar innan beställningen når fram till dig. Har du extra bråttom ber vi dig att ta kontakt med oss så ska vi se om vi kan hjälpa dig. Ring oss på 0771–75 35 00 eller maila info@expofy.se

Kan ni trycka min logga på godiset?

I våra godisaskar och godiskorgar i butiken erbjuder vi just nu endast godis från kända varumärken och har inte möjligt att göra specialanpassade lösningar. Det vi kan erbjuda är att ni har möjlighet att företagsanpassa ett kort/hälsning så att godiset blir profilerat ifrån ert företag. Om du önskar reklamgodis med er logotyp ber vi i stället er att kontakta oss så kommer en av våra säljare att hjälpa er. Ring oss på 0771–75 35 00 eller maila info@expofy.se