Entrématta

Entrématta

Från 312.00 kr

(390 krinkl. moms)
Töm val
  • Tillägget gäller per produkt och tillkommer som en extra kostnad utöver frakt.

Produkt

Tillval

Leveranskostad

Total

Volymrabatter
AntalRabatt
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:
000

Specifikation

Lugg

Hightwist PA 1/8” Non Woven

Material undersida

Nitrilgummi NBR

Luggvikt

670 g/m2

Totalvikt

2685 g/m2

Rambredd

ca 15 mm

Matthöjd

3,2 mm

Designmallar

Så här gör du

  1. Ladda ned designmallen (pdf)
  2. Följ instruktionerna i filen.
  3. Ladda upp ditt original till oss här: Ladda upp fil
  4. Vi granskar alla original och ordrar manuellt och återkommer direkt om vi är osäkra på något.

Designhjälp (99 kr)

Behöver du hjälp med ditt original kan du välja till designhjälp på produktvyn. Då hjälper vi dig med de grundläggande bitarna så som att placera en logotyp och välja färger. Behöver du ha mer avancerad designhjälp? Hör av dig till oss så löser vi självklart det också!

Hämta designmall

Beskrivning

Loggomattor & Reklammattor som ger ett färgstarkt intryck!

Färgstarka entrémattor i hög kvalitet med en gummerad undersida och garanti på 3 år. Passar för både kontor, butik och företagslokal. Entrémattornas lugg finns att välja i 32 stycken olika färger och priset påverkas inte på hur många färger du väljer. Det ger ett brett urval av färger och passa in i de flesta grafiska profiler. Dock är det endast dessa färger som gäller och man kommer anpassa tryckoriginal till den närmaste färgen i färgkartan. Vi ser över alla tryckfiler och skickar alltid tillbaka för korrektur om en ändring av färg måste ske.

Entrémattor upp till 6m

En entré kan se väldigt olika beroende på hur ens lokal är utformad. Därför erbjuder vi ett stort antal variationer och storlekar så att det ska passa just era behov. Från den minsta storleken på 60×40 cm till vår största som du kan beställa i 200x600cm.

Enkla att sköta om och lång livslängd

Prime entré- och dörrmattor är specifikt anpassade just för entré då den är både tålig och slitstark. Prime absorberar både smuts och vatten i stora mängder vilket håller din entré ren och snygg. Om mattan blir smutsig är den lätt att rengöra och går att köra i maskintvätt upp till 60℃. Vill man göra det lite enklare går det också bra att endast spola av den med vatten. Vilket är smidigt och enkelt om du endast behöver fräscha till mattan lite grann.

Dörrmattor som inte bara stoppar smuts och vatten

En matta i entrén är inte bara ett bra alternativ när du vill stoppa upp smuts och vatten. Det ger även ett trevligt intryck mot dina kunder och kan öka trivseln. Det skyddar även ditt golv vilket ger det en längre livslängd.

En matta efter dina önskemål

Du skapar enkelt din egna design med hjälp av våra designmallar. Du kan även läsa vår tryckfilsguide om du behöver hjälp på traven med skapandet av din designfil. Men skulle det vara så att du behöver hjälp med att skapa ett original erbjuder vi en enkel tjänst för detta.
Du kan läsa mer om den här.

Recensioner(0)

Det finns inga recensioner ännu.

SKRIV EN RECENSION

Var först med att recensera “Entrématta”