Natural rubber – Eget mått

Pris: 449:-

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen i varukorgen. Endast en frakt per order.

Från 495.00 kr / m²(619.00 kr inkl.moms)

  • Måttanpassade mattor
  • För hårda underlag eller musmattor
  • Högkvalitativ tryck

Beskrivning

En printad motivmatta efter dina behov

Att hitta en matta som passar precis efter ens egna mått kan ibland vara svårt. Speciellt om man kanske har en lite mer udda plats att fylla ut. Många mattor är ofta redan satta i specifika mått vilket då kan försvåra processen att hitta mattan man önskat sig. Med vår matta i eget mått får du möjligheten att skapa en matta helt efter dina egna mått och val. Det finns inga fasta storlekar men du bör tänka på att vid större mått kommer mattan att skarvas. Vill du undvika detta bör du se efter vad just ditt önskade materialval klarar av som maxmått innan skarv.

Natural rubber

Natural rubber är gjord i naturgummi vilket ger en mjukare känsla till hårdare golv, till exempel ett betonggolv. Det ger en förbättrad arbetskvalité samtidigt som du ökar intrycket av din lokal. Denna typ av matta passar lika bra för kontorslokalen som till butikslokalen. För att kunna man ska trycka motiv på mattan har mattan fått en överdel i polyester.

Natural rubber går att trycka i ett stycke, upp till 400×150 cm, efter det kommer ditt motiv att få en skarv. Dock fungerar det lika bra, som det gör med Decofilt, att lägga materialet kant i kant för att täcka en större yta. Natural rubber fungerar också bra att använda om du önskar att göra egna musmattor.

Material: Botten i naturgummi, printad överdel i polyester

Storlek: Upp till 4 x 1,5 m breda (kan läggas flera mot varandra)

Används till: På hårda underlag, t ex betonggolv, musmattor

Skapa din egendesignade matta

På våra mattor kan du trycka allt från logotyper, texter, vektorer eller bilder. Så här kan du skapa precis den designen som du önskar. Ska du framhäva en logotyp eller slogan rekommenderar vi alltid att försöka hålla en så hög kontrast mellan logotypen/slogan och bakgrunden så att man lätt kan se vad mattan ska representera. Men är du osäker på hur du ska göra ditt original eller har frågor kan du alltid kontakta oss på info@expofy.se eller 0771 – 75 35 00. Du kan även läsa vår artikel om ”hur du skapar en tryckfil”. Vill du veta mer djupgående om mattor och dess material kan du även läs det i vår guide ”Vad är matta med tryck”.