Stående reklamflagga - Exponera ditt företag | Expofy
Över 300 olika expoprodukter
Leverans inom 7-10 arbetsdagar
Kundtjänst: 0771-75 35 00
Stående Flagga
Produktvideo

Stående Flagga

Från 895.00 kr

(1119 krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

 • Fraktklass: 1 - 199 kr
 • Fraktklass: 2 - 245 kr
 • Fraktklass: 3 - 349 kr
 • Fraktklass: 4 - 449 kr
 • Fraktklass: 5 - 595 kr
 • Fraktklass: 6 - 1190 kr
 • Högkvalitativt tryck
 • Gjord i 100g stickad polyester
 • Blåser upp även vid svag vind
Töm val

Antal

 • Antal flaggor *

  1

Tillval

Produkt

Tillval

Totalt

000

En framträdande reklamflagga som syns på långt håll

En reklamflagga eller företagsflagga har ett mycket högt exponeringsvärde och är därför viktig för ett företag som vill synas. Våra flaggor tillverkas i högsta kvalitet av 110g stickad polyester som är särskilt anpassad för utomhusbruk. Den lätta och slitstarka duken gör det möjligt för flaggan att blåsa upp även vid svag vind. Stående reklamflagga är en flagga som syns lite extra med sin långa längd. Dock blir flaggan smalare på bredden än en liggande flaggan men då kan du välja att dra upp ditt motiv och snedställa det. Den stående flaggan är även ett snyggt alternativ om du har flera flaggstänger på rad.

Det man ska ha i åtanke med en stående flagga är att den kan ha en kortare livslängd än en liggande flagga. Eftersom den liggande flaggan följer vinden smidigt i luften och den stående är monterad i flaggstången finns det en risk att flaggan blåser sönder i starka vindar. Detta kan du självklart undgå genom att ta ner dina flaggor vid dessa tillfällen.

Vilken storlek ska jag välja?

Vi rekommenderar att du väljer en stående reklamflagga vars höjd är en tredjedel av flaggstångens längd. ex. är flaggstången 10m väljer du en flagga som är ca 300 cm.

Efterbehandling

En stående reklamflagga levereras med en sydd kantförstärkning på sidan mot stången och fållad kant med dubbelsöm runt de andra kanterna av flaggan. Kantförstärkningen ser till att flaggan håller sig hel och inte riskerar att trasas sönder vid hårdare vindar. I ovan och underkant hittar du även två stycken clips som gör det möjligt att förankra flaggan i flaggstången. En stående flagga har även öljetter vid kanten närmast flaggstången. Med hjälp av dessa kan du sedan trä igenom ett slingband som du trär runt flaggstången. Det gör att flaggan hänger rakt och snyggt vid flaggstångens topp.

Windtracker

Har du har ett windtracker system till din stång, dvs en arm i ovankant som håller ut flaggan för att den alltid skall vara synlig även i svag vind. Välj då till Windtrackerkanal när du konfigurerar din flagga. Vi syr då en kanal i ovankant av flaggan som passar din windtracker. Saknar du windtracker kan du lägga till det i samband med att du beställer din stående reklamflagga.

Designa din reklamflagga

När du designar din reklamflagga kan du designa den precis som du vill. Du kan trycka på hela ytan av reklamflaggan och det finns inga begränsningar på hur många färger du får använda. När du skapar din tryckfil ska layouten vara efter flaggans mått. Det är viktigt att inte du inte glömmer att spara med 5 mm utfall. Är du osäker på hur du skapar en tryckfil kan du läsa det i våra guider om tryckfiler och utfall.

Behöver du hjälp med design eller har frågor om våra flaggor kan ni kontakta oss på 0771 – 75 35 00 eller maila oss på info@expofy.se

Volymrabatter
Antal:0-4 st5-9 st10-19 st20 st -
Volymrabatt:-10%15%20%
Specifikation

100 x 300 cm

100 x 400 cm

150 x 300 cm

150 x 400 cm

Material

Polyester

Polyester

Polyester

Polyester

Bredd

100 cm

100 cm

150 cm

150 cm

Höjd

300 cm

400 cm

300 cm

400 cm

Vikt

345 g

460 g

517 g

690 g

Tryckyta

Se tryckmall

Se tryckmall

Se tryckmall

Se tryckmall

Designmallar

Så här gör du

 1. Ladda ned designmallen (pdf)
 2. Följ instruktionerna i filen.
 3. Ladda upp ditt original till oss här: Ladda upp fil
 4. Vi granskar alla original och ordrar manuellt och återkommer direkt om vi är osäkra på något.

Designhjälp (149 kr)

Behöver du hjälp med ditt original kan du välja till designhjälp på produktvyn. Då hjälper vi dig med de grundläggande bitarna så som att placera en logotyp och välja färger. Behöver du ha mer avancerad designhjälp? Hör av dig till oss så löser vi självklart det också!

Hämta designmall