Roll Up Classic - Den klassisk roll-upen för Event & Mässa | Expofy
Över 300 olika expoprodukter
Leverans inom 7-10 arbetsdagar
Kundtjänst: 0771-75 35 00
Rollup Classic
Produktvideo

Rollup Classic

Från 2 995.00 kr

(3 744 krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

 • Fraktklass: 1 - 199 kr
 • Fraktklass: 2 - 245 kr
 • Fraktklass: 3 - 349 kr
 • Fraktklass: 4 - 449 kr
 • Fraktklass: 5 - 595 kr
 • Fraktklass: 6 - 1190 kr
Töm val

Antal

 • Antal rollup *

  1

Tillval

Prissammanställning

  Produkt

  Tillval

  Totalt

  000

  En klassisk roll-up

  Roll up Classic är en stabil men rejäl rollup som fått utmärkelse för sin fina design. Den är både stilren och har en neutral inramning. Det är något som verkligen får budskapet att poppa. Stommen går att välja mellan svart eller silverfärgad. Tack vare att stommen är så pass bred ger det en bra stabilitet och din bild står rakt och snyggt.

  Roll up Classic kommer i fyra storlekar och går att välja i 85, 100, 115 och 150 cm bredd. I höjd blir roll-upen 215 cm vare sig det är det smala eller breda utförandet. 85 cm är i den vanligaste storleken på en rollup men vid val av större roll-up har du plats för mer budskap. Classics kassett går även under premiumkassett vilket innebär att den har en systemgaranti. Den gäller om något är fel på själva stommen och gäller inte för tryck eller grafik.

  Roll-upen levereras alltid hopmonterad så att du kan använda den på direkten. För lättare transport kommer även en inkluderande nylonväska med.

  Kan jag byta min bild?

  Ja det är möjligt att byta bild till din Roll up Classic. Vid intresse för detta kan du kontakta oss på mail info@expofy.se eller ringa oss 0771 – 75 35 00 så hjälper vi dig att beställa en ny bild. Allt vi behöver från dig är en ny tryckfil samt meddela vilken bredd du har på din roll-up.

  Rekommenderade tillbehör

  Det finns inga specifika rekommenderade tillbehör till en roll-up då den klarar sig ensam med att informera sitt budskap. Dock kan man alltid välja till en spotlight som du kan fästa i toppen av roll-upen. Perfekt om du behöver placera din rollup vid en yta där belysning saknas eller är för svag.

  Ska du ställa ut och osäker på om du behöver något mer till din rollup kan vi rekommendera att välja till ett mässbord och eventuellt broschyrställ för placering av foldrar eller annan övrig information.

  Skapa en design till din rollup

  Då ytan på en roll-up är hyfsat begränsad så kan det ibland upplevas som ganska svårt att få till en bra design. Det är viktigt att låta ditt budskap synas ordentligt och inte använda dig av en för rörig design. Här tipsar vi om några punkter som du bör hålla dig till när du tar fram din design.

  • Ditt budskap
   Se till att hålla ditt huvudsakliga budskap i ögonhöjd. Då riskerar du inte att få ditt budskap missat. Håll texten kort och koncist, annars finns risken att det blir svårläst. Mindre viktig text som bara har en funktion först när budskapet är läst kan du placera längre ner på rollupen. Detta kan vara så som e-post, telefonnummer eller en webbadress.
  • Placering
   Oftast läser man av en rollup uppifrån och ner. Det blir då en avgörande punkt till hur du placerar ditt innehåll.  Högst upp på rollupen bör du placera det allra viktigaste så som logotyp och ditt huvudsakliga budskap. Om du tänker placera din rollup tillsammans med exempelvis ett mässbord kan det vara bra att inte placera viktig text som då kan hamna i skymundan.
  • Bra kvalité på bilder och vektorer
   Se till att alltid ha bra kvalité på bilder och vektorer i ditt tryckoriginal. Vid lågupplösta bilder finns det risk att det blir pixligt och bilder ser suddiga ut. Detta kan dra ner intrycket av rollupen och dess budskap. Om du inte vet ifall bilderna håller måttet så hjälper vi gärna dig med detta. Kontakta oss på info@expofy.se eller ring oss på 0771 – 75 35 00

  Hjälp med design

  Vill du istället ha hjälp med att ta fram ett original till din rollup så hjälper vi gärna till med detta. Lägg till produkten ”Hjälp med original” i varukorgen eller kontakta oss på info@expofy.se eller
  0771 – 75 35 00. Om du skulle endast behöva lite hjälp på vägen kan du läsa vår guide om hur man skapar en tryckfil här.

  Volymrabatter
  Antal:1-4 st5-9 st10st -
  Volymrabatt:-10%15%
  Specifikation

  85 cm

  100 cm

  115 cm

  145 cm

  Material

  Aluminium, Rolltex

  Aluminium, Rolltex

  Aluminium, Rolltex

  Aluminium, Rolltex

  Bredd

  85 cm

  100 cm

  115 cm

  145 cm

  Höjd

  215 cm

  215 cm

  215 cm

  215 cm

  Vikt

  4,9 kg

  5,7 kg

  6,3 kg

  8,2 kg

  Färg

  Silver, Svart

  Silver, Svart

  Silver

  Silver

  Tryckyta

  Se tryckmall

  Se tryckmall

  Se tryckmall

  Se tryckmall

  Designmallar

  Så här gör du

  1. Ladda ned designmallen (pdf)
  2. Följ instruktionerna i filen.
  3. Ladda upp ditt original till oss här: Ladda upp fil
  4. Vi granskar alla original och ordrar manuellt och återkommer direkt om vi är osäkra på något.

  Designhjälp (149 kr)

  Behöver du hjälp med ditt original kan du välja till designhjälp på produktvyn. Då hjälper vi dig med de grundläggande bitarna så som att placera en logotyp och välja färger. Behöver du ha mer avancerad designhjälp? Hör av dig till oss så löser vi självklart det också!

  Hämta designmall