VARIO Ring

VARIO Ring

Från 9 940.00 kr

12 563 krinkl. moms

Är din produkt rund eller skivformad? Lyft fram dess design genom att använda Vario Ring som din mässvägg! Denna runda tygvägg kan tryckas på bägge sidorna och är ett utmärkt val för alla slags kampanjer och marknadsföring.

Specifikation

Mer info

Designmallar

Hjälp med original

Töm val

Antal

Tillval

 • Quick

  3 600.00 kr

  Självuppresande demodisk! Ställ fram, dra lätt uppåt och bordet reser sig själv! Disken är perfekt för mässor, konferenser, kampanjer eller varför inte för att erbjuda provsmakning i butiker. [one_fourth] Specifikation [/one_fourth] [one_fourth] Mer info [/one_fourth] [one_fourth] Designmallar [/one_fourth] [one_fourth_last] Hjälp med original [/one_fourth_last]

  -
  +
  AddRemove

Leveranstid

Behöver du din leverans extra fort? Välj till något av alternativen så ser vi till att du har dina produkter inom angivna arbetsdagar. Tillägget gäller per produkt och tillkommer som en extra kostnad utöver frakt.

Produkt

Tillval

Leveranskostad

Total

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , ,
000

Specifikation

Material

Aluminium, Polyester

Bredd

240 cm

Höjd

220 cm

Djup

40 cm

Vikt

12 kg

Tryckyta

245 x 226 cm

Designmallar

Så här gör du

 1. Ladda ned designmallen (pdf)
 2. Följ instruktionerna i filen.
 3. Ladda upp ditt original till oss här: Ladda upp fil
 4. Vi granskar alla original och ordrar manuellt och återkommer direkt om vi är osäkra på något.

Designhjälp (99 kr)

Behöver du hjälp med ditt original kan du välja till designhjälp på produktvyn. Då hjälper vi dig med de grundläggande bitarna så som att placera en logotyp och välja färger. Behöver du ha mer avancerad designhjälp? Hör av dig till oss så löser vi självklart det också!

Designmallar

Fil

Ladda ner

VARIO Ring

Beskrivning

En reklamvägg formad som en stor skiva eller boll.

Den fristående tygväggen kan fungera t ex som en reklamvägg, logopanel, bildvägg, rumsavskiljare eller skiljevägg. Den runda formen är dessutom kul och annorlunda!

Konstruktionen bygger på en stabil aluminiumram som sätts ihop med lättanvända kopplingar. Och det miljövänliga trycket sätts på högkvalitativt polyestertyg. Fötterna gör att konstruktionen blir väldigt stabil.

Du kan själv välja om du vill ha tryck på ena eller båda sidorna. En Smart Wall är ett ekonomiskt fördelaktigt alternativ till många andra mässväggar.

I priset ingår aluminiumkonstruktionen, ett tryck (enkel- eller dubbelsidigt) samt en smidig väska att bära allt i. Du behöver inte ett enda verktyg för att sätta upp din Smart Wall och du har en färdig mässvägg på mindre än 5 minuter. Vill du byta budskap andra dagen på din mässa? Inga problem, köp till ett tryck till och byt ut lika snabbt som du sätter upp ett nytt.

 • 5 års garanti på konstruktionen
 • Trycket går att tvätta i upp till 30°C
 • Tryck upp till 1440 dpi