Tygväggar > Smart Wall

Smart Wall

Här får du ett brett utbud av unika mässväggar i tyg som trycks med ett högkvalitativt tryck. Smart Wall är inte bara prisvärd utan även en hållbar tygvägg som inte kräver någon krånglig montering. Om du tröttnar på ditt motiv kan du enkelt byta ut det mot något nytt. Välj en Smart Wall för att dra åt dig besökarnas blickar på en mässa eller för att sticka ut i mängden på ett evenemang.

Beställ Smart Wall hos Expofy – unik tygvägg med eget tryck

Tygväggar och mässväggar finns i många variationer och modeller. Hos Expofy får du ett unikt utbud av Smart Walls som skiljer sig markant från de vanliga tygväggarna på marknaden. Beroende på hur du vill visa upp dig så finns allt från runda och vågiga väggar till mer traditionella och enkla.

Det går dessutom att komplettera våra Smart Walls med Led-ljus för att lyfta exponeringen till ytterligare nivåer. Alla väggarna trycker vi med egen design på ett stretchigt polyestertyg som ger en stilren känsla till tygväggen. Förutom att Smart Wall är en unik produkt i sig är den även mycket enkel att beställa. Du väljer bara vilken modell du önskar och därefter ladda upp ditt original.

Har du frågor om våra Smart Walls eller behöver hjälp med att ta fram ett original är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi finns här för att se till så att din mässvägg blir precis som du tänkt dig. Maila oss på info@expofy.se eller ring 0771–75 35 00. Skulle du vara ute efter en större antal mässväggar eller tygväggar rekommenderar vi dig i stället att skicka in en offertförfrågan på vår hemsida så återkommer vi med en offert till dig.

Monterväggar i tyg för mässa

Söker du efter en stilren mässvägg som samtidigt är mycket lätt att montera är Smart Wall den perfekta modellen. Smart Wall är en tygvägg som även går under namnet Soft wall och är en av de senaste varianterna av mässväggar som kommit ut på marknaden.

Smart Wall är en portabel tygvägg vilket gör det enkelt att flytta runt tygväggen i montern. Ramen till Smart Wall monteras ihop av ett antal rördelar och sedan trär du över den medföljande tygbilden. För att fästa bilden i ramen försluter du systemet med hjälp av en dragkejda. Den tryckta bildvåden är gjord av ett mycket stretchigt polyestertyg vilket omsluter ramen och ger ett mycket stilrent resultat till din mässvägg.

Den största försdelen med att välja en Smart Wall som mässvägg till din monter är att väggen kommer i flertalet olika varianter vilket gör det möjligt för dig att välja en modell som sticker ut lite mer. På så sätt kan du dra åt dig besökarnas blickar både genom att ta fram ett genomtänkt tryck och på grund av väggens unika form.

Zipperwall för avskildhet

Smart Wall går under flera namn och går även att hitta under Zipperwalls. Anledningen till att de fått detta namn är för att när man monterar tygbilden på ramens konstruktion så försluter man tyget med en dragkedja. En konstruktion som är lätt att montera och som samtidigt ger ett snyggt slutresultat.

Även om Smart Walls huvudsakligen används som mässvägg så passar även denna typ av modell in i andra miljöer som kontor, väntrum eller receptioner. För med en Smart Wall kan du snyggt skärma av och skapa ytor med mer avskildhet. Speciellt om du behöver skapa mindre och lugnare ytor i ett större kontorslandskap eller en stor foajé.

Fördelen med att välja en Smart Wall för avskärmning är att du kan välja ditt helt egna tryck och på så sätt få det att snyggt smälta in i omgivningen. Skulle ni framöver ändra inredningen eller måla om väggarna kan du enkelt byta ut motivet på väggen utan att behöva byta ut hela systemet.

Våra modeller av Smart Walls

Smart Walls kommer i flera olika varianter och passar därför för både enklare event till större mässor. Bland urvalet hittar du både raka och unika väggar. Välj mellan en runda mässvägg eller våga testa vågformad.

VARIO Classic L

Classic L är en mycket populär tygvägg som passar för både mässa och konferens. Till skillnad från många andra tygväggar så är väggen böjd på höjden i stället för på bredden. Det ger en effektfull känsla som får motivet att sticka ut lite extra.

Modellen kommer i flera olika storlekar och går att välja mellan 180–300 cm på bredden. På höjden är alla variationerna 228 cm höga. Du har även möjlighet att välja om du vill trycka ditt motiv på både fram- och baksidan.

VARIO Straight L

Straight L är en enkel och rak vägg som passar när du inte vill ha något komplicerat utseende. Denna modell passar perfekt för avskärmning som en backdrop eller varför inte på ”röda mattan” som en fotovägg. Med denna modell kan du satsa på att lägga kraften på att ta fram ett budskap i stället som ger ”wow” känsla.

Ramen går att välja i storlek från minsta i 240 cm upp till hela 600 cm. Även denna modell kommer med samma höjd i alla variationer som är på 228 cm. Självklart kan även denna modell tryckas med motiv på både fram- och baksida.

VARIO Curved L

Är du efter en mer klassisk modell av mässvägg kan du välja vår Smart Wall Curved L. Denna modell har fått en lätt kurvad form som snyggt ger en extra snygg inramning. Ramen går att välja ifrån 240 cm på bredden upp till 600 cm.

Det innebär att det finns variationer som passar för de flesta typer av mässmontrar. Eftersom väggen går att välja både som enkel- och dubbelsidig kan du välja att ha ett budskap på båda sidorna av väggen. Curved L är även som de tidigare modellerna 228 cm på höjden.

VARIO Presto Light

Presto Light är en smart tygvägg som är ett populärt val för både konferens och evenemang. Modellen funkar utmärkt för att presentera viktig information eller skärma av mindre ytor. Men den kan även användas som en snygg reklampelare på ett kontor.

Eftersom motivet går att trycka på båda sidorna kan du välja att använda två helt olika budskap. Exempelvis ”ingång” på ena sidan och ”utgång” på den andra. Presto Light kommer i fyra storlekar och går att välja från 60 cm till 150 cm bred. Höjden på denna modell är 228 cm.

VARIO Ring

Runda väggar är inte det vanligaste bland tygväggar och är något som kan dra åt sig allas  blickar på en mässa. Vario Ring är ett utmärkt val om du vill leka med både modellens form och din design. Exempelvis att skapa en design som ett hjul eller kanske en fotboll.

Men eftersom en rund form är så pass annorlunda lär du inte göra besökarna besvikna med vad du än väljer som design. Till skillnad mot de andra modellerna så kommer Vario Ring endast i en storlek och har då måtten 240 x 220 cm.

VARIO Serpentine

Serpentine är valet du ska välja om du söker efter en lekfull tygvägg. Väggen är utformad i ett vågigt format som ger en livlig känsla till din mässmonter. Ett spännande val för exempelvis ett aktivt företag eller inom bilbranschen.

Serpentine är en tygvägg som även kan liva upp en tråkig kontorslokal genom att avskilja olika delar i ett större rum. För att vågformen ska kunna uppstå kommer denna modell endast i ett större format och går att välja mellan 300 cm och 600 cm på bredden. Höjden är lite högre än de andra väggarna och är på 235 cm.

VARIO Twist

Twist är inte mycket olik Serpentine. Denna Smart Wall har förlängts och sedan fått en liten böj på framsidan av väggen. Detta skapar ett lite utrymme som du kan använda för att förvara saker eller ett litet utrymme för att snyggt rama in en produkt, surfplattehållare eller ett broschyrställ.

Denna ram kommer i ett fast mått och är i storleken 390×240 cm. Då modellen är i ett fallande format är den på sin lägsta punkt 130 cm hög.

VARIO Fall

Vario Fall är en kombination av både Twist och Curve L men utan den skruvade delen. Som namnet avslöjar så är Vario Fall fallande i modellen med en låg och en hög punkt. För att ge väggen mer djup har den fått ett svängt format.

Detta ger en stilren känsla till mässvägg som snyggt ramar in dina tillbehör som exempelvis mässdisk och broschyrställ. På sin lägsta punkt är höjden på Vario Fall 185 cm och på den högsta 235 cm. Bredden är fast på 500 cm.

Skapa en tilltalande design till din Smart Wall

Att ta fram en layout till din Smart Wall är inga konstigheter och du kan använda dig av både logotyper, texter och bilder. Men det finns några tips och trix du kan följa för att få ut så bra resultat som möjligt av din tygvägg. Om du vill att tygväggen ska vara en budskapsbärare är det viktigt att se till så att budskapet kommer fram ordentligt. Här är några rekommendationer du kan följa för att uppnå allra bäst resultat.

  • Fundera över vad som är det viktigaste budskapet på väggen. Är det er logga eller kanske en slogan för er verksamhet? Vad det än är så bör du placera detta så högt upp på väggen som möjligt. På så sätt minskar du risken till att budskapet blir dolt bakom något.
  • Även om du har en hyfsat stor yta på en tygvägg bör du inte trycka in allt för mycket i ditt original. Försök i stället att hålla det enkelt och rent så att man lättare kan ta in budskapet.
  • Dra upp typsnitt och välj färger som sticker ut. Det drar både till sig besökares blickar samtidigt som de lätt kan läsa av vad ditt budskap på längre avstånd.

Känns det för avancerat att göra ett eget original eller behöver rådgivning på vägen kan du alltid kontakta oss. Vi kan både hjälpa dig med enstaka frågor eller ta fram originalet åt dig. Kontakta oss på info@expofy.se eller ring 0771–75 35 00 så ser vi över ditt tryck. Du hittar även mer information om hur du skapar ett original i vår artikel ”Så skapar du en tryckfil”.

Hållbar montervägg med bildbyte

Smart Wall är en av det bästa valen av monterväggar om du vill ha ett hållbart montersystem. Här får du ett system där du har möjlighet att byta ut ditt budskap med tiden. Eftersom bildvåden monteras över ramens konstruktion är det möjligt att byta ut denna mot en ny när budskapet inte längre är relevant.

Är du i behov av att byta bild till din Smart wall eller har ett annat system du vill byta bild på är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig att beställa en ny bild så att du kan uppdatera din montervägg. Om det är ett annat system än Smart Wall kan vi se över ditt system och se vad som är möjligt. Kontakta oss på 0771–75 35 00 eller info@expofy.se

Vanliga frågor om Smart Walls

Finns Smart Wall i fler utföranden?

Vi har valt att visa de absolut vanligaste variationerna av Smart Wall i vår butik. Men det finns flera modeller att välja mellan. Skulle du vara ute efter en mer unik tygvägg som drar till sig blickarna är du välkommen att kontakta oss.

Vi visar gärna upp vad det finns för fler variationer att välja mellan och kan även hjälpa till att rekommendera övriga produkter till din vägg. Smart Wall finns till exempel att välja som en gate eller en fristående pylon.

Rekommenderar ni några tillbehör till Smart Wall?

Det finns en hel del produkter att rekommendera till en Smart Wall men det är också beroende till vilket sammanhang. Vanligtvis används dessa typer av tygvägg till mässor och evenemang. Då kan det vara skönt att ha ett passande mässbord som ger en snygg helhet till väggen.

I vårt sortiment hittar ni ett brett utbud av mässbord där kan du välja bland flera populära diskar som Mässbord Counter Case XL, Mässbord Big Quick eller Mässbord Standard Case. Skulle du även vara i behov av lite förvaringsmöjligheter kan det vara bra att även ta med sig ett broschyrställ eller en broschyrhållare. På så sätt kan du snyggt förvara och visa upp ditt tryckta material