Expomera > Tips & Trix > Utnyttja skyltställningens exponeringskraft med en tryckt banderoll

Utnyttja skyltställningens exponeringskraft med en tryckt banderoll

Att skaffa en stor skyltlösning som syns ordentligt men som samtidigt inte kostar skjortan kan vara svårt att hitta. Speciellt om man inte har kunskapen om de olika alternativ som finns på marknaden. Är det en temporär skylt du söker är banderollen den perfekta lösningen till ditt skyltproblem. För att få extra stor exponeringsmöjlighet kan du montera banderollen på en större byggställning.

Det kanske låter som en krånglig och svår idé. Men beställer du hos oss på Expofy tillhandahåller vi både möjligheten till att hyra skyltställning samtidigt som vi ser till att montera upp din banderoll. Med flera års erfarenhet av banderoller för företag inom byggbranschen har vi kunskapen att ta fram den bästa skyltlösningen för ditt företag.

Välj rätt byggställning för din banderoll

För att placera en banderoll på en byggställning är det viktigt att du ser till att vara rätt utrustad. Hos oss kan du både hyra och köpa dig en skyltställning. Här finns det möjlighet att välja mellan ett antal standardpaket från minsta ställningen på 2,5 m bred och 5 meter hög till den största på 5 meter bred och 7 meter hög. Skulle du behöva ett specialanpassat mått kan vi även anpassa efter era önskemål.

Om du har en egen byggställning behöver du, oavsett vilken typ av ställning du har, se till att byggställningen är förankrad ordentligt. Eftersom vindarna kan bli mycket kraftiga kan banderollens yta bli som ett segel som därav kan göra så att din ställning välter. Detta får inte hända och därför är det viktigt att du ser till så att ställningen står fast ordentligt.

Tänk även på att innan du placerar ut din skyltställning samt banderoll att det ofta krävs ett bygglov. Kontakta därför din kommun om vad som gäller hos just dig. Här hittar du information från våra tre största kommuner i landet.

Göteborgs kommun   Stockholms kommun   Malmö kommun

Tydligt och informativt budskap

När du ska ta fram ditt budskap till din banderoll behöver du se till så att det inte blir allt för plottrigt. Eftersom denna skyltlösning ofta ses på ett lågt betraktningsavstånd är det bra om du använder dig av stor skrift och tydliga element. Väljer du för liten skrift eller alldeles för många element kan det bli svårt för betraktaren att se vad du vill förmedla. Håll det därför enkelt och koncist. Det gör att biltrafik, tågtrafik och gående kommer enkelt kunna se vad du vill berätta.

Vi vägleder er till den bästa skyltlösningar för ert behov

Banderoll på skyltställning är något vi är mycket erfarna inom och har monterat banderoller för flertalet bygg- och fastighetsbolag. Några av de kunder vi arbetar med idag är GoCo health innovation city, Next Step Group, Vasakronan, Aranäs, Brixly, Nordr, HSB, Egnahemsbolaget och Higab. Vi kan därför säga att vi är en av de bästa på marknaden inom banderoller. Vi vet vad som går att göra och hur man ska göra det. Hos oss på Expofy får du den bästa lösningen för er och vi finns med från början till slut. Är du osäker på något eller vill diskutera mer om banderoller på byggkran är du alltid välkommen att kontakta oss.

Du når oss på info@expofy.se eller 0771 – 75 35 00.
Det går också bra att fyll i formuläret nedan.

Kontakta oss om banderoll till skyltställning

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Tyckte du att den här artikeln var till hjälp?

Klicka på stjärnan för att betygsätta denna artikel

Genomsnitt: 0 | Röster: 0