Expomera > Tips & Trix > Välj rätt beachflagga för ditt budskap

Välj rätt beachflagga för ditt budskap

Hos Expofy finns det idag sju stycken olika beachflagge-modeller att välja mellan. De flesta modeller skiljer inte sig speciellt mycket men det kan vara bra att välja rätt modell för rätt typ av budskap. För ju mindre tryckyta du har tillgång till ju mindre bör du lägga på din flagga. Vi rekommenderar alltid att du håller en beachflagga så enkel som möjligt då det annars kan upplevas plottrigt och svårläst.

Välj beachflagga utefter er logotyp

Beroende på om du har en liggande logotyp eller fyrkantig så kan det vara bra att ta en beachflagga som passar för just den. Logotypen är oftast det som ska framhävas i en beachflagga och då är det viktigt att välja en modell som också ser till att göra detta. Därför rekommenderar vi att du väljer dessa typer av flaggor till respektive logotyp.

Liggande logotyp: Beachflagga HajBeachflagga FjäderBeachflagga Rundad, Beachflagga Rak eller Beachflagga Vinkel.

Fyrkantig logotyp: Beachflagga Droppen eller Beachflagga fyrkant

Välj beachflagga efter budskap

Ska du välja beachflagga utefter ditt budskap bör du välja en flagga med lite större tryckyta. Här rekommenderar vi att du väljer Beachflagga Rak eller Beachflagga fyrkant för att kunna utnyttja så stor yta som möjligt.

Här kan du få plats med både logotyp och budskap med exempelvis öppettider, telefonnummer eller en webbadress.

Beachflaggor i olika storlekar

Välj rätt storlek så att ni syns

När du valt en modell som du tycker passar för er logotyp, budskap eller annan information kan det vara bra att ta en titt på vilken storlek som kommer att passa er bäst. Här listar vi nedan vilka storlekar som passar bäst till vad. Vilket kan göra det lättare för er att välja rätt storlek till ert företag.

  • Beachflagga Small: Denna modell passar oftast när du ska placera en beachflagga utomhus vid en entré eller om du vill ha några flaggor i din mässmonter. Beachflagga small har en höjd från 210-245 cm beroende på vilken modell du väljer.
  • Beachflagga Medium: Medium är den vanligaste och populäraste storleken bland beachflaggor. Denna storlek passar bra för utomhusevenemang och får ditt budskap att synas tydligt. Beachflagga medium har en höjd från 285-310 cm beroende på vilken modell du väljer.
  • Beachflagga Large: Vill du synas från ett längre avstånd är beachflagga large en flagga vi kan rekommendera att du väljer. Beachflagga large har en höjd från 295-380 cm beroende på vilken modell du väljer.
  • Beachflagga XL: Här har du en beachflagga som verkligen drar åt sig ögat och ger extra uppmärksamhet till din verksamhet. Eftersom dessa flaggor har en otrolig höjd är det svår att missa. De gör så att ditt budskap blir omöjligt att missa. Beachflagga XL har en höjd från 435-505 cm beroende på vilken modell du väljer.

Här nedan kan ni se ett exempel hur höga flaggorna är jämfört med varann och en person på ca 170 cm

Tyckte du att den här artikeln var till hjälp?

Klicka på stjärnan för att betygsätta denna artikel

Genomsnitt: 0 | Röster: 0