Expomera > Tips & Trix > Så monterar du ihop in beachflagga på bara några minuter

Så monterar du ihop in beachflagga på bara några minuter

Att sätta ihop en beachflagga är inte något som är särskilt svårt. Beachflaggan är nog en av de enklaste expo-produkterna att montera ihop. Det är inte heller speciellt många delar som måste sättas samman. När du köper din beachflagga med tryck hos Expofy levereras den alltid i en smart tygväska där du får plats med både mast och flagga.

När du ska börja din montering kan det vara bra att först placera ut de olika delarna till masten på golvet. Ju större beachflagga du beställt ju längre blir din mast vilket innebär att den kommer att vara i fler delar. På bilden nedan ser du ett exempel från en beachflagga small. Denna har endast tre stycken bitar till masten.

Sätt ihop masten

Börja med att ta biten med den svarta skruven på då denna bit är botten på masten. Därefter placera du de lite tjockare bitarna efter varann. I den minsta versionen av beachflaggor är det endast en mitt bit. Men vid större master kan det variera från 2–3 mittenbitar. Den sista biten på masten ska alltid vara den smalaste, den som ser ut lite som om en antenn.

Trä in masten i beachflaggan

Ta fram din flagga och veckla ut den. I botten av flaggan finns en sydd mastficka som du trär över toppen av masten. Dra flaggan så långt att masten når till slutet av flaggans topp.

Om din flagga ser konstig ut så behöver du inte vara orolig. Till en början kommer det inte se speciellt snyggt ut. Men det kommer att lösa sig när vi monterar beachflaggan i sitt markfäste.

Sätt fast beachflaggan i markfästet

Lyft upp beachflaggan och tryck ner den på markfästet. Det finns en del olika markfästen för beachflaggor som är olika bra beroende på tänkt användningsområde. I vårt exempel har vi använt oss av en kryssfot där du enkelt placera masten på den anpassade toppen av kryssfoten.

Spänn fast din beachflagga

För att se till så att din beachflagga hänger rakt ska vi spänna den i masten ihop med det vita snöret som finns i flaggans botten. Spänn flaggan och snurra snöret runt den svarta skruven. Om du inte spänner tillräckligt mycket kommer din flagga inte att hänga snyggt så se till att du drar åt ordentligt.

En färdigmonterad beachflagga

Sådär, nu har du monterat din beachflagga! Det är inte svårare än så och om du behöver flytta din flagga behöver du endast ta av masten från markfästen och låta flaggan sitta kvar. Supersmidigt!

Beställ en beachflagga

I vårt sortiment hittar du flera olika modeller av beachflaggor som passar till de flesta företag. Skulle du sakna något eller har några frågor om beachflaggor är du välkommen att kontakta oss. Vi kan även hjälpa dig att fixa ditt tryckoriginal om du skulle behöva hjälp med detta.

Kontaka oss på info@expofy.se eller 0771 – 75 35 00.

Tyckte du att den här artikeln var till hjälp?

Klicka på stjärnan för att betygsätta denna artikel

Genomsnitt: 5 | Röster: 3