Mässbord

Mässbord och mässdiskar

Skapa en snygg helhet i din mässmonter med ett portabelt mässbord. Hos Expofy hittar du ett brett utbud av mässbord för mässa, evenemang och konferens. Välj mellan hopfällbara mässbord, LED-diskar eller mässbord som du även kan använda som transportbox.

Beställ mässbord med eget tryck

Välj mellan flera olika variationer av mässbord, mässdiskar, mässpodium och demobord. Det finns diskar för alla typer av verksamheter som kan används på både mässor och event. Fördelen med ett mässbord är att de är portabla vilket gör det enkla att flytta runt men även transportera. Alla bord går att få med eget tryck vilket är inkluderat i priset. På så sätt kan du skapa dig ett mässbord som passar perfekt in i er mässmonter.

Skulle du behöva någon variant av mässbord som inte finns eller behöver rådgivning är du välkommen att kontakta oss info@expofy.se eller 0771 –75 35 00. Om du skulle behöva en större mängd mässbord som överstiger volymrabatten kan du kontakta oss för offert eller fylla i vårt offertformulär.

Portabla mässdiskar för mässa och event

Portabla mässdiskar är mycket praktiska samtidigt som de förhöjer upplevelsen i din monter. Det ger en tydlig plats för dig att kunna stå och ta emot besökare men även för att placera ut produkter eller informationsblad. Att investera i en mässdisk är över tid mycket billigare än att hyra något hos arrangören. Det gör det även möjligt för er att skräddarsy er monter precis som ni tänkt er.

Om alla era expoprodukter går hand i hand kommer er monter se mer professionell ut mot kund och samtidigt mer välkomnande. Fördelen med att äga sitt mässbord är att du även har möjlighet att byta ut budskapet från gång till gång. När du hyr finns risken att du får hyra olika system vid varje tillfälle. Då blir det väldigt kostsamt om du ska trycka nya bilder anpassade för varje system.

Vilken modell av mässbord/mässdisk ska jag välja?

Mässdiskar finns att välja i ett flertal olika varianter och många ser väldigt lika ut. Det som störst skiljer mässdiskarna åt är materialet på diskens bildvåd. Här kan man dela upp diskarna i två kategorier: Mässdisk i PVC eller mässdisk i tyg. Beroende på vad du väljer så kan det vara bra att vänta med att välja mässdisk tills du bestämt övrig inredning i din mässmonter.

För att skapa en snygg helhet och en röd tråd genom hela din monter kan det vara bra att välja en mässdisk i tyg om du exempelvis valt en mässvägg i tyg och vice versa. Helhet är det som ger din mässmonter ett professionellt uttryck.

Hopfällbart mässbord

Vill du ha ett snabbt och smidigt mässbord är Quick disk det absolut bästa valet. Det är så pass enkelt att resa att det enda du behöver gör är att lyfta podiet ur väska och därefter dra det långsamt uppåt. Med Quick disk får du ett färdigmonterat mässbord på bara 30 sekunder. Vill du ha en lite större och rejälare variant av denna typ av disk kan du välja Big Quick. Som resande säljare är denna typ av mässbord perfekt om du behöver montera upp din monter snabbt och du kan lägga mer tid på att förbereda än att bygga möbler.

När mässan eller konferensen är slut trycker du lätt ihop bordet och lägger tillbaka det i den medföljande väskan. Hoptryckt tar disken inte någon större plats och är därför mycket enkel att transportera.

Mässbord med LED-belysning

Mässbord med belysning är ett bra val om du vill synas lite extra i din mässmonter. En lysande mässdisk drar åt sig ögonen och är något som sticker ut jämfört med de vanliga modellerna. Mässdisken har LED-belysning som snyggt lyser upp dit motiv bakifrån där du kan framhäva ditt företags logotyp eller kanske en produkt.

Quick disk LED är ett mässbord som både lyser och som är hopfällbart. Två smarta lösningar i ett som du monterar upp på bara 30 sekunder. Quick disk LED har samma konstruktion som vanliga Quick disk. Det som skiljer borden åt är LED belysningen.

Mässbord counter

Det absolut vanligaste och mest använda mässbordet är counter. Detta bord har en mycket enkel konstruktion och tar inte någon större tid att montera. Många av dessa diskar kommer även med möjligheten till att transportera andra saker i den när man är på resande fot. Counter finns i många olika modeller men de flesta har samma typ av konstruktion.

För att stabilisera bordet monterar du först fast den medföljande toppskivan och därefter fäster du bildvåden mot disken. Materialet på bildvåden är ofta gjorda i någon typ av plast eller PVC där kardborre fästs på baksidan av våden. Kardborren är då fastmonterad i nederkant eller på sidorna av våden. Beroende på vilken modell man väljer så fästes bildvåden lite olika. Här är våra mässdiskar i Counter serien.

Mässbord i tyg

Om du vill ha ett mässbord där bildvåden inte är gjort i plast eller PVC kan du väl en mässdisk i tygmaterial. I vårt sortiment har Quick diskarna bildvåd i tyg. Fördelen att välja en bildvåd i tyg är att de ger ett varmare och mjukare intryck till din mässmonter än vad en mässdisk i plastmaterial gör. Den är även väldigt lätt att hantera då tyget träs på som en strumpa på diskens konstruktion. Denna behöver du dock inte montera själv då tyget redan är monterat på disken när du får den.

Skulle du vilja byta bildvåd framöver kan du enkelt beställa en ny ”strumpa” och byta ut den gamla. Ett mässbord i tyg behöver dock tas varsamt hand om då det annars riskerar att bli veck i tyget om man inte viker ihop tyget ordentligt. Eftersom Quick diskarna fäller ihop sig själva behöver du inte vara orolig över att vika tyget rätt.

Mässbord och transportbox i ett

Vill du ha en mässmonter som även är enkel att transportera kan det vara bra att välja rätt typ av mässbord. Om du väljer Counter Case XL, Counter Case XL Dubbel, Case & Counter, Standard Case eller Standard Case XL så har du möjlighet att använda bordets som transportväska när det är hopfällt. Här får du möjlighet att inte bara transportera ditt bord utan du kan även transportera enklare mässväggar, vepor, broschyrhållare eller något annat som ni har med er.

Det gör det superenkelt att både transportera era saker till mässan samtidigt som ni kan packa ner allt lika fort igen. Mässdiskarna är gjorda i hårdplast och har hjul i botten så att du enkelt kan rulla disken när den används som transportbox. När du sedan ska använda det som mässdisk fäller du ut bordet, placerar toppskivan och fäster bildvåden runt disken. Här går du från transportbox till mässdisk på bara några minuter.

Designa ditt mässbord

När du ska designa ditt mässbord kan det vara bra att hålla din layout så enkel som möjlig. Då ytan på ett mässbord inte är så stor är det viktigt att ta vara på den yta som finns tillgänglig. Lägger du till för mycket budskap kan det vara svårt att ta in allt. Därför rekommenderar vi att du placerar ett enklare budskap som din logotyp och alternativt en slogan. Loggan bör du placera så högt upp som möjligt på disken så att den syns tydligt.

När du väljer bakgrund till ditt mässbord rekommenderar vi att du matchar bakgrunden med din mässvägg eller annan expoprodukt i din monter.  Det gör att din monter kommer få ett professionellt uttryck och du får en helhet till din monter. Behöver du rådgivning kring att ta fram en tryckfil till ditt mässbord kan du läsa vår artikel så skapar du en tryckfil”.  Skulle du i stället vilja ha hjälp att skapa tryckfilen kan vi hjälpa dig med detta. Då kan du lägga till produkten ”Hjälp med original” i din varukorg eller kontakta oss direkt på info@expofy.se eller 0771 –75 35 00.

Byt bild på din gamla mässdisk

På våra mässbord och diskar har du möjlighet att byta bildvåd. Att köpa ett helt nytt system varje gång är både onödigt och kostsamt. I stället kan du byta ut bilden på det system du redan har. För att göra detta kontaktar du oss och berätta vilket system du använder så skickar vi dig en designmall för just din mässdisk.

Skulle du vilja ha hjälp med din tryckfil kan vi självklart hjälpa dig med detta. Då behöver du bara skicka in en skiss på vad du tänkt dig samt logotyp, bild eller annat som du vill ha med på ditt tryck. Kontakta oss för bildbyte på info@expofy.se eller 0771 –75 35 00.

Anpassa din mässmonter – Boka ett möte med oss

För att din mässmonter ska få en professionell känsla är det viktigt att allt i montern går ihop snyggt och att det finns en bra strategi bakom det ni valt. Har du inte varit på en mässa tidigare eller tycker det är svårt att ta fram ett bra koncept finns vi här för rådgivning. Vi har samarbetat med fleralet, både små och stora företag, och gjort massor mässmontrar. Våra duktiga säljer kan hjälpa er att ta fram en mässmonter som passar just er verksamhet.

Kanske ni vill ta fram något som också är lite mer unikt än era konkurrenter. Skulle du vara intresserad av detta är du välkommen till Faktorvägen 17 i Kungsbacka på ett möte. Men det går lika bra att kontakta oss på telefon 0771 –75 35 00 eller maila oss på info@expofy.se för att boka in ett digitalt möte.