Mässväggar > PopUp

PopUp-väggar

PopUp-Vägg som är en av marknadens äldsta trotjänare är en användarvänlig reklamvägg som passar utmärkt för både mässa och evenemang. Hos Expofy får du ett varierat utbud av väggar i både rakt och kurvat format. Självklart trycks alla väggarna med ett mycket högkvalitativt tryck.

Köp en Pop Up-vägg som får dig att sticka ut

Letar du efter en snygg lösning med eget tryck som samtidigt är otroligt lätt att hantera? Då ska du välja en PopUp-vägg. PopUp-väggar kommer i flera varianter och finns att välja i olika material och utföranden. Denna typ av vägg är mycket populär att använda som mässvägg i montrar eller som en snygg backdrop på evenemang och konferenser.

Alla PopUp-väggar är dessutom portabla vilket gör det möjligt att flytta runt den i rummet. När du köper din PopUp-vägg hos Expofy får du hjälp med val av vägg och vi guidar dig genom hela processen från början till slutförd produkt. Om du är i behov av att få hjälp med att designa ditt tryck kan du kontakta oss så hjälper vi dig även med detta.

Alla PopUp-väggar har volymrabatt vilket innebär att du får ett lägre pris per vägg ju fler du köper. Skulle du vara i behov av en större mängd väggar så rekommenderar vi att du kontaktar oss direkt för offert. Kontakta oss direkt på telefon 0771-753500 eller maila oss på info@expofy.se

Förenkla byggandet av din monter med en smidig PopUp-vägg

PopUp-väggen är en mycket populär mässvägg som ofta går att se på mässor. Anledningen till att de är så populära kan vara både för att de ger ett snyggt slutresultat och för att det är lätta att montera i en mässmonter. En PopUp-vägg får även plats i en transportväska som gör att du enkelt kan transportera väggen till och från mässan. Största fördelen med att välja en PopUp-vägg är att det inte krävs mer än en person när den ska monteras. Därför passar denna vägg utmärkt till exempel för en säljare på resandefot. Då kan de snabbt montera upp väggen själva och sedan ta med sig den lika snabbt därifrån.

PopUp-väggarna kommer i två utföranden där bildvåden är gjorda i antingen PVC-material eller i tygmaterial. Popup-vägg Textil är den enklaste varianten att montera då bilden redan är fastmonterad i ställningen. Så för att montera väggen behöver du endast fälla upp den från sitt ihopfällda läge och sedan är väggen klar. Enklare än så kan det inte bli. PopUp-vägg Magnetic är också lätt att montera men har några fler steg. Nedan visar vi hur enkelt även denna vägg är att sätta upp.

Så här monterar du en PopUp-vägg magnetic i fyra enkla steg.

 1. Börja med att ta fram PopUp-väggens ramkonstruktion ur väska och dra sedan
  den uppåt till den når sin fullskaliga storlek.
 2. Ta därefter fram de medföljande magnetlisterna och placeras dessa på ställningen.
  Det är sedan på dessa som din bildvåd kommer att fästas.
 3. När magnetlisterna är fast är du redo att placera ut dina bildvåder. Dessa hänger du
  enkelt på ramens konstruktion och tack vare magnetlister på både våden och ramen
  fäster bilden snyggt och enkelt. Börja ifrån mitten och jobba dig utåt.
 4. I fjärde och sista steget sätter du fast de medföljande metallisterna.
  (gäller endast vid raka gavlar) Dessa ger en snygg slutfinish till PopUp-väggen.


För att se hur väggen monteras från början till slut kan du se hela videon här

PopUp-väggar med ditt eget tryck

Med en PopUp-vägg kan du trycka ditt eget motiv och det passar för både logotyper, bilder och text. Du bestämmer själv hur väggen ska se ut men det kan vara bra att tänka på några saker när du skapar ditt original. I PopUp-väggens tryckmall finns det markerat vart väggens sidor/gavlar är. Här är det bra att inte lägga viktig information då dessa inte syns lika tydligt utåt. Men om du önskar att använda väggens kortsidor ska du självklart göra det. Om väggen står lite längre ut i rummet så finns det en större chans att budskapet även syns från sidan.

När du ska placera ditt grafiska maner på PopUp-väggen bör du först se till att lägga din logotyp så högt upp på väggen som möjligt. Detta minskar risken till att den blir skymd och det blir mer tydligt för betraktaren. Vid användning av bilder är det viktigt att se till så att bilderna håller tillräckligt hög kvalité. Om bilden är pixlig/suddig kan det ge ett dåligt slutresultat vilket då kan ge ett oprofessionellt intryck.

Sista punkten att hålla koll på är textbudskap. Här rekommenderar vi alltid att hålla texten kort och koncist. Många gånger läser man inte det som står på väggen och då räcker det med en kort rubrik som snabbt förmedlar ert budskap. Se även till att hålla textens storlek i ett stort format så att man även kan läsa det från ett längre avstånd.

Vi hjälper dig med designen av PopUp-väggen!

Det är viktigt att du tänker igenom trycket på din PopUp-vägg så att det förmedlar det budskap som du tänkt dig. Har du inte tidigare erfarenhet av vad som behöver vara med eller kanske har svårt att hantera designprogrammen kan du få hjälp från oss att ta fram den slutgiltiga designen av ditt tryck. Hos oss får du hjälp med att ta fram trycket från grunden eller anpassa det helt efter dina önskemål. Detta spara både tid och snabbar på processen.

Om du önskar att få hjälp från oss kan du kontakta oss på info@expofy.se eller ringa oss på 0771–75 35 00. Därefter skickar du in ditt material och eventuella skisser. Innan vi påbörjar arbetet kommer du få en offert på vad arbetet kommer kosta och när detta är godkänt sätter vi igång processen. Därefter skapar vi ett original av ditt tryck och återkommer därefter med ett korrektur som du godkänner innan vi skickar produkten till tryck.

Tillbehör till PopUp-väggen

Till PopUp-väggen finns det flera smarta tillbehör som du kan välja till. Dessa kan förstärka budskapet av din vägg men även se till att det blir lättare att transportera den. Är du i behov av något annat tillbehör än de vi visar på hemsidan idag du alltid kontakta oss. Vi har alltid möjlighet att ta fram andra alternativ.

Transportväska till PopUp Textil

Till PopUp-väggen Textil levereras det en enkel väska i nylon vilket gör det möjligt enklare att transportera. Men om du i stället vill ha en bättre och ännu enklare transport kan det vara bra att välja till transportväskan.

Transportväska är gjord i ett mjukt material som skyddar väggen och bilden från att bli skadad. Väskan har även fått två hjul vilket gör att du enkelt kan dra den efter dig, precis som en resväska. Detta underlättar otroligt mycket vid transport och minskar risken för att göra onödiga och tunga lyft.

Spotlights

Oftast så behövs inte en spotlight då det många gånger är bra belysning där väggen ska stå. I mässhallar är belysningen alltid anpassad så att alla montrar syns ordentligt men ibland kan det ändå behövas extra belysning. Därför kan det vara bra att ha med ett par extra spotlights.

Detta ger inte bara extra ljus till din vägg utan kan samtidigt se till att dra åt sig besökarnas ögon då det får din vägg att sticka ut lite extra. Spotlighten fäster du enkelt på toppen av din PopUp-vägg med fästet som sitter på lamparmen.

Disk / Transportbox

Vid val av en PopUp-vägg magnetic så ingår det ingen väska. Detta kan du enkelt lösa genom att välja till ett mässbord. Väljer du till mässbordet Standard case eller Case & Counter får du två saker i ett. Det vill säga en transportväska och ett mässbord i ett.

När du ska transportera PopUp-väggen magnetic kan du lägga den inuti mässbordet och sedan dra väskan som en resväska. Detta sparar inte bara plats utan gör det betydligt enklare att transportera dina saker till mässan. Ett perfekt val för kanske den ensamma säljaren som då inte behöver bära på så mycket.