Klämhållare för plexiglasskydd (2st)

Pris: 349:-

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen i varukorgen. Endast en frakt per order.

450.00 kr(562.50 kr inkl.moms)

 • Antal klämmor: *

Leveranstid: 7-10 dagar

 • *

  Leveranstid 7-10 arbetsdagar.

Prissammanställning

  Produkt

  Tillval

  Totalt

  Beskrivning

  Smarta klämhållare för placering av plexiglasskydd

  Dessa smarta klämhållare gör det möjligt att enkelt placera ut avgränsare i plexiglas på platser där du behöver skärma av eller skydda dina kunder. Klämmorna kommer i två olika utföranden och gör det möjligt att sätta plexiglas till exempel i mitten av ett bord, som avdelare eller vid kanten av bordsskivan. Det krävs inga verktyg för installationen utan du kan enkelt montera och ta bort hållarna genom att skruva fast/loss dem från bordet. Självklart är dessa klämhållare gjorda för universellt bruk och passar alla typer av panelmaterial som har en tjocklek mellan 2–8 mm. Vid beställning kan du välja till ett 5 mm plexiglas i någon av våra standardformat, 700×800 mm alternativt 700×1000 mm, som ger dig en komplett bordsavdelning. Skulle du behöva ett plexiglas i annat mått kan du kontakta oss så hjälper vid dig att ta fram detta. Ring 0771 – 75 35 00. eller maila info@expofy.se

  Klämhållarens funktion gör det möjligt att öppna upp och skapa mer ytor så att du slipper flytta runt och stänga av eventuella sittplatser. Skapa dig en skiljevägg mellan dina cafébord eller ett hygienskydd vid kassadisken. Det bästa är att när behovet inte längre finns kvar kan du enkelt montera av plexiglasskydden utan att din disk eller bord har tagit skada.

  Vilken modell ska jag välja?

  Beroende på vart du tänkt placera ditt skyddsglas så finns det möjlighet till att välja mellan två stycken utförande av klämhållaren.

  Mittplacering
  Klämhållare för mittplacering är utformad så att skåran för plexiglaset sitter på den övre delen av klämhållaren. För att montera klämhållaren för du in klämhållaren på till exempel sidan av ett bord (på bredden). Sedan spänner du fast klämman underifrån.

  Detta gör att plexiglaset blir stående på bordets mitt. Denna typ av klämhållare är perfekt att välja när du vill dela upp något på bredden. Det gör att du kan öppna upp och skapa flera sittplatser. Det kan vara till exempel om du behöver dela upp ett bord i ett klassrum, bibliotek eller café.

  Kantplacering
  Klämhållare för kantplacering är utformad så att skåran för plexiglaset sitter på sidan av klämhållaren. För att montera klämhållaren för du in klämhållaren på kanten av till exempel ett bord. Sedan spänner du fast klämman underifrån.

  Detta gör att plexiglaset täcker och skyddar från bordets kant. Denna typ av klämhållaren passar bra när du vill skapa ett hygienskydd vid till exempel kassadisken. Det kan också använda för att skapa skiljeväggar mellan platserna på en restaurang.

  Inte bara ett alternativ för skyddsmaterial

  Även om dessa typer av skyddsglas, hostskydd och kassaskydd fått en viktig roll vid minskning vid smittspridning så finns det möjlighet att se detta som något användbart även utanför hälsoaspekterna. En skiljevägg kan även uppskattas på allmänna ytor för att skapa platser där du kan få känna dig mer avskild från andra. Som till exempel på ett bibliotek där någon kommer för att studera eller arbeta. Istället för att satsa på mindre bord kan du använda dig av dessa klämhållare och bygga upp skiljeväggar mellan borden. Skapa en temporär och inbjudande plats för arbete, plugg eller bara läsning. Varför inte sätta ett snyggt mönster eller bild på din avskiljare? Det löser vi lätt med hjälp av dekaler.

  Specifikation

  MaterialHögkvalitativ ek och pulverlackerad stål
  Placering på skiva max tjocklek40 mm
  Placering på skiva min tjocklek6 mm
  Vikt1,3 kg