Skyddsprodukter > Plexiglas & Klämhållare

Plexiglas & Klämhållare

Plexiglasskydd är designade för att minska risken för smittspridning, samtidigt som de bibehåller en öppen och välkomnande atmosfär. Plexiglas är ett mångsidigt material som erbjuder både klarhet och hållbarhet, vilket gör det till ett utmärkt val för skyddsutrustning i en rad olika miljöer.

Plexiglasskydd för butik och disk

Plexiglasskydd har blivit en oumbärlig del av utrustningen i butiker, på kontor och i receptioner. Dessa skydd hjälper till att skapa en barriär mellan personal och kunder, vilket minskar risken för droppsmitta vid samtal och transaktioner. Genom sin transparenta natur tillåter plexiglasskydden en klar och oförhindrad kommunikation samtidigt som de bidrar till säkerheten.

I butiksmiljöer, där direktkontakt med kunder är vanligt, ger plexiglasskydden en extra trygghet för både personal och kunder. De är särskilt användbara vid kassadiskar och servicepunkter och plexiglasskyddens design gör dem enkla att rengöra och underhålla.

Dessutom erbjuder plexiglasskydden en möjlighet att anpassa och märka med företagets logotyp eller specifika budskap, vilket ger en ytterligare dimension till företagets marknadsföringsinsatser. Genom att använda plexiglasskydd visar företag och organisationer att de tar hälsa och säkerhet på allvar, samtidigt som de upprätthåller en professionell och kundvänlig miljö.