Handspritstation Wood Plus - Snyggt golvställ i vitt trä | Expofy
Över 300 olika expoprodukter
Leverans inom 7-10 arbetsdagar
Kundtjänst: 0771-75 35 00
Handspritstation Wood Plus
Produktvideo

Handspritstation Wood Plus

2 995.00 kr

(3 744 krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

 • Fraktklass: 1 - 199 kr
 • Fraktklass: 2 - 245 kr
 • Fraktklass: 3 - 349 kr
 • Fraktklass: 4 - 449 kr
 • Fraktklass: 5 - 595 kr
 • Fraktklass: 6 - 1190 kr
Töm val

Prissammanställning

  Produkt

  Tillval

  Totalt

  000

  Snygg och informativ handspritstation i trä

  Handspritstation Wood Plus är ett golvställ i vit melaminbelagd spånskiva där kanterna är behandlade med 2 mm ABS-kantband. För att skydda ditt golv mot eventuellt spill har handspritstativet utrustats med både en rejäl basplatta i 32×35 cm och ett droppskydd. Droppskyddet är placerat direkt under dispensern och utrustad med bricka i rostfritt stål så att spånskivan inte tar någon skada. Wood Plus kommer även med en medföljande återfyllningsbar dispenser i plast som rymmer upp till 1000 ml.

  Tillskillnad från handspritstationen Wood Premium så kommer Wood Plus även med en inkluderande snäppram där du har möjligheten att placera en informativ affisch i A4 storlek. Detta gör även att Wood Plus är snäppet högre än vad Wood Premium är.

  Att skyddsprodukter fått ta en betydligt större roll i vår vardag och verksamhet kan ingen ha missat. Skyddsprodukter som tillexempel en handspritstation hjälper din verksamhet att hålla nere eventuell smittspridning samtidigt som kunder kan få möjligheten att rengöra sina händer. Detta är en produkt som inte bara passar för de mest krävande situationerna utan fungerar lika bra för att hålla smittspridningen låg under hela året.

  Lägg till ett motiv till din handspritstation Wood plus

  Till handspritstation Wood Plus kommer det inte med någon medföljande affisch eller motiv. Därför behöver du välja till en affisch innan du lägger till produkten i din varukorg. Affischen trycks på ett 170g papper för att hålla bästa kvalité.

  Affischen har även fått en halvmatt finish för bästa resultat. En blank finish riskerar att ge ifrån sig blänk från olika ljuskällor vilket göra att affischen kan bli svårläst.

  Att tänka på när du skapar din affisch

  När du skapar en affisch i A4 format ska affischen vara i måtten 210x297mm i ett stående format. Om du har ett färgat motiv som går från kant till kant är det viktigt att tänk på att ha ett utfall på 5mm. Detta minskar risken för att det blir en vit liten glipa längst kanterna. Om din design innehåller bilder bör dessa ha en PPI/DPI på 300.

  Är du osäker eller behöver hjälp med din affisch kan vi hjälpa dig med detta. Lägg till produkten Hjälp med original och skicka in dina filer så hjälper vi dig med en affisch. Det går också bra att kontakta oss direkt via info@expofy.se.

  Du får både en fin färgåtergivning och ett skarpt motiv. Har du ingen egen design som du vill använda utan vill  istället använda folkhälsomyndighetens grafiska manér kan du meddela i kassan vilket motiv du önskar.

  Följande PDF finns tillgängliga ifrån folkhälsomyndigheten (De finns tillgängliga på fler språk):

   

  Volymrabatter
  Antal:
  Volymrabatt:
  Specifikation

  Material

  Vit melaminbelagd spånskiva

  Bredd

  32 cm

  Höjd

  150 cm

  Djup

  35 cm

  Vikt

  9 kg

  Dispenser

  1000 ml

  Tryckyta affisch

  A4

  Designmallar

  Så här gör du

  1. Ladda ned designmallen (pdf)
  2. Följ instruktionerna i filen.
  3. Ladda upp ditt original till oss här: Ladda upp fil
  4. Vi granskar alla original och ordrar manuellt och återkommer direkt om vi är osäkra på något.

  Designhjälp (149 kr)

  Behöver du hjälp med ditt original kan du välja till designhjälp på produktvyn. Då hjälper vi dig med de grundläggande bitarna så som att placera en logotyp och välja färger. Behöver du ha mer avancerad designhjälp? Hör av dig till oss så löser vi självklart det också!

  Hämta designmall