Beachflaggor > Markfästen

Markfästen

Upptäck vårt sortiment av markfästen av hög kvalitet för att komplettera dina beachflaggor. Vi erbjuder olika typer av markfästen som passar olika ändamål och underlag. Med våra markfästen kan du säkerställa stabilitet och synlighet för dina beachflaggor oavsett var du vill placera dem.

Markfäste för din beachflagga

För att placera din beachflagga på önskad plats behöver du ett markfäste. Vi erbjuder olika typer av markfästen för olika underlag. Priset för ett markfäste varierar mellan 195 och 450 kr och kan väljas som tillval vid beställning av varje flagga. Våra markfästen är designade för att vara mångsidiga och passar generellt till de flesta beachflaggor. Oavsett om du har en rund, fyrkantig eller någon annan form av beachflagga kan vi hjälpa dig att hitta rätt markfäste.

Om du planerar att placera din beachflagga på ett hårt underlag, både utomhus och inomhus, rekommenderar vi en enkel och vanlig kryssfot. Kryssfoten ger stabilitet åt flaggan och kan kompletteras med en vattensäck/vattentank för extra stabilitet vid starka vindar.

För mjuka underlag som gräsmattor, jord, snö eller sand är en kryssfot eller markplatta inte idealiska. I stället rekommenderar vi markskruv eller markspik. Du kan enkelt skruva eller spika ner markfästena i marken, beroende på vilket underlag du har. Markskruven fungerar bäst i sand, gräsmattor eller lätt snö, medan markspiken passar bättre i hård jord eller hårt packad snö.

Vid köp av markfäste är det också bra att tänka på eventuella extra tillbehör eller alternativa lösningar som kan göra användningen av beachflaggan ännu mer praktisk. Till exempel kan du överväga att köpa till vikter för att stabilisera flaggan i blåsiga förhållanden.

Vi hjälper dig med allt till beachflaggan

Vi på Expofy är experter på beachflaggor och kan hjälpa dig att skapa en imponerande exponering för ditt företag. Vi erbjuder olika typer av beachflagga till ditt företag, samt olika former och storlekar, för att möta dina specifika behov. Vår erfarenhet och kunskap inom branschen gör att vi alltid kan leverera högkvalitativa produkter.

Utöver beachflaggor erbjuder vi även andra tillbehör och alternativ för att förbättra din exponering såsom markfästen. Vi finns här för att ge dig råd och hjälpa dig att välja de bästa lösningarna för ditt företag.

Kontakta oss idag för att beställa en ny beachflagga och ta din företagsexponering till nästa nivå. Du kan också nå oss på 0771-753500 eller via info@expofy.se.