Profilprodukter

Profilprodukter

Profilprodukter har länge varit en central del av företags marknadsföringsstrategier, och med god anledning. De erbjuder en unik möjlighet att inte bara öka synligheten, utan också bygga och stärka varumärkesidentiteten. Tryck din logotyp eller annat budskap på någon av våra profilprodukter, anpassade för just ditt företags behov och vision.

Visar 1–25 av 58 resultat

Vad är profilprodukter?

Profilprodukter är i grunden reklamartiklar eller gåvor som bär ett företags logotyp, slogan eller annan information. De kan vara allt från kläder, muggar, pennor till nyckelringar och påsar. Genom att skräddarsy dessa produkter kan företag säkerställa att de representerar varumärket på bästa möjliga sätt, vilket i sin tur ökar företagets synlighet varje gång produkten används eller visas upp.

Varför använda profilprodukter i företagets marknadsföring?

I en tid som domineras av digital exponering kan fysiska objekt ha en överraskande kraftfull inverkan. Profilprodukter erbjuder en konkret och varaktig påminnelse om ett varumärke, vilket skapar en djup koppling. Men det är bara början.

Stärka varumärkesidentiteten

Varje gång någon använder en penna med ditt företags logotyp, tar en klunk ur en mugg märkt med din slogan eller bär en tröja med ditt varumärkes färger, förstärks din varumärkesidentitet. Dessa små, men ständiga påminnelser skapar en känsla av igenkänning och tillhörighet. De kan hjälpa till att skapa en känslomässig koppling till ditt varumärke, vilket i sin tur kan leda till ökad lojalitet och förtroende.

Skapa varaktiga intryck

Tänk på de gånger du har varit på en konferens eller mässa och fått en give-away. Kanske var det en penna som du fortfarande har på ditt skrivbord, eller en nyckelring som du använder varje dag. Dessa produkter, även om de kan verka små och obetydliga, skapar varaktiga intryck. Varje gång du använder dem påminns du om företaget som gav dem till dig. Det är denna varaktighet och frekventa exponering som gör profilprodukter till ett så kraftfullt marknadsföringsverktyg.

Så, oavsett om du vill stärka ditt varumärkes närvaro, skapa varaktiga intryck eller helt enkelt öka din synlighet, kan profilprodukter vara svaret. Och med vårt breda utbud och expertis, kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta produkten för ditt företag.

Typer av profilprodukter

Profilprodukter är inte bara en produkt, utan en förlängning av ditt varumärke. De representerar ditt företag i varje detalj, från design till funktion. Utbudet av produkter är stort, det finns flera typer av profilprodukter, var och en med sina fördelar och användningsområden.

Profilkläder

Från T-shirts till kepsar, kläder med logotyp eller företagets slogan är en av de mest populära profilprodukterna. Profilkläder kan användas både vid officiella sammanhang, som mässor och event men även på fritiden, vilket brukar uppskattas av medarbetare och personal.  

Giveaways

Pennor, nyckelringar, anteckningsblock… Listan över giveaways kan göras lång. Dessa små, men effektiva, produkter är perfekta för mässor eller som tackgåvor till kunder.

Godis

Godisskålen har en självklar plats på mässbordet eller personalrummet, framförallt under högtider. Med ditt företags namn eller logotyp på förpackningen blir godiset en söt påminnelse om ditt varumärke.

Accessoarer

Väskor, paraplyer, solglasögon – accessoarer är inte bara praktiska, de är också ett utmärkt sätt att visa upp ditt varumärke på ett stilfullt sätt.

Hur väljer man rätt profilprodukter för sitt företag?

Vilken profilprodukt som passar bäst för dig beror till stor del på vilket sammanhang det ska användas i. Är du ute efter någonting att dela ut till förbipasserande eller ge som gåva passar en viss typ av produkter bäst medan du väljer andra profilprodukter om det ska användas av medarbetare och personal.

Profilprodukter för mässor

Deltar du på mässor och event vill du ha något att ställa på mässbordet? Något som är lätt att dela ut och som mottagaren kommer att använda eller titta på regelbundet. Giveaways som pennor eller anteckningsblock är perfekta för detta ändamål.

Gåvor till partners eller kunder:

När du vill visa uppskattning kan du satsa på något mer beständigt och värdefullt, som en kvalitetsväska eller en exklusiv penna. En välsorterad godiskorg är också en uppskattad gåva.

Profilprodukter för internt bruk:

För dina anställda kan kläder, som en snygg t-shirt med företagets logotyp, vara ett utmärkt sätt att bygga laganda.

Profilprodukter med tryck

Att lägga till ett tryck på din profilprodukt förvandlar den från en enkel vara till ett kraftfullt marknadsföringsverktyg. Det vanligaste alternativet är att trycka företagsnamnet eller logotypen på produkterna men det behöver inte stanna där. 

Planerar du en större kampanj eller har ett budskap du vill nå ut med? Vi kan trycka det mesta men tänk på att trycket ska få plats på, och se bra ut på den produkt du väljer.

För att vi ska kunna trycka behöver du förse oss med en korrekt tryckfil. Känner du dig osäker på hur man tar fram en sådan, har vi tagit fram en pedagogisk guide över hur du skapar en tryckfil.

Saknar du något i sortimentet?

Vi på Expofy strävar alltid efter att erbjuda ett brett och varierat sortiment. Men om det är något specifikt du letar efter som du inte kan hitta, tveka inte att kontakta oss. Vi är flexibla, lösningsorienterade och alltid redo att hjälpa till. Kanske kan vi skräddarsy en lösning just för dig!