Broschyrställ

Broschyrställ & broschyrhållare

Maximera din marknadsföring med ett broschyrställ eller broschyrhållare på mässa och evenemang. Hos Expofy får du rejäla broschyrställ som är mycket enkla att transportera. Välj mellan ett golvställ, bordsställ eller vägghängda broschyrhållare.

Visar alla 25 resultat

Beställ portabla broschyrställ för mässa och event

Broschyrställ är en av de enklaste expoprodukterna som går att beställa till ditt företaget. Inga krångliga tillval eller svåra konstruktioner. Våra ställ är bara att ”klicka hem” med ett enkelt knapptryck. Välj mellan golvställda broschyrställ, vägghängda broschyrhållare eller broschyrställ för bord. Många av broschyrställen i vårt sortiment kan smidigt transportera ditt marknadsföringsmaterial direkt i facken utan att de plockas ut. Detta är effektivt och sparar tid när man exempelvis ska sätta upp en mässmonter snabbt.

Har du några frågor om våra broschyrställ och broschyrhållare är du alltid välkommen att kontakta oss direkt på info@expofy.se eller 0771 – 75 35 00. Är du i behov av en större mängd broschyrställ som överstiger volymrabatten i vår webbutik kan du kontakta oss för offert eller skicka en offertförfrågan i vårt formulär.

Broschyrställ för alla användningsområden

Broschyrstället är en populär produkt som idag används av de flesta verksamheter. Den visar snyggt upp företagets information samtidigt som den inte tar någon större plats. Det område där broschyrstället och broschyrhållare används som effektivast är på mässor och event. Här har du ett perfekt läge som företagare att lyfta fram ert marknadsföringsmaterial. Speciellt då det kan vara svårt att nå alla kunder samtidigt. Ett broschyrställ eller broschyrhållare ökar även chansen att kunden tar hem ditt budskap och återkopplar till dig i ett senare skede. Dessa ställ fungerar även bra i andra användningsområden som exempelvis dessa:

 • Hotellverksamhet
  Lyft fram viktig information i hotellets reception. Berätta för gästerna vad det finns för aktiviteter och erbjudanden på hotellet eller dela ut turistinformation som informerar vad gästerna kan göra i närområdet.
 • Företagsreception
  Framhäv viktiga flyers och broschyrer i företagets reception. Här kan ni berätta mer om era tjänster eller produkter. Perfekt om kunden får vänta en stund i receptionen innan exempelvis ett möte.
 • Restaurang
  På restauranger är bordsställ en mycket välanvänd expoprodukt. Här kan du enkelt placera ut en eller flera bordsställ i klar akryl direkt på borden. På så sätt kan gästerna enkelt se vad som kanske erbjuds som ”dagens rätt” eller en lunchmeny. Budskapet är mycket lätt att byta vilket gör att du kan ändra budskap som anpassas efter lunchgäster och middagsgäster.
 • Butiksverksamhet
  Broschyrställ för bord kan snyggt framhäva din verksamhets prislistor eller rabatterade produkter. Budskapet är enkelt att byta ut vilket gör det smidigt ifall något behöver ändras eller uppdateras. Detta är även en bra produkt för merförsäljning, exempelvis vid kassadisken.

Olika utföranden av broschyrställ

Broschyrställ och broschyrhållare finns i massvis med utföranden och går att placera både på golvet, väggen eller på bord. Det gör att ett broschyrställ passar in hos de flesta verksamheter och företag. Att välja ett broschyrställ gör det enkelt för dig som företagare att förmedla information om era produkter och tjänster.

Broschyrställ för golv

Det vanligaste och mest använda broschyrstället på marknaden är det så kallade golvstället. Dessa ställ finns att välja i två utföranden och kommer både i enklare och lite mer avancerade utföranden. De enklare ställen är gjorda med en stolpe i aluminium och har fått en tung fot som håller broschyrstället stabilt. På toppen av stolpen har det monterats ett anpassat fack så passar för broschyrer i både A3 och A4 format.

Enkla broschyrställ

Broschyrställ Tabloid är ett av de enklare ställen och har fått ett fack med aluminiumtråd medan Broschyrställ Ambiente istället fått ett fack i klarakryl. Här blir det helt enkel en smaksak över vad man tycker är snyggast. Vill man ha ett ännu enklare ställ kan man välja Broschyrställ Expo. Detta ställ funkar mer som en reklampelare då du endast kan fästa ett budskap i broschyrställets affischram.

Avancerade broschyrställ

Det mer avancerade broschyrställen är alla hopfällbara vilket gör det smidigt vid transport. Här är det inga delar som behöver sättas upp och du kan lämna kvar broschyrerna i stället när du fäller ihop det. Perfekt när du är på resande fot eller behöver sätta upp en mässmonter snabbt. Broschyrställ Expolinc och Broschyrställ PRO  kommer med enkelsidiga fack.

Något mer unikt broschyrställ

Vill du ha något lite mer udda golvställ så kan du välja broschyrstället Broschyrställ TableHär får du broschyrställ och mässbord i en och samma produkt.

Detta minskar både antalet produkter du behöver transportera och tar upp mindre plats jämfört om du haft både ett mässbord och broschyrställ med dig. Detta är ett bra val om du har en lite mindre mässmonter eller om du ska ställa ut på ett evenemang eller konferens.

Broschyrhållare för bord

Att kunna placera ut broschyrer på bord är mycket effektivt både på mässdiskar, receptioner och kassadiskar. Våra broschyrställ är gjorda i klar akryl eller plexi som det också kallas. Detta framhäver broschyrerna snyggt samtidigt som man tydligt kan se vad de har för budskap.

Broschyrhållarna för bord finns att välja med enskilt fack, Broschyrhållare enkel, eller med multifack, Broschyrhållare multi, som kan hålla flera broschyrer samtidigt.

Broschyrhållare för vägg

Att utnyttja väggar för att exponera broschyrer är mycket effektiv och tar upp väldigt lite plats. Detta är en bra produkt att välja om du ska exempelvis ska ställa ut i en mindre mässmonter.

Genom att sätta broschyrhållare på vägg kan du spara upp stora golvytor som ger det möjlighet att använda dig av andra expo-produkter eller öppna upp möjligheten att välkomna fler kunder. Broschyrhållare vägghängd är gjord i plexi och skruvas enkelt upp med två stycken skruvar i väggen.

Menyhållare

Menyhållare är en mycket uppskattad och enkel produkt som används både av butiker, hotell och restauranger. Med sin lätta konstruktion och tydlighet kan ditt budskap placeras på både bord och kassadisk.

Menyhållarna passar lika bra för att visa upp olika val av drycker till en prislista hos en frisör men även för enklare erbjudande. Akrylställ L-format och Akrylställ T-format är båda gjorda i klar akryl och kan hålla ett budskap åt gången. Vill du visa två budskap samtidigt kan du trycka ett dubbelsidigt papper.

Visitkorthållare

Visitkorthållare är ett bra sätt att enkelt ge möjlighet till kunder ta ett av dina visitkort vid exempelvis skrivbord, reception eller kassadisk. Med visitkorthållare i klar akryl framhävs dina visitkort tydligt och snyggt samtidigt som du får en bra plats att förvara de på.

Ska du iväg på resande fot eller ställa ut på mässa tar dessa inte upp någon plats och är enkla att ta med i en mindre väska.

Storleksguide broschyrställ

Kanske du redan har en broschyr eller så vill du först bestämma dig för ett broschyrställ. Vilket håll du än väljer att gå så behöver du veta vilken storlek som broschyrställen har. Annars kan du riskera att välja ett broschyrställ som inte passar för era behov. De flesta broschyrställ är anpassade för ett A4 eller A3 format medan broschyrhållarna istället är anpassade för de lite mindre måtten A5 och A65. För att hjälpa er på vägen till rätt val kan ni i listan nedan se vilket broschyrställ som passar till vilket format.

BROSCHYRSTÄLLFORMAT
Akrylställ L-formatA4, A5, A6, A65
Akrylställ T-formatA4, A5, A6, A65
Broschyrhållare enkelA4, A5, A65
Broschyrhållare multiA4, A5, A65
Broschyrhållare vägghängdA4, A5, A65
Broschyrställ AmbienteA3, A4
Broschyrställ ExpoA3, A4
Broschyrställ TabloidA3, A4
Broschyrställ ExpolincA4
Broschyrställ Expolinc DubbelA4
Broschyrställ PROA4
Broschyrställ S20 DubbelsidigA4
Broschyrställ TableA4
Hållare för visitkort85×55 mm

Storlek på broschyr

Alla pappersformat har fått en bokstavsförteckning och en siffra. Men när man ska skapa sitt original till en broschyr kan det vara bra att veta vad det faktiska formatet har för storlek. Här nedan kan du se vad varje format är för storlek. På så sätt kan du enklare veta vilket format som din broschyr behöver för att passar i våra broschyrställ och broschyrhållare.

FORMATSTORLEK
A6105 mm × 148 mm
A5148 mm × 210 mm
A4210 mm × 297 mm
A3297 mm × 420 mm
A65 (pizza flyer”)105 mm x 210 mm

Vanliga frågor om broschyrställ och broschyrhållare

Behöver man verkligen trycka reklam och broschyrer till en mässa eller evenemang?

Även om papperstryck försvinner mer och mer ska du inte underskatta vad en tryckt broschyr kan ge för effekt. När allt digitaliseras finns det fortfarande en chans att kunden inte väljer att gå in på din hemsida för att läsa en text. Speciellt eftersom de troligtvis glömmer vad länken är efter en heldag på en mässa. Men får kunden istället en broschyr i handen är det lättare för kunden att ta med sig broschyren hem. Sedan kan de i lugn och ro läsa ditt marknadsföringsmaterial när de passa dem.

Måste jag ta ut mina broschyrer ur broschyrstället när jag transporterar det?

Nej det måste du inte. Du behöver dock välja rätt typ av broschyrställ för att kunna göra detta då inte alla modeller erbjuder denna möjlighet. Om du vill slippa ta ut dina broschyrer kan du välja dessa modeller av broschyrställ.