Möbler

Möbler

Här hittar du eventmöbler av hög kvalitet för mässor och event. Med våra unika produkter och breda utbud kan du skapa minnesvärda och imponerande ytor för ditt nästa evenemang eller mässa.

Stick ut med brandade möbler

Att ta fram den där unika och utstickande eventytan kan vara svårt och vad är det egentligen som gör att man sticker ut? När man bygger upp eventytor och mässmontrar är det lätt att glömma bort den underskattade potentialen som en brandad möbel kan ha.

Genom att använda möbler med eget tryck kan du ge dina besökare en bekväm och inbjudande plats att sitta på samtidigt som du skapar en bra varumärkesexponering. Genom att placera din logotyp ihop med starka färger och lockande budskap på möbler kan du göra ditt varumärke mer synligt och påminna besökarna om ditt företag.

Exponeringseffekten av brandade möbler kan vara mycket kraftfull. Genom att skapa en unik och attraktiv eventyta ökar du sannolikheten att ditt varumärke blir ihågkommet.

En inbjudande monter med mässmöbler

Att ha en inbjudande mässmonter är viktigt men att säga vad det är som drar mest kunder är svårt att säga. Det finns ett stort utbud av mässprodukter som behövs för att sätta ihop en bra mässmonter men som är helt beroende av vilken storlek din monter har.

Men en produkt som ofta är ett dragplåster är just snygga mässmöbler. Många gånger är det ont om platser i mässhallen för besökarna att sätta sig ner och vila sig lite. Därför är det ett smart drag att ta till vara på dessa situationer och erbjuda mysiga och härliga sittlounger i din mässmonter där besökarna kan ta en välbehövlig paus. Dessa lounger ger även dig en lugn stund att själv sitta ner och prata med potentiella kunder.

Fler smarta och bra tips kan du hitta i vår guide ”7 tips som hjälper dig skapa mässans bästa monter” eller så kan du kontakta oss på info@expofy.se eller 0771–753500 för att boka ett möte.

Möbler för event både inne och ute

Eventmöbler är en allsidig produkt som passar lika bra för inomhus- som utomhusevenemang. Det går att placera ut på allt från större mässmontrar till musikfestivaler och sportevenemang. För inomhusevenemang kan du välja bland flera snygga loungemöbler i olika former. Här finns den populära saccosäcken både i sin vanliga utformning som säck och i två varianter med en rund stol och en fyrkantig. En perfekt produkt för att sätta ihop en mysig lounge. Vill du i stället ha lite mindre möbler finns det flera olika varianter av puffar och kuber som passar utmärkt när du har ont om plats. Eventmöblen Origami kub har även en förvaringasfunktion vilket du kan utnyttja när du exempelvis transporterar saker till och från din mässmonter.

För utomhusevenemang hittar du den snygga solstolen eller brassestolen som det också kallas. Denna gedigna solstol är gjord i en lätt träkonstruktion vilket gör det mycket lätt att transportera. Denna stol är en mycket uppskattad produkt utomhus som många gånger drar till sig nyfikna besökare.

Komfort med ditt varumärke

Vi vet vikten av att ta fram ett unikt och inbjudande koncept till ditt evenemang. Genom att bygga upp en monter eller eventyta tillsammans med våra eventmöbler kan du sätta tonen och ge besökarna en bekväm och stilfull upplevelse. I vårt sortiment av eventmöbler hittar du noggrant utvalda produkter som bekväma solstolar, smarta kuber och fräcka loungemöbler.

Vi på Expofy finns här för att hjälpa dig att planera och genomföra ditt evenemang på bästa möjliga sätt. Vi ger dig rådgivning kring val av möbler, mässväggar, beachflaggor och andra smarta mässprodukter. Vi kan även vara en hjälpande hand vid byggande av monter och logistik av dina produkter.

Kontakta oss för att diskutera dina önskemål och låt oss hjälpa dig ta fram den absolut bästa lösningen för dig. Våra erfarna projektledare finns tillgängliga för att svara på dina frågor och hjälpa dig ta fram den skräddarsydda lösning du önskar. Du når oss på info@expofy.se eller 0771–753500 .