Takdisplayer

Takdisplayer

Att visa upp sig i taknivå är ofta väldigt underskattat och kan bli riktigt effekthöjande. Vi har en rad olika takdisplayer för dig som vill synas från håll. Med olika tilltalande former och tryck på textilväv av hög kvalitet så lockar du till dig kundens uppmärksamhet samtidigt som du ger ditt varumärke en boost.

Ta exponeringen till nya höjder med en takdisplay

En takdisplay är en stor metallställning klädd med tyg som är monterad i taket på en strategiskt utvald plats. Den kan vara placerad i till exempel köpcentrum, mässor, flygplatser, eller andra offentliga platser där människor samlas. Tanken bakom en takdisplay är att fånga människors uppmärksamhet genom att marknadsföra spännande och intressanta budskap.

En takdisplay är en effektiv marknadsföringskanal för företag som vill nå ut till en stor publik. Men det är också ett verktyg för att förbättra kommunikationen och ge viktig information till allmänheten på platser som tågstationer, flygplatser eller stora evenemang.

Fördelar med takdisplayer

Takdisplayer erbjuder flera fördelar som gör dem till en populär och effektiv expoprodukt. Det är på grund av dessa fördelar som man många gånger kan se takdisplayer på både mässor och evenemang.

  • Högre synlighet: Genom att placeras i taket fångar takdisplayerna människors uppmärksamhet på ett effektivt sätt. Den är svåra att missa och syns på långt håll, vilket gör dem idealiska för att nå ut till en stor publik.
  • Ökad varumärkesexponering: Genom att synas på en takdisplay får företag och varumärken en betydande ökning av sin exponering. Med rätt design och budskap kan takdisplayer bidra till att bygga upp varumärkesmedvetenhet och skapa en stark koppling till målgruppen.
  • Effektivare marknadsföring: Takdisplayer ger möjlighet till mer riktad och effektiv marknadsföring. Genom att placera reklamen på platser där målgruppen befinner sig och använda målgruppsanpassat innehåll kan man fånga intresset hos potentiella kunder och öka chanserna till konvertering och försäljning.

Ditt varumärke syns på långt håll

En takdisplay erbjuder en fantastisk synlighet för ditt varumärke, särskilt i situationer där människor samlas i stort antal, som till exempel på populära och fullsmockade event. Föreställ dig att du befinner dig på en mässa där det är trångt på golvet och montrarna knappt syns på grund av folkmassorna. I en sådan miljö kan det vara svårt för ditt varumärke att sticka ut och attrahera uppmärksamhet.

Genom att placera en takdisplay ovanför din monter får ditt varumärke exponering som syns för alla, oavsett var de befinner sig i lokalen. Oavsett om folk är trängda i mitten av mässgolvet eller längre bort vid sidan av, kommer de inte att missa din takdisplay som visar ditt varumärke. Denna höga synlighet ger ditt varumärke en fördel i konkurrensen om uppmärksamhet på en mässa. Besökare som är intresserade av dina produkter eller tjänster kommer att kunna hitta till din monter lättare, eftersom takdisplayen fungerar som en tydlig pekare som lockar dem till dig.

Snabbt och enkelt att montera

Monteringen av takdisplayen är enkel och smidig. Alla delar i konstruktionen är tydligt märkta med siffror för att underlätta monteringen. Du behöver inte använda några verktyg eftersom vägstrukturen består av aluminiumrör som enkelt sammanfogas med hjälp av specialkclips.

Förberedelser för taket är vanligtvis nödvändiga. Du kan montera takdisplayen på olika typer av tak, som trä, betong eller metall. Det kan vara klokt att kontakta arrangören vid evenemang och mässor för att få reda på eventuella specifika krav eller restriktioner för taket där.

För enkel transport och hantering packas alla delar till takdisplayen i en bekväm bärväska. Det gör det enkelt för dig att transportera systemet till och från evenemang.

Kostnadseffektiv exponering

Genom att använda samma ram kan du enkelt byta ut trycket för att anpassa din reklam till olika evenemang eller kampanjer. När du byter ut trycket och återanvända textilierna kan du enkelt anpassa din reklam för olika evenemang, säsonger eller marknadsbehov. Det ger dig flexibilitet och kostnadsbesparingar på lång sikt, eftersom du inte behöver investera i en ny takdisplay varje gång du behöver ändra ditt budskap. Detta sparar inte bara pengar utan bidrar också till en mer hållbar och miljövänlig lösning.

Exponering som sticker ut

En av fördelarna med takdisplayer är att de ger dig möjlighet att skapa exponering som verkligen sticker ut. Trots att takdisplayer blir alltmer populära, är de fortfarande relativt ovanliga jämfört med mer traditionella mässprodukter som roll-ups och mässbord.

Genom att använda en takdisplay kan du dra nytta av den unika och iögonfallande exponering som den erbjuder. Genom att placera ditt varumärke och ditt budskap högt upp i luften kan du synas på långt håll och fånga uppmärksamheten hos besökare på mässor och evenemang. Denna typ av exponering sticker verkligen ut från mängden och ger dig en fördel gentemot dina konkurrenter. Det ger dig möjlighet att skapa ett minnesvärt intryck och locka intresserade besökare till din monter.

Tänk på detta när du designar din takdisplay

När du designar din takdisplay finns det flera faktorer att tänka på för att skapa ett effektivt budskap. Genom att tänka på dessa faktorer och ta hänsyn till tipsen nedan när du designar din takdisplay kan du skapa en kommunikation som fångar besökarnas uppmärksamhet och tydligt förmedlar ditt budskap.

  • Tydlig och läsbar text: Välj ett typsnitt och en fontstorlek som är lättlästa även på avstånd. Undvik för små eller snirkliga typsnitt som kan bli svårlästa. Se till att texten är tydligt synlig och kontrasterar bra mot bakgrunden.
  • Kortfattat och kraftfullt budskap: Eftersom takdisplayen oftast ses på avstånd är det viktigt att budskapet är kortfattat och kraftfullt. Försök att kommunicera det viktigaste budskapet eller erbjuda en lockande slogan som fångar besökarnas uppmärksamhet.
  • Kontrasterande färger: Använd färger som skapar kontrast och fångar blicken. Undvik att använda för liknande eller svaga färger som kan göra budskapet otydligt. Färgerna bör också vara i linje med ditt varumärkes identitet och skapa en enhetlig visuell upplevelse.

Beställ takdisplayer med eget tryck

Expofy erbjuder skräddarsydda takdisplayer med eget tryck för att hjälpa dig att skapa en unik och attraktiv exponeringslösning. Vi förstår vikten av att ha en professionell och övertygande design på din takdisplay för att maximera effekten av din marknadsföring.

Vid behov kan vi hjälpa dig med layout och design av din takdisplay där vi förvandlar dina idéer och varumärkeskoncept till en färdig tryckfil. Men det går också bra att du tar fram din egen tryckfil och skickar den till oss ihop med din order.

Om du är osäker på något eller har frågor kan du kontakta oss för att diskutera dina specifika behov och önskemål. Vårt team finns här för att svara på dina frågor, ge råd och hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för ditt företag eller evenemang. Vi strävar efter att erbjuda en smidig och personlig upplevelse genom hela processen, från design till leverans.