Displayställ

Displayställ

Hos Expofy hittar du högkvalitativa displayställ i olika utföranden. Detta är produkten du ska satsa på när du är ute efter något mer än bara en rollup. Displayställ är en mycket lätt produkt att montera både upp och ner samtidigt som det ger dig möjlighet att byta ut ditt budskap.

Tydligare budskap med rätt displayställ

Displayställ är en otroligt smidig och effektiv expoprodukt som du inte bör missa. Den absolut största fördelen med ett displayställ är att det tar upp väldigt lite plats samtidigt som det har en stor tryckyta för reklam, information och varumärkesexponering. Därför passar ett displayställ utmärkt till mindre utrymmen som exempelvis en reception, en konferenslokal eller varför inte till mässmontern.

Vad är ett displayställ?

Displayställ är en flexiblare variant av en rollup. Tillskillnad från rollupen där bilden kommer fastmonterad i en kassett så är det möjligt att byta bild med ett displayställ. Därför är displayställ ett utmärkt val om du vill köpa en produkt som har längre livstid och som samtidigt gör det möjligt att uppdatera med nytt motiv under tidens gång.

Displayställ kommer i flera olika varianter men har ungefär samma typ av konstruktion. Det som särskiljer ett displayställ från en rollup är att det alltid är gjord som en stomme som du därefter kan fästa ditt motiv på.

Fördelar med ett displayställ

Den största fördelen med ett displayställ är att det är möjligt för dig att byta ut ditt motiv. Idag är det mer viktigt för många att vara kostnadseffektiva och samtidigt tänka på miljön. En rollup byter du sällan budskap på eftersom det något du inte gör själv utan behöver lämna in för att få hjälp med att byta. I stället köper många en helt ny rollup och den gamla blir liggandes. Vilket är både onödigt och inte hållbart för miljön.

Med displayställen kan du i stället producera nya motiv och behålla ramen du redan köpt. Därför kanske det inte är så konstigt att displayställ är så omtyckta av många.

Förutom att displayställ är lätthanterliga så framhäver det även varumärket, kampanjer och erbjudanden på ett smart och enkelt sätt. Man fångar lätt en potentiell kunds uppmärksamhet med ett iögonfallande displayställ. Displayställ är också ofta dubbelsidiga vilket gör att du kan exponera kunden från flera håll vilket är stor fördel. Kompletterar du med spotlights blir ditt motiv ännu mer synligt. Det kan få dig att sticka ut ytterligare vid evenemang, mässor eller konferenser.

Olika typer av displayställ

Hos Expofy hittar du displayställ i två utföranden, Vario Presto och Magnet Frame. De är inte helt lika men deras huvudsyfte är precis densamma och båda kan du enkelt byta ut din bild på.

Vario Presto är ett displayställ som ser ut som en mindre mässvägg. Den kommer i flera olika storlekar och går att välja från 60 cm bred upp till 150 cm bred, höjden är dock alltid 228 cm. Ramen är gjord av flera aluminumrör som ihopsatt bildar displayställets ram. Motivet på Vario Presto trycks på en stickad stretch polyester som träs över ramen som en strumpa. Detta gör att bilden spänns snyggt över ramen och ger ett sömlöst resultat. Tillskillnad från en rollup så kommer den stickade polyestern att framhäva ditt motiv betydligt mer. Speciellt om du använder dig av mycket färg och bilder. Bilder som trycks på en Vario Presto får en enastående färgkvalité som får känslan av att motivet poppar ut ur ramen.

Magnet Frame är en rektangulär aluminiumram som kommer i flera storlekar både på höjden och bredden. Det ger ett unikt utbud av displayställ och en möjlighet med variationer som passar alla. Tack vare den snygga aluminiumramen lyfts motivet upp och ger ett mycket stilrent slutresultat. Magnet Frames motiv trycks på två paneler med magneter fastsatta på baksidan. Detta gör att du enkelt kan fästa panelen genom att endast lägga den mot Magnet Frames ram. Superenkel lösning som alla kan använda.

Unik design med eget tryck

När du skapar din design finns det inga begränsningar på antal färger, bilder eller text som du kan använda. Men det är viktigt att du tar vara på ytan och ser till att ditt budskap kommer fram tydligt. Annars finns det en risk att dina potentiella kunder missar ditt erbjudande, kampanj eller information. Därför är det viktigt att tänka på följande punkter när du tar fram din design.

  • Håll det enkelt – krångla inte till din layout. Använda korta och enkla meningar som du snabbt kan läsa av med ögat. Tar det lång tid att ta in informationen eller hackar du dig på en mening kan det vara bra att försöka förenkla och korta ner din text.
  • Våga sticka ut – Använd starka färger och utstickande bilder för att dra till dig kundernas blickar samtidigt som du sticker ut bland konkurrenterna.
  • Öka i storlek – Tänk på att inte använda allt för små texter. Just större texter du använder ju längre ifrån kan man ta in ditt budskap.

Har du inte möjlighet att själv ta fram din design eller behöver rådgivning finns vi här för att hjälpa dig. Vi kan både ta fram färdiga tryckfiler åt dig eller guida dig i rätt riktning. Du når oss på info@expofy.se eller 0771-753500.