Profilprodukter > Paraply & Poncho

Paraply och poncho

I ett klimat där vädret kan vara oförutsägbart, är paraplyer och ponchos med eget tryck perfekta profilprodukter för att hålla ditt varumärke synligt året om. De erbjuder inte bara praktiskt skydd mot regn och rusk, utan är också effektiva verktyg för att sprida ditt företags budskap. På Expofy hittar du ett brett utbud av paraplyer och ponchos som kan anpassas med ditt företags logotyp, vilket gör dem till utmärkta giveaways för både kunder och medarbetare.

Beställ regnskydd med tryckt logo

Att ha ett regnskydd som inte bara är funktionellt utan även bär ditt företags logotyp är ett smart sätt att hålla ditt varumärke i åtanke även under de regnigaste dagarna. Paraplyer och ponchos med din logotyp är utmärkta för att marknadsföra ditt företag på mässor, företagsevenemang eller till och med som en del av ditt företags arbetsuniform. Dessa produkter erbjuder en stor yta för tryck, vilket ger utmärkt synlighet för ditt varumärke.

Paraply med eget tryck som giveaway till kunder och medarbetare

Ett paraply med eget tryck är en uppskattad giveaway som garanterat kommer till användning. Det är en praktisk och hållbar gåva som dina kunder och medarbetare kan använda under lång tid. Genom att välja paraplyer av hög kvalitet som giveaways, visar du inte bara att du bryr dig om mottagarnas välbefinnande, utan också att ditt företag står för kvalitet och hållbarhet.

Poncho eller paraply – När ska man välja vad?

Valet mellan poncho och paraply kan bero på flera faktorer. Ponchos är utmärkta för utomhusevenemang där rörelsefrihet är viktig, medan paraplyer kan vara mer lämpliga för stadsmiljöer och företagsevenemang. Ponchos är lätta att dela ut och förvara, och erbjuder stor tryckyta för ditt företags logotyp. Paraplyer, å andra sidan, är mer hållbara och kan användas upprepade gånger, vilket ger ditt varumärke längre exponering.

Saknar du något i sortimentet?

På Expofy är vi dedikerade till att erbjuda det bredaste och mest anpassningsbara utbudet av profilprodukter. Om du saknar något specifikt i vårt sortiment av paraplyer och ponchos, eller om du har speciella önskemål för din produkt, är vi mer än glada att hjälpa till. Vårt mål är att se till att dina profilprodukter perfekt representerar ditt varumärke och uppfyller dina specifika behov och önskemål.