Profilprodukter > Pennor

Pennor

Pennor är en klassiker bland profilprodukter och erbjuder ett effektivt sätt att sprida ditt varumärke. De används dagligen i olika sammanhang, vilket gör dem till en av de mest effektiva och kostnadseffektiva reklambärarna. På Expofy har vi ett brett utbud av pennor som kan anpassas med din logotyp och budskap, från eleganta kulspetspennor till praktiska markörer och blyertspennor. En penna med din logga är inte bara en användbar gåva, utan också en ständig påminnelse om ditt företag och dess tjänster.

Pennor med din logotyp

Att ge bort pennor med din logotyp är ett smart sätt att hålla ditt varumärke i åtanke. Varje gång någon använder din penna, oavsett om det är i ett möte, på kontoret, eller i hemmet, kommer de att påminnas om ditt företag. Vi erbjuder pennor i olika stilar och färger för att matcha ditt företags identitet och för att säkerställa att din logotyp framträder tydligt och professionellt. Med vår moderna tryckteknik garanterar vi att ditt budskap framförs på ett tydligt och hållbart sätt.

Tryck ditt budskap på pennor

Att trycka ditt budskap på pennor är en utmärkt metod för att sprida ditt varumärkesmeddelande. Det är inte bara företagets namn och logotyp som kan tryckas, utan även specifika budskap och slogans. Detta gör pennan till en kraftfull bärare av ditt varumärkeskommunikation, oavsett om det är för intern användning eller som giveaways på mässor och event.

Saknar du något i vårt sortiment?

På Expofy strävar vi efter att uppfylla alla dina behov när det gäller profilprodukter. Om du saknar någon specifik typ av penna, eller om du har särskilda önskemål finns vi här för att hjälpa dig. Vi är flexibla, lösningsorienterade och alltid redo att hjälpa till. Kanske kan vi skräddarsy en lösning just för dig!