Profilprodukter > Profilkläder

Profilkläder

Med enhetlig klädsel ger dina medarbetare ett professionellt och tydligt intryck samtidigt som ditt varumärke exponeras ytterligare. Profilkläder är att naturligt inslag på mässor, kundevent och andra arrangemang samtidigt som de går att använda privat. Tryck din logotyp eller företagsnamn på våra plagg, anpassade efter dina behov och önskemål.

Vad är profilkläder?

Profilkläder är kläder med olika varianter av tryck som representerar en verksamhet eller ett företag. Ofta består trycket en av logotyp eller företagsnamn men det kan lika gärna vara ett specifikt budskap, antingen i text eller i form av en bild. De är ofta enhetliga i form av design och färger som har en tydlig koppling till verksamheten.

Fördelar med profilkläder

Företagsidentitet: Genom att ha en enhetlig klädsel kan företag skapa en stark och igenkännbar identitet. Det är inte bara en logotyp på ett plagg; det är en representation av företagets värderingar, kultur och ambitioner.

Marknadsföring: Varje gång en medarbetare eller kund bär ditt företags profilkläder, blir de en levande reklampelare. Det är en subtil men kraftfull form av marknadsföring som når ut till människor i deras vardag.

Teamkänsla: Profilkläder kan skapa en känsla av samhörighet bland medarbetare. När alla bär samma kläder, skapas en gemenskap som kan stärka teamets samarbete och produktivitet.

Profilkläder till medarbetare och deras familj

Att ge medarbetare profilkläder som de kan bära stolt utanför arbetsplatsen är en investering i både varumärket och medarbetarens engagemang. När en medarbetare bär en snygg t-shirt eller träningskläder med företagets logotyp på gymmet eller i parken, blir det en samtalsstartare. Det kan också stärka medarbetarens känsla av tillhörighet och stolthet över sitt arbete.

Profilkläder som give-aways

Att ge bort profilkläder är inte bara en generös gest; det är en strategisk marknadsföringsåtgärd. När du ger bort en t-shirt eller keps på en mässa, sprider du ditt varumärke till potentiella kunder. Varje gång de bär den gåvan blir de påminda om ditt företag och de positiva erfarenheterna de förknippar med det. Det är en långsiktig investering i relationer och varumärkesmedvetenhet.

Profilkläder för alla tillfällen

I en värld där varje detalj räknas, erbjuder profilkläder en unik möjlighet att framhäva ditt företags identitet i en myriad av sammanhang. Från arbetsplatsens dagliga rutiner till storslagna företagsevent, profilkläder är inte bara en klädsel – det är en förlängning av ditt varumärke.

Profilkläder för mässa och event

Mässor och event är arenor där ditt företag står i strålkastarljuset. Här är det avgörande att ditt företags bås och representanter klart och tydligt utstrålar varumärkets identitet. En enhetlig klädsel gör det inte bara lättare för besökare att identifiera ditt team, utan det skapar också en professionell atmosfär som kan öka chanserna för framgångsrika affärsrelationer.

Snygga profilkläder för kick-off och teambuilding

Ingenting skapar en känsla av gemenskap som när hela teamet bär matchande kläder under en kick-off eller teambuilding-aktivitet. Denna visuella enhetlighet kan förstärka teamkänslan, öka motivationen och skapa bestående minnen.

Exklusiva profilkläder till kontoret

Kontoret är inte bara en plats för arbete, det är också en plats där affärsrelationer byggs. Med exklusiva profilkläder kan du säkerställa att ditt team alltid ger ett professionellt intryck, vilket kan vara särskilt värdefullt när du har potentiella kunder eller partners på besök.

Arbetskläder till bygg och lager

På lagergolvet eller byggarbetsplatsen blir arbetskläder mer än bara en uniform. Brandade arbetskläder skapar en känsla av enhetlighet, en gemensam identitet som binder samman medarbetare. Men det handlar inte bara om estetik. Kvaliteten på dessa kläder är avgörande. Genom att investera i högkvalitativa arbetskläder säkerställer du att ditt team har de bästa förutsättningarna för att utföra sitt jobb effektivt och säkert.

Skapa profilkläder med eget tryck

Oavsett om det är en logotyp, ett budskap eller något annat tryck du behöver på dina profilkläder kan vi hjälpa till. I samband med beställningen skickar du in det tryck du önskar så sköter vi resten. Tänk på att förse oss med en korrekt tryckfil med hög upplösning så att trycket får så bra kvalitet som möjligt.

Du kan enkelt ladda upp din tryckfil i samband med att du slutför beställning eller använda dig av vårt designverktyg.

Osäker på hur du skapar en tryckfil? Ta del av vår enkla guide för just detta.

Letar du efter något särskilt? Vi kan hjälpa dig

Är det så att du letar efter en specifik typ av kläder men inte hittar det här på hemsidan? Hör gärna av dig till oss så ska  vi försöka hjälpa till. Vi har möjligheten att vara flexibla och kan ofta hitta en skräddarsydd lösning efter just dina behov. Kontakta oss på telefon 0771 –75 35 00 eller maila oss på info@expofy.se