Profilprodukter > Väskor & Kassar

Väskor och kassar

När det gäller effektiv marknadsföring och synlighet för ditt företag, är väskor och kassar med eget tryck ett utmärkt val. De är inte bara praktiska och användbara i vardagen, utan erbjuder också en stor yta för ditt företags logotyp och budskap. På Expofy hittar du ett brett urval av väskor och kassar, från robusta non-woven-kassar till stiliga tygpåsar, alla anpassningsbara för att passa ditt varumärkes behov och stil.

Reklamkassar som sticker ut

Reklamkassar är en av de mest effektiva profilprodukterna, särskilt när de designas för att sticka ut. Med en iögonfallande design och ditt företags logotyp blir dessa kassar en mobil annonsplats som sprider ditt varumärke överallt där de bärs. De är perfekta för att dela ut på mässor, konferenser eller i butiker, och hjälper till att bygga varumärkesmedvetenhet på ett kostnadseffektivt sätt.

Tygpåsar och väskor med din logotyp

Tygpåsar och väskor med din logotyp är inte bara en trendig och miljövänlig lösning, utan också ett effektivt sätt att förmedla ditt varumärkesbudskap. De erbjuder en användbar och hållbar produkt som dina kunder och medarbetare kommer att uppskatta och använda om och om igen. Oavsett om det är en shoppingkasse för daglig användning eller en specialdesignad väska för speciella evenemang, gör dessa produkter det enkelt att sprida ditt företags namn.

Perfekt för mässa och event

Väskor och kassar med eget tryck är perfekta att dela ut på mässor och evenemang. De fungerar inte bara som praktiska gåvor för besökare och deltagare, utan också som effektiva verktyg för att öka din närvaro och synlighet på evenemanget. En väldesignad väska eller kasse kan snabbt bli ett populärt objekt som bär ditt varumärke långt utanför evenemangets gränser.

Shoppingkasse som kan återanvändas

Att erbjuda shoppingkassar som kan återanvändas är ett fantastiskt sätt att visa ditt företags engagemang för miljön. Dessa kassar är inte bara praktiska och robusta utan ger också ditt företag positiv exponering varje gång de används. De erbjuder en långvarig marknadsföringsmöjlighet samtidigt som de bidrar till en mer hållbar värld.

Saknar du några profilprodukter i vårt sortiment?

På Expofy är vi ständigt på jakt efter att bredda och förbättra vårt sortiment av profilprodukter. Om det finns en specifik typ av väska eller kasse som du saknar, eller om du har särskilda önskemål gällande design och material, är vårt team här för att hjälpa dig. Vi strävar efter att tillgodose alla dina behov och se till att du hittar exakt det du söker för att framhäva ditt varumärke på bästa möjliga sätt.