Profilprodukter > Giveaways

Giveaways

Giveaways har länge varit en favorit bland företag som vill skapa ett bestående intryck. Att dela ut nyckelband, solglasögon och andra små gåvor är välkommet hos mässbesökare samtidigt som det är ett effektivt sätt att få extra varumärkesexponering. En bra giveaway ska vara enkel att dela ut men gärna också vara praktisk. Beställ giveaways med eget tryck från oss och nå ut med ditt budskap!

Exponera varumärket med giveways med eget tryck

Marknadsföring handlar om att skapa en koppling och vad kan vara mer personligt än en giveaway med ditt eget unika tryck? Genom att lägga till din logotyp, ett särskilt budskap eller information om ett kommande event, förvandlar du en enkel produkt till ett kraftfullt marknadsföringsverktyg. 

Föreställ dig ett nyckelband med ditt företags logotyp, en penna med en inbjudan till ditt nästa event eller solglasögon med ett inspirerande budskap. Varje gång dessa används blir det en påminnelse om ditt varumärke och det värde du erbjuder. I en konkurrensutsatt marknad kan en personlig touch göra all skillnad.

Vad är giveaways?

Giveaways, i sin enklaste form, är produkter som företag ger bort gratis för att marknadsföra sitt varumärke, skapa goodwill eller öka kännedomen om en specifik produkt eller tjänst. De kan variera från enkla pennor med företagets logotyp till mer sofistikerade och skräddarsydda artiklar. En av styrkorna med giveaways är att de både är så uppskattade hos mottagaren samtidigt som de fungerar som en effektiv reklampelare för företaget. Flera olika produkter kan fungera utmärkt som giveaways.

Solglasögon som giveaway

Solglasögon är inte bara ett sätt att skydda ögonen från solens skadliga strålar; de är också en fantastisk reklamplattform. De är både praktiska och en självklar accessoar hos både gamla och unga, vilket gör dem till en uppskattad gåva. Solglasögon som giveaways kan vara särskilt effektiva vid utomhusevent eller sommarfestivaler. 

Nyckelband som giveaway

Nyckelband, eller lanyards som de också kallas, är en annan populär giveaway. De är särskilt användbara på konferenser, mässor eller andra stora sammankomster där deltagare behöver bära namnskyltar. Men de är mer än bara funktionella. Med ditt företags logotyp eller budskap tryckt på dem blir de ett subtilt men effektivt marknadsföringsverktyg långt efter eventets slut.

Pennor som giveaways

Att använda pennor som giveaways är en populär och kostnadseffektiv metod för att marknadsföra ett företag eller en organisation. Pennor är användbara, lätta att distribuera, och de erbjuder en bra yta för branding och meddelanden. Genom att placera ut pennor med eget tryck i väntrummet, lobbyn eller vid mässbordet kan du på ett smidigt och enkelt sätt få spridning av ditt varumärke eller budskap. 

Giveaways på mässa och event

Mässor och event är perfekta tillfällen att visa upp ditt företag. Medan produkter som banderoller, beachflaggor och roll-ups drar besökare till din monter, är det giveaways som ser till att de kommer ihåg dig långt efter att eventet är över. Efter ett intressant besök i mässmontern lämnar besökaren med en giveaway i handen. Varje gång de använder den påminns de om ditt varumärke och den positiva upplevelsen de hade med ditt företag. Det är kraften i en väl vald giveaway.

Kontakta Expofy när du vill prata reklamartiklar, exponeringsprodukter och mässprodukter

Har du andra frågor eller funderingar gällande profilprodukter eller andra expo- och mässartiklar? Hör gärna av dig till oss och låt oss hjälpa dig. Att planera en mässa eller uppdatera sin katalog av exponeringsprodukter kan vara ett stort projekt och det är flera saker att hålla ordning på. 

Vi på Expofy har varit i branschen i många år och vet vilka produkter som behövs och hur man går tillväga för att sticka ut. Kontakta oss på info@expofy.se eller ring oss på 0771–753500 så bokar vi in ett möte med dig.