Affischer > För ljuslåda

Affischer för ljuslådor

Tryck ditt budskap på ett material speciellt anpassat för att användas i ljuslådor och få ut maximal synlighet på ditt nästa evenemang.

Specialanpassade affischer för bästa effekt

Ljuslådor är en produkt som gör att du sticker ut och ger dig möjlighet att ta din exponering till en helt ny nivå. Men då gäller det att du väljer rätt material. Om du skulle använda dig av en vanlig affisch i en ljuslåda skulle det starka ljuset göra att ditt motiv blir otydligt och svårare för en potentiell kund att se.

Vi trycker ditt budskap på affischer i material specialanpassade för just ljuslådor. Ditt motiv får en skarp och klar finish som garanterar att du får ut bästa effekt av din ljuslåda och garanterar att du syns.

Skräddarsydda lösningar hos Expofy

Hos Expofy förstår vi vikten av att ditt varumärke presenteras på bästa möjliga sätt. Vi erbjuder skräddarsydd tryckning av affischer och andra exponeringsprodukter för att säkerställa att ditt företag får den uppmärksamhet det förtjänar. Vårt team av erfarna designers och tryckare arbetar nära dig för att skapa produkter som inte bara möter dina förväntningar utan överträffar dem. Med våra anpassningsbara lösningar kan du vara säker på att ditt budskap når ut på det sätt du önskar.

Din partner inom synlighet och exponering

Vi på Expofy är din helhetsleverantör inom synlighet och exponering. När du samarbetar med oss kan vi stötta med allt, från idé till genomförande. Det kan handla om allt från att finslipa en design, välja rätt material och infästningsteknik till att samordna leveranser och montering. Allt för att du ska lyckas med ditt projekt.

Oavsett din bransch eller ditt behov, låt Expofy hjälpa dig att göra ett varaktigt intryck. Det kan handla om allt från att trycka en enstaka banderoll, beachflagga eller roll-up till att vi hjälper ta fram ett helt nytt koncept. Kontakta oss idag för att börja skapa din nästa kampanj.