Parasoller

Parasoller med tryck

Exponera ditt företags varumärke på flera meters håll med ett eget parasoll med tryck. Samtidigt skyddar du dina kunder från väder och vind. Våra parasoller håller en hög kvalité och är mycket prisvärda. De passar för både uteserveringar, event och mässor. Dessutom kan du få antingen fyrkantiga eller runda parasoller beroende på vad som passar dig bäst!

Beställ parasoll direkt online eller ta del av vår expertis

Beställ ditt företagsparasoll hos Expofy. Här hittar du det klassiska runda parasollet i flera olika storlekar men även en fyrkantig modell. Våra parasoller kommer med tryck inkluderat där du kan placera din logga både på toppen och på kappan av parasollet. På så sätt kan du se till att ditt budskap verkligen syns ordentligt. Parasollet kan du enkelt beställa utan några svåra tillval. Skulle du sedan behöva hjälp med att ta fram en tryckfil hjälper vi gärna till.

Har du några andra frågor kring eller behöver rådgivning är du självklart välkommen att kontakta oss på info@expofy.se eller 0771 – 75 35 00. Vi delar gärna med oss av vår expertis så att du väljer rätt parasoll för din verksamhet. Vid behov av ett större antal parasoller erbjuder vi volymrabatt. Skulle du behöva fler än maxantalet här på vår hemsida kan du kontakta oss för offert eller fylla i offertformuläret här på vår hemsida.

Synliggör ert företag med ett parasoll som håller borta sol och regn

Parasoller med tryck är det perfekta expomaterialet om du vill kunna erbjuda en uppskattad uteplats större delen av året. Ett parasoll har många funktioner men dess främsta effekt är att det är en produkt som du enkelt kan marknadsföra dig med. Här kan du snyggt synliggöra ditt företags logotyp vilket blir tydligt från flera meters håll.

Det ger även en mer välkomnande känsla av din uteplats vilket förstärker ditt varumärke. Förutom att de är bra hjälpmedel för marknadsföring så är det huvudsakliga uppgift att skydda från både sol och regn. Men många kunder uppskattar också möjligheten till att kunna svalka sig när man fått nog av värmen.

Skräddarsydda parasoller för ditt företag

Parasollet har idag en självklar plats på uteserveringen men ett parasoll passar även för andra företagsändamål. Du kan placera ditt parasoll på ett evenemang för att visa vart din verksamhet befinner sig, skydda konferenser från dåligt väder eller till och med som inredningsdetalj för att få en ”somrigare känsla”. Med ett skräddarsytt företagsparasoll blir det tydligt vem som är avsändaren samtidigt som du ser till att dina kunder håller sig svala på sommaren och torra från regn.

Parasoll för restaurang, café och uteservering

På restauranger, caféer och uteserveringar är parasollet ett måste. Vill man ha möjlighet att servera sina kunder på en uteservering utan att vädret påverkar är det viktigt att se till så att kunderna är skyddade. Det kan vara för att skydda från den varma solen eller regnets kalla droppar. Parasollerna kan du placera ut på olika delar av restaurangen där det passar in bäst.

Men om du har en större uteservering och vill täcka upp en större yta kan du skapa ett skyddande tak tillsammans med flera parasoller. Detta blir mycket snyggt och när skyddet inte längre behövs kan man enkelt fälla ner de igen. Eftersom parasollerna kan riskera att täcka för din fasad och befintliga skyltar är det perfekt att välja ett skräddarsytt parasoll med tryck. Då kan du placera din företagslogotyp på parasollet och på så sätt kommer ingen missa vart ni befinner sig er.

Reklamparasoll för event och marknadsföring

Ett reklamparasoll är inte bara en produkt för att skydda mot väder. Det blir även en tydlig reklampelare för ditt företag. Med ett skräddarsytt företagsparasoll kan du se till att synas redan på långt avstånd. På ett event kan det även vara en smart strategi att bygga upp loungeytor för att locka kunder till er eventyta.

På så sätt kan kunderna sätta sig ner och vila i er yta samtidigt som ni kan bygga relationer. Om du bygger upp en loungeyta som är skyddad med ett reklamparasoll kan du även få fler kunder på regniga dagar då många kan välja att stanna till hos er för att skydda sig från vädret. Då får ni chans även här att ta kontakt med kunden och kanske slå ut konkurrenterna som inte valt ett reklamparasoll.

Att tänka på inför köpet av parasoll

Våra parasoller är gjorda i ett slitstarkt och vattentåligt polyestertyg och ramen är gjord av aluminium. Men utöver det så finn det några saker att tänka på innan du väljer ditt parasoll.

Utformning

Vilken utformning du vill ha på ditt parasoll är helt klart en smaksak och inget som påverkar kvalitén eller livslängden. Dock bör du tänka efter när du väljer storlek, parasollet ska kunna stå så fritt som möjligt. Att placera ett parasoll så att det lutar mot en fasad, buskage eller annat objekt kan få parasollets livslängd att kortas avsevärt.

Runda parasoll

Parasoller med rund form är den absolut vanligaste typen av parasoll. Fördelen med ett runt parasoll är att du enkelt kan täcka ett helt bord och skydda dina gäster från oväntat väder. Med det runda parasollet rinner exempelvis regn lätt av och är vinklat så att det inte rinner ner på dina gäster.

Väljer du ett större parasoll kan du täcka upp fler bord men det finns också en risk att några platser hamnar utanför parasollet. Se därför till att välja ett parasoll som täcker upp alla platser du tänkt. Så behöver du inte placera någon gäst vid skarven av parasollet. Vill du ha ett runt parasoll kan du välja Verona, Catania, Palermo eller Milano. Varje modell har sin storlek för att passa för olika typer av verksamheter.

Fyrkantigt parasoll

Fyrkantiga parasoller är inte lika vanliga på marknaden men därför är de också populära. Dessa är betydligt mer enkla att placera ihop. Då sidorna är raka kan du placera flera fyrkantiga parasoller tillsammans och på så sätt skapa ett skyddande tak. Med ett runt parasoll blir det i stället svårt att täcka en hel yta och det riskerar att exempelvis regna igenom på vissa ställen. I vårt sortiment hittar du Torino som är ett fyrkantigt parasoll om 350×350 cm.

Storlek

När du ska välja storlek är det markytan du har tillgång till som styr vilket parasoll du ska välja. Ju större parasoll du kan välja ju större exponerings yta får du att använda dig av. Parasoller med tryck har ett otroligt bra exponeringsvärde då det sys på långt håll samtidigt som det är näst in till omöjligt att något står i vägen. På så sätt kan ingen missa ditt budskap!

Stort parasoll

Att välja ett större parasoll kan vara att föredra på platser där du har mycket yta att tillgå som exempelvis på ett evenemang. På sommarens sport- och musikevenemang är parasoll med tryck ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag på.

Stora parasoller ger en stor exponeringsyta samtidigt som du kan erbjuda kunderna en större och skyddande loungeyta.

Mindre parasoll

Mindre parasoller passar bättre på mindre ytor som små caféer eller restauranger. Det gör att du enkelt kan skydda enskilda bord och platser.

Fördelen med ett mindre parasoll är att du kan låta kunderna styra om parasollet ska vara uppe eller ej. Vilket gör att du kan erbjuda platser i både sol och skugga.

Stabilisering

När du beställer ett parasoll så levereras det med en kryssfot i stål. Denna fot är anpassad så att du kan lägga fyra stycken betongplattor (40x40cm) i varje hörn av kryssfoten. Dessa ingår inte vid beställning men går att köpa i de flesta bygg- och trädgårdshandel.

Har du inte möjlighet till att använda dig av betongplattor är det ändå viktigt att du ser till att fästa ditt parasoll ordentligt. För att ditt parasoll ska kunna stå säkert och stabilt måste du lägga någon typ av tyngd på parasollets fot. Ju tyngre fot du har desto bättre klarar parasollet av hårdare vindar. Väljer du Verona eller Catania bör parasollets tyngd ligga på ca 30 kg. Medan de större modellerna Palermo, Milano och Torino bör ha en tyngd på minst 40–50 kg. Vid hårdare vindar kan man behöva ännu tyngre tyngder för att säkerställa att parasollet faktiskt står still.

Dock rekommenderar vi att du alltid väljer att ta ner ditt parasoll vid mycket hårda vindar. Våra parasoller kan klara upp till ca 8–10 m/sek men då riskerna för att ditt parasoll skadas är så stora rekommenderar vi att du i stället väljer att ta ner det. Annars finns risken att ditt parasoll faller om kull eller i värsta fall knäcks.

DIAMETERPASSANDE TYNGD NORMALA VINDFÖRHÅLLANDENPASSANDE TYNGD FÖR BLÅSIGA FÖRHÅLLANDEN
1.8-2.0 m15 kg (eller en plastfot som fylls med vatten)15 kg
2.0-3.0 m30 kg30 kg
3.0-3.5 m40 kg50 kg
3.5 m eller 3×3 m50 kg70 kg

Designa ditt parasoll

Du har möjligheten att göra en egen design på alla våra parasoller. Lägg till din logotyp, en text eller byt färg. Vi trycker med digitaltryck vilket gör det möjligt för dig att skapa precis den designen du önskar. Designmallen laddar du ner under respektive produkt.

Skulle du vara osäker på hur du skapar ett eget parasoll eller vill ha hjälp är du välkommen att kontakta oss på info@expofy.se eller 0771 – 75 35 00. Vi hjälper även till med att göra original om du inte skulle vilja göra ett själv. Meddela oss så ger vi dig en offert eller lägg till produkten ”Hjälp med original” till din varukorg. Under denna produkt kan du även läsa om hur processen går till när vi skapar ett original för dig.