Profilprodukter > Godis > Julgodis

Julgodis

Julen är en tid för glädje, gemenskap och generositet. Vad bättre sätt att sprida den festliga stämningen än med julgodis till företaget? På Expofy erbjuder vi ett brett utbud av julkorgar och godis som passar perfekt som gåvor till medarbetare, kunder och partners. Ett enkelt sätt att sprida värme och uppskattning under denna speciella tid på året.

Julgodis med direktleverans till era kunder

Julen och godis går hand i hand. Därför är en vacker julkorg en självklar gåva till kunder, medarbetare och samarbetsparters. Våra korgar innehåller en rik och varierad blandning av de mest uppskattade godissorterna vilket betyder att det finns någonting för alla.

Vi har gjort processen att beställa julgodis enkel och smidig för dig. När du lägger en beställning hos oss har du möjlighet att antingen få godiset levererat till dig själv eller låta oss skicka det direkt till din kund. Beställning av godis ska vara en bekymmersfri upplevelse så att du kan ägna din tid åt andra viktiga uppgifter. För att göra din julkorg ännu mer personlig kan du också inkludera en personlig hälsning, vilket ger en extra touch av omtanke och kärlek till varje present.

Korgar och påsar för alla tillfällen

Godis är en tidlös tradition under julen. Det är en gåva som aldrig går ur mode och som alltid uppskattas. Våra julgodis korgar och påsar är inte bara en välkomnande syn under julhelgen, de kan också användas för att förgylla lunchrummet eller dela ut som gåvor på företagsevenemang. En enkel gest som sprider glädje och skapar positiva minnen.

Julgodis till kunder och samarbetspartners

Att skicka julgodis som en gåva till dina kunder och partners är ett uppskattat sätt att sprida julglädje och samtidigt stärka affärsrelationer. Det visar att du tänker på dem och vill dela något positivt under den festliga säsongen. När de mottar en julgåva från ditt företag påminns de om er verksamhet och känner sig mer knutna till ditt varumärke.

Julkorgar är också ett sätt att hålla kontakten levande och visa att ni värdesätter den fortsatta affärskontakten. Något som i förlängningen bara är positivt för ditt varumärke.

Julgodis till medarbetare och personal

Era medarbetare är företagets viktigaste tillgång. Att visa uppskattning för deras arbete och trivsel är avgörande. En julkula med godis till lunchrummet eller personliga julgodispåsar är små, men betydelsefulla sätt att skapa en positiv arbetsmiljö. En glad och motiverad personal är mer produktiv och engagerad.

Lyxiga julkorgar som gåva

Våra lyxiga julkorgar är perfekta gåvor för företag som söker det lilla extra. Varje korg är noggrant utvald och packad med upp till 40 olika sorters högkvalitativt godis. Vi lägger stor vikt vid förpackning och presentation, så att gåvan inte bara smakar fantastiskt utan också ser fantastisk ut. 

Du kan skicka med en personlig hälsning eller lägga till din verksamhets logotyp för alla våra julkorgar. Du skapar enkelt ett eget, unikt kort med hjälp av vårt designverktyg.

Beställ företagsgodis hos Expofy

Hos oss på Expofy kan ni beställa företagsgodis för alla tillfällen, inte bara jul. Vi har olika smaker, former och förpackningar för att möta era behov och önskemål. Oavsett om ni vill skapa glädje under påsken, halloween eller någon annan högtid, är vi här för att hjälpa er med era godisbehov.

Påskgodis

Inget påskfirande är komplett utan en generös dos av godis. Att erbjuda påskgodis är en uppskattad gåva till kunder, partners och anställda. Det är en underbar chans att sprida glädje samtidigt som du aktivt marknadsför ditt företag.

Påskgodis kan ta form av de klassiska påskäggen, fyllda till brädden med utsökta chokladpraliner och andra påskrelaterade delikatesser. Dessa gåvor skapar en uppskattad och hjärtlig atmosfär, och de kopplar positiva känslor och associationer till ditt företag. Det är ett sätt att visa omtanke och skapa varaktiga band med dina kunder och medarbetare under den glada påsktiden.

Företagsgodis till halloween

Om du letar efter en spännande och originell marknadsföringsstrategi, bör du definitivt överväga att erbjuda företagsanpassade godisar till Halloween. Du kan skapa särskilt utformade godisgåvor med en skrämmande twist eller med budskap som anknyter till Halloween-temat. Detta är ett utmärkt sätt att visa att ditt företag är kreativt och dedikerat till att följa aktuella säsongstrender.

Andra högtider och perioder

Förutom jul, påsk och halloween finns det en mängd andra högtider och tider då företag kan dra fördel av reklamgodis. Fundera på de många unika möjligheterna som vårfiranden, sommarhögtider, födelsedagar och företagsjubileum erbjuder. Genom att anpassa ditt sortiment av godis till olika högtider och perioder kan du fortsätta att överraska och imponera på dina kunder, samarbetspartners och medarbetare året runt.