Golvdekal håll avstånd
Produktvideo

Golvdekal håll avstånd

Från 27.00 kr

(34 krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

  • Fraktklass: 1 - 169 kr
  • Fraktklass: 2 - 199 kr
  • Fraktklass: 3 - 249 kr
  • Fraktklass: 4 - 449 kr
  • Fraktklass: 5 - 650 kr
  • Fraktklass: 6 - 990 kr

Vid beställning av dessa dekaler måste du beställa minimum: 3 st.

Töm val
  • (Frakt tillkommer i varukorgen) Tillägget gäller per produkt och tillkommer som en extra kostnad utöver frakt.

Produkt

Tillval

Leveranskostad

Totalt

000

Smarta golvdekaler för avståndsmarkering

En golvdekal är ett enkelt sätt att påminna dina besökare och kunder om att hålla avstånd från personen framför sig. Detta för att minska smittspridningen mellan kunder och personal. I miljöer där trängsel kan uppstå som till exempel på en restaurang, café, butik eller på kontoret finns det många fördelar med att just placera ut en golvdekal. Om du väljer en golvdekal med en färg som sticker ut från omgivningen kommer denna dra till sig uppmärksamhet och ingen riskerar att missa den.

Golvdekal håll avstånd är en golvdekal som dessutom är framtagen med en neutral layout för att fungera för alla typer av situationer.  Därför är de inte endast anpassade för Corona/covid-19. De trycks med ett högupplöst digitalt tryck på en folie som därefter lamineras med ett halkfritt laminat. Då golvdekaler är så pass enkla att hantera kan du snabbt ta bort dem när du inte är i behov av dem längre.

Önskemål om annat budskap

Vill du ändra något mindre på de valda motiven eller bara byta färg kan du kontakta oss. Så hjälper vi självklart dig att fixa till detta. Vill du ha hjälp med att ta fram ett eget original så kan vi även hjälpa dig med detta. Kontakta oss på info@expofy eller ring 0771 – 75 35 00.

Designa din egen golvdekal

Självklart kan du trycka en dekal med ditt eget motiv. Hos oss kan du skapa en golvdekal precis efter dina mått och val och du hittar detta under produkten Golvdekal Printad. Här får du möjlighet att trycka en golvdekal upp till 132 cm i ett helt stycke. Samt välja mellan flera olika typer av folier.

Om det önskas så konturskär vi ditt motiv/logotyp och anpassar efter de färger du valt. För att vi sedan ska kunna trycka ditt motiv krävs det att du skickat in filen som en PDF/EPS. Är du osäker på hur du skapar en tryckfil kan du läsa det i vår guide om tryckfiler. Behöver du hjälp med design eller har frågor om våra golvdekaler kan ni kontakta oss på 0771 – 75 35 00 eller maila oss på info@expofy.se

Recensioner(0)

Det finns inga recensioner ännu.

SKRIV EN RECENSION

Var först med att recensera “Golvdekal håll avstånd”

Volymrabatter
Antal:1-4 st5-9 st10-19 st20 st -
Volymrabatt:-10%15%20%
Detaljer
Designmallar
Hämta designmall

Inga filer