Reklamtält > Pop-up Tält

Pop-up tält

Anpassningsbara pop-up tält med högkvalitativ tältstomme helt i aluminium. Välj mellan flertalet storlekar, väggar och tillbehör. Självklart ingår eget tryck på alla våra modeller. Popup-tält passar utmärkt för evenemang, festivaler, konserter och marknader.

Tält för utställning och evenemang

Pop-up tält är en grym produkt att ta med sig både på evenemang och utställningar. Inte bara för att de skyddar om vädret skulle bli dåligt utan även för att det är en mycket bra reklampelare. Men eventtält är också ett smart sätt att tydligt visa vart just er eventyta är. Kanske ni serverar mat och dryck eller visar upp era demoprodukter. Med eventtältet blir det då tydligt att det just är ert företag som står på platsen. Ett pop-up tält ökar även exponeringen då det syns på flera meters håll. Lägger du även till flaggor som tillbehör kan ditt tält synas extra bra. För att det ska gå att ta upp och ner tältet utan att det tar skada är det gjort av kraftig aluminiumprofil som är mycket slitstark.

Våra pop-up tält är helt anpassningsbara där du får välja både väggar och tillbehör själv. Eftersom våra reklamtält är en produkt som har många valmöjligheter så är det viktigt att det blir som du tänkt dig innan du gör din beställning. Är du osäker eller har frågor så är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig från beställning till slutlevererad produkt. Kontakta oss på 0771 – 75 35 00 eller info@expofy.se.

Popuptält med eget tryck

Pop-up tält är det absolut vanligaste tältet att använda sig av på evenemang och utställningar. Både för att konstruktionen är så pass enkel att använda men samtidigt för att den är så välgjord. Våra popuptält kommer med 100% tryck på både väggar och tältets tak. Det gör det möjligt att skapa en helt egen design över hela tältets yta. För att få extra exponering kan det då vara bra att placera ut din logotyp på tältets tak så att det alltid syns tydligt. Placerar du endast logotypen på tältets väggar och sedan inte monterar upp dem kommer ditt tält att bli väldigt anonymt. Se därför till att placera ut din logotyp på både taket och eventuella väggarna.

Popuptält i flera storlekar

Hos Expofy erbjuder vi idag ett brett utbud av de absolut populäraste tältstorlekarna. Du väljer mellan modeller i 3, 4, 5 och 6 meter. Är du i behov av ett mindre eller smalare tält kan du alltid kontakta oss. Det är även möjligt att få tält som har en bredd runt 1,5–2 meter.  Dessa är mer ovanliga och därför har vi valt att inte ha med dem i vår webbutik.

Ett mindre popup-tält i storleken 3×3, (9 m2 ), passar för de flesta tillfällen och fungerar såväl för mässan som det större evenemanget. Men för att veta exakt vilken storlek som passar ditt ändamål bäst så bör du räkna att varje person som befinner sig i tältet behöver ungefär 1,5 m2. Är det många personer som ska befinna sig i tältet tillsammans med exempelvis en mässvägg, mässbord och sittmöbler så kan du behöva öka ytan betydligt mer än vad du tror.

Vid mindre evenemang och mässor räcker oftast ett tält på 3×3. Ska det befinna sig många i tältet eller använda det som ett serveringstält rekommenderar vi att ni går upp en storlek och väljer 4×4 eller 3×4,5 tält. Detta ger er då plats både för köksutrustning samtidigt som ni kan röra er fritt i tältet.

Vid sport- och bilevenemang är det mycket vanligt att använda sig av popup-tält. Dessa tält passar utmärkt för just bildepåer och används då i storlekarna 3×6, 4×6 eller 4×8 meter. Ska du i stället ställa upp större loungeytor kan det vara bra att satsa på de större tälten i storlekarna 5×5 och 6×6.

BREDDLÄNGDYTAANTAL PERSONER
3 m3 m9 m²6 personer
3 m4,5 m13,5 m²9 personer
4 m4 m16 m²10 personer
3 m6 m18 m²12 personer
4 m6 m24 m²16 personer
5 m5 m25 m²17 personer
4 m8 m32 m²21 personer
6 m6 m36 m²24 personer

Så här fäller du ihop ditt pop-up tält

Den kanske absolut största fördelen med att välja ett tält från Expofy är att de är otroligt lätt att hantera. Både när det kommer att fälla upp som fälla ner ditt tält. Konstruktionen på pop-up tälten är gjorda i en dragspelsliknande konstruktion vilket innebär att du endast behöver dra ut tältet för att det ska fällas upp. När tältet står upp i sitt fullo är tältstommen ihopsatt med tältets tak med hjälp av kardborre. Därför är det viktigt att lossa på dessa när tältet sedan ska fällas ner. När kardborren är släppt och du sänkt ner tältets ben är det bara att trycka tillbaka den dragspelsliknande stommen och placera i väskan.

Beställ pop-up reklamtält av Expofy

Att beställa ett pop-up tält på expofy är lite annorlunda jämför med andra på marknaden. I vår webbutik ger vi dig möjligheten att anpassa ditt tält precis efter dina önskemål. Välj exakt vilka väggar du önskar och lägg till smarta tillbehör för att göra ditt tält sticka ut lite extra. Vi vill ge dig möjligheten att bestämma till 100% hur just ditt tält ska vara utformat. Självklart ingår tryck på alla väggar och tak vilket gör det möjligt att placera din logga på hela tältet.

Våra tält kommer från den europeiska leverantören Mitko som håller en mycket högkvalitativ standard. Jämfört med andra tält på marknaden så är detaljer och kopplingar i dessa tält gjorda helt i aluminium och inte i plast. Detta gör att det blir ett betydligt mer slittåligt tält som klarar av att tas upp och ner utan att ta skada. Det är också betydligt starkare och står emot både hårdare regn och vind. Alla våra Pop-up tält har 4 års systemgaranti och det finns alltid möjlighet att få fram reservdelar om olyckan trots allt skulle vara framme.

Är du osäker på vilket typ av tält du behöver eller önskar rådgivning kring tält finns vi alltid tillgängliga att hjälpa dig på vägen. Vi har många års erfarenhet av pop-up tält och kan alltid rekommendera ett bra tält till dig. Vi hjälper även till att ta fram tryckfilen om du önskar detta. Vill du läsa mer om våra tält och hur de fungerar hittar du även mer information i vår artikel ”Vad är ett reklamtält och eventtält”.