Reklamtält > Eventtält

Eventtält

Hitta ditt perfekta eventtält med tryck hos Expofy. I vårt sortiment finner du snygga och unika evenemangstält som passar för alla typer av event. Våra tält håller en mycket hög kvalité och är inkluderade med eget tryck samtidigt som de har en mycket lågt pris. Evenemangstält passar bra för sportevenemang, festivaler, konserter och marknader.

Beställ eventtält med tryck!

Hos Expofy hittar du ett brett utbud av eventtält med tryck som passar både för evenemang utomhus och inomhus. Välj mellan de populära pop-up tälten eller ett eventtält i unikt utförande som Jehlan-tälten. Skulle du vara intresserad av ett eventtält som är uppblåsbart så hittar du även detta i vårt sortiment av uppblåsbara tält. Alla eventtält beställer du enkelt genom att välja modell, antal väggar och om du vill ha med eller utan tryck. Svårare än så är det inte! Behöver du hjälp med din beställning är du alltid välkommen att kontakta oss.

Eftersom evenemangstält är en så pass exklusiv expoprodukt är det viktigt att det blir rätt från början. Då kan det vara bra att rådfråga oss om modell och vilken storlek som kommer passa ert företag innan du gör din beställning. Skulle du istället behöva hjälp med att ta fram tryckoriginal till ditt eventtält kan vi se till att bistå med detta också. Kontakta oss på 0771 – 75 35 00 eller info@expofy.se.

Högkvalitativa eventtält från Mitko

Vi på Expofy vill alltid kunna erbjuda dig som kund det absolut bästa. På grund av detta har vi valt att inte erbjuda de enklare modellerna av eventtält då dessa inte levererar den standard som vi önskar. I stället har vi valt att erbjuda dig som kund ett av de bästa eventtälten som finns på marknaden och som produceras av den europeiska leverantören Mitko som vi är distributörer för på den svenska marknaden.

Om man jämför övriga tält på marknaden med Mitkos så har de satsat på att ta fram en rejäl aluminiumprofil där även kopplingarna till tältets stomme är av aluminium. Denna klarar av både vanligt slitage från att du tar upp och ner ditt tält samtidigt som den står emot hårdare vindförhållanden. Billigare tält på marknaden klarar inte många gånger av att tas upp mer än 1–2 gånger innan plastdetaljerna i tältets stomme går sönder. Något du inte behöver vara orolig med ett tält från Mitko. Stommen har 4-års garanti och skulle olyckan vara framme finns alltid reservdelar att tillgå.

Det kanske bästa med eventtältet från Mitko är att det helt anpassningsbart. När du tar fram ditt tält hos Expofy har du möjligt att välja mellan åtta olika väggar. Alla väggarna kommer med 100% print vilket gör att du kan trycka din design över hela tältets yta. Utöver den stora variationen av tältväggar finns det ett 15 olika tillbehör att lägga till. Välj mellan bardisk, belysning, infravärme och extra insatt tak.

Med ett tält från Mitko kan du vara säker på att du investerat i ett kvalitativt och prisvärt tält. Ett tält som kommer hålla i flera år så länge du tar väl hand om det. Du får även möjlighet att beställa ett 100% anpassningsbart eventtält med alla extra tillbehör på ett och samma ställ. Enklare än så kan det inte bli!

Tält för alla event & evenemang

Tält är en expoprodukt som passar mycket bra för just event och evenemang. Evenemangstält ser inte bara till att öka exponering för ditt företag utan kan samtidigt skydda mot vind, regn och även sol om så önskas. Det är den ultimata expoprodukten som passar utmärkt till just utomhusevent då det är svårt att styra över hur vädret kommer att bli. På så sätt kan du alltid vara redo ifall det inte blir som du tänkt dig. Eventtält med tryck funkar lika bra att använda vid inomhusevent för att skapa en mer spännande och unik mötesplats.

Tält för utomhusevenemang

Att ta med sig ett eventtält till ett evenemang är nästan ett måste som företagare. Speciellt eftersom det är svårt att styra över hur vädret kommer att bli. Väljer du att använda dig av ett eventtält kan du vara säker på att du alltid kan skydda dina kunder och medarbete ut ifall vädret blir dåligt. Det gör att kunder kan söka skydd hos dig och på så sätt kan du fortsätta att sälja även om vädret inte tillåter det.

Eventtält med tryck är en bra investering om du som företag ska sälja merchandise, mat och dryck. Med sitt höga tak och unika form kan du se till att synas redan på långt håll. På så sätt kan du locka kunder till ditt eventtält på flera meters håll. Skaffar du också en unik design ihop med ett par stora beachflaggor kan du verkligen se till att synas. Väljer du ett evenemangstält med en halv vägg kan du skapa en öppen lucka som funkar perfekt som kassadisk. På så sätt kan du befinna dig inne tältet och kunden beställa från utsidan.

Tält för evenemang inomhus

Eventtält används vanligtvis för utomhusbruk men det innebär inte att du kan använda det för evenemang inomhus. Att använda dig av ett evenemangstält med tryck inomhus kan bli mycket effektfullt eftersom det kan upplevas som att man använder det fel. ”Tält ska ju användas utomhus”. Men istället kan man utnyttja eventtälts effektiva exponeringskraft och verkligen se till att sticka ut på inomhusevenemanget.

På så sätt kan du bygga upp en unik och spännande evenemangsyta där du blir eventets snackis. Eftersom några tältmodeller kräver att man fäster de i marken så passar inte alla tält för inomhusbruk. Ska du välja ett evenemangstält för inomhusbruk bör du därför välja ett popup-tält eller ett uppblåsbart tält

Våra modeller av evenemangstält

Popup-tält

Popup-tält är det tält som används flitigast av de olika tältmodellerna. Det är inte så konstigt då de är mycket lätta att montera. Att montera upp och ta ner ett popuptält tar bara några minuter. Du behöver endast dra i tältets ben för att tältet ska resa sig, perfekt när du är på resande fot med ditt företag! Tältet kommer i flera olika storlekar och går att få med eller utan väggar. Du sätter ihop ditt popup-tält precis som du önskar och du kan trycka ditt företags budskap på både väggar och tak.

Denna typ av evenemangstält är det som bäst passar vid försäljning på evenemang då du enkelt kan särskilja kunden från verksamheten. På så sätt kan du driva din verksamhet innanför eventtältets väggar och hjälpa kunden som befinner sig på utsidan. Men det går lika bra att använda ett popup-tält för exempelvis ett bilevenemang där det då kan använda som depåtält eller som informationstält på en festival. Tältet går även bra att använda för verksamheter som exempelvis serverar mat och dryck. Då kan du välja till en halv vägg som gör det möjligt att servera kunder direkt ifrån tältet. Lite som en bardisk eller kassadisk.

Popup-tältet gör sig väldigt bra utomhus men är också den modell som vi rekommenderar för inomhusevenemang. När du skall använda ett popup-tält inomhus är det viktigt att det står stadigt så det inte flyttar sig om någon råkar gå emot det. Därför rekommenderar vi att lägga dubbla sandvikter vid varje tältfot för att se till så att tältet står stabilt.

Jehlan-tält

Jehlan är ett så kallat stjärntält och är mycket populärt att använda på evenemang. Kanske för att det är ett så pass annorlunda eventtält och bidrar till att stämningen blir ännu mer magisk. Med ett Jehlan-tält kan du bygga upp unika och spännande loungeytor, barer eller food courts.

Belyser du tältet med lampor i olika färger kan du se till att synas riktigt ordentligt. Det blir en fräck upplevelse och något som kommer dra till sig kunder. Med Jehlan-tälten har du möjlighet att välja till väggar och du kan självklart även här trycka ditt budskap på hela tältets yta. Vi rekommenderar främst Jehlan-tält för utomhusevenemang.

Uppblåsbara tält

Det uppblåsbara tältet är det absolut smidigaste och enklaste evenemangstältet. Här behöver du endast placera ut tältet där det ska stå och sedan blåsa upp det med den inkluderande handpumpen eller köp till en elektrisk pump för att det skall bli ännu lättare.

Tältet behöver inte heller någon tilluft när det är uppblåst vilket gör det hela ännu enklare. Uppblåsbara tält funkar lika bra att använda på sommarens evenemang som till vinterns, såväl inomhus som utomhus. Som många av de andra modellerna så passar detta eventtält utmärkt för större loungeytor, informationstält och sjukvårdstält.

Designa ditt evenemangstält

På evenemang håller ofta många olika verksamheter i gång på en och samma yta. Därför kan det ibland bli svårt att sticka ut och synas om du valt en alltför tillbakadragen design. Det är i dessa lägen som du ska se till att verkligen få ditt företag att synas och dra till sig kundernas blickar. Våra eventtält kommer inkluderat med tryck och det går lika bra att trycka på väggarna som på taket.

Designen kan du skapa precis som du vill och det finns inga speciella begränsningar mer än att du behöver anpassa ditt tryckoriginal till CMYK. Annars kan du använda allt från grafiska element till uppförstorade bilder. Skulle du vilja göra ett enklare eventtält kan du välja en av dessa 20 solida färger. Välj då en färg som matchar snyggt till företags grafiska maner.

När du skapar ditt original är det bra att göra ditt budskap så pass stort att det går att läsa av redan på långt håll. På så sätt kan du lättare locka kunder till dig och de kan enkelt se vart ditt företag befinner sig. Håll även viktiga element, texter och logotyper från skarvarna för bästa resultat. Har du fler frågor eller behöver hjälp med att ta fram en design kan du kontakta oss på 0771 – 75 35 00 eller info@expofy.se.

Storleksguide eventtält

Evenemangstält kommer i många former och storlekar vilket göra att det kan kännas svårt att välja rätt tältstorlek. Det enklaste du kan göra när du ska välja tältstorlek är att basera det på hur många kunder och gäster som du vill ska kunna vistas i tältet samtidigt. När vi räknar så rekommenderar vi att du har minst 1,5m² per person för att det inte ska bli för trångt.

Vanligtvis ska du få plats med både gäster och möbler som exempelvis mässbord och diskar, loungemöbler eller broschyrställ. I tabellen nedan kan du se de evenemangstält som vi erbjuder och hur många gäster som kan vistas i varje modell. Har du en större mängd expoprodukter som ska placeras ut i tältet så rekommenderar vi att du väljer en större storlek än tänk så att du gör det enkelt att röra sig innanför tältets väggar.

BREDDLÄNGDYTAANTAL PERSONERTYP AV TÄLT
3 m3 m9 m²6 personerPopup / Uppblåsbart
3 m4,5 m13,5 m²9 personerPopup
4 m4 m16 m²10 personerUppblåsbart
6 m3 m18 m²12 personerPopup
5 m5 m25 m²16 personerUppblåsbart
6 m6 m36 m²24 personerUppblåsbart
10 m10 m100 m²65 personerJehlan
10 m13,7 m137 m²90 personerJehlan
12,6 m12,6 m158 m²106 personerJehlan
10 m17,5 m175 m²115 personerJehlan
12,6 m17,2 m216 m²144 personerJehlan
12,6 m21,7 m273 m²182 personerJehlan

Vi hjälper dig med helhetslösningen för ditt event

På evenemang ska man synas och det är viktigt att få kunden att känna att de upplever något helt fantastiskt. Då gäller det att slå på stort så att det är just ditt företag som kunden kommer ihåg vid kvällens slut. Därför kan det vara viktigt att se över sin verksamhet och noga se till så att man har ett koncept att jobba utifrån.

Om det är ett eventtält du behöver eller något helt annat så finns vi här för att hjälpa dig. Med vårt breda sortiment och flera års erfarenhet av evenemang kan vi hjälpa dig att ta fram just det du behöver för ditt event. Det kan vara allt från beachflaggor, mässdiskar, broschyrställ eller parasoll. Kanske du behöver något mer speciellt som en specialgjord uppblåsbar skylt eller en massiv vepa på byggställning. Inga idéer är dåliga idéer och har du vägarna förbi Kungsbacka är du alltid välkommen in på ett möte och en kaffe. Självklart finns vi alltid tillgängliga på både mail och telefon. Vi kan även boka ett möte för att komma till er arbetsplats om så önskas. Kontakta oss på 0771 – 75 35 00 eller info@expofy.se.