Dekaler > Golvdekaler

Golvdekaler & golvdekor

Öka ditt företags exponering effektiv med inspirerande golvdekaler och golvdekor. Hos Expofy kan du skapa din egen dekal i vår produktkonfigurator. Gör en konturskuren golvdekal av er logotyp eller anpassa golvytan i lunchrummet till något mer spännande. Golvreklam går att anpassa för en bred målgrupp och passar perfekt till matbutiker men går lika bra att använda i kontorsmiljö.

Beställ golvdekor online – Vi hjälper dig!

När du beställer måttbeställda golvdekaler hos oss på Expofy gör du det genom att välja material och val av skydd. Mycket svårare än så är det inte i vår produktkonfigurator. Skulle du vilja få din golvdekor konturskuren är även detta möjligt. Det gör att du kan skapa enklare golvdekaler i fyrkantigt eller runt format eller så gör du utskurna bokstäver om du vill göra något annorlunda.

Är du osäker på vilket material som passar bäst för ditt företags golvdekaler är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi finns tillgängliga både för rådgivning och hjälp vid framtagning av design till din golvdekor. Du når oss på  info@expofy.se eller via telefon på 0771-75 35 00. Vill du lära dig lite mer om dekaler innan du beställer kan du läsa vår fulla guide om dekaler här ”vad är en dekal och folie”. Här hittar du all information som du kan tänkas behöva inför ditt kommande köp.

Är du i behov av ett större antal golvdekaler eller saknar något alternativ kan du alltid skicka oss en offertförfrågan. Vid större beställningar kan vi se till att du får förmånlig mängdrabatt.

Låt ingen missa ditt budskap med golvdekaler

Golvet är en yta som man kanske ibland väljer att värdera lite mindre när det kommer till att leverera budskap och reklam. Men denna yta är ett av de bästa ställen, speciellt i butiksmiljöer, att marknadsföra nya och roliga produkter. Eftersom vi tar in så många olika budskap runt om oss via skyltar, dekaler på hyllor eller till och med i ljudformat i högtalarna så har golvet länge varit hyfsat neutralt.

Men med nya omständigheter som ändras och nya regler implementeras så kan golvdekaler hjälpa oss på vägen. Vid behov av att informera om trängsel, köbildning och att hålla avstånd är golvdekaler ett perfekt sätt att visa vad som gäller och vart avståndet ska vara. Skapa enklare golvdekorer som en varningslinje eller skapa ett konturskuret hjärta för att dra till sig mer uppmärksamhet. På golvet kommer ingen missa att läsa ditt budskap vare sig det är en varning eller lansering av en ny produkt.

Golvreklam – Använd golvdekaler för effektiv exponering

Golvreklam i form av golvdekaler är en av de mest användbara kommunikationsytorna som du kan använda dig av. När du placerar golvdekaler och golvdekor på golvet har de sällan andra budskap att konkurrera mot och blir på så sätt väldigt slagkraftiga.

Dekaler i form av golvreklam är inte bara bra för att budskapet enkelt ska nås ut mot kund. Det livar även upp tråkigare golvytor och gör att du kan enkelt markera ut att något händer. Det kan vara för att visa vart rea-produkterna hänger eller att framhäva att det är en högtid, exempelvis midsommar.

Kombinationen av det effektiva utnyttjandet av en annars outnyttjad yta och möjligheten att liva upp ett annars tråkigt golv gör golvreklam i form av golvdekaler till ett väldigt effektivt kommunikationsredskap. Ett måste för många affärsverksamheter!

Designa din golvdekal

Golvdekalerna trycks med 4-färgstryck vilket gör det möjligt att skapa precis den design som du vill. Här finna inga regler att utgå från utan du kan använda färger, vektorer och texter. Dock bör du ha i åtanke om du vill att ditt motiv ska vara skarvat eller ej. Beroende på dekor så kommer folien med en maxbredd. Denna bredd kan du hitta under respektive produkt.

Detta kommer inte att påverka hur din golvdekor ser ut när den väl är placerad men gör det lite mer komplicerat vid montering. Så beroende på om du ska göra jobbet själv eller ta hjälp av en montör så kan detta vara en bra punkt att ha i åtanke vid designen av din golvdekal.

Vid intresse av designhjälp kan du kontakta oss direkt på info@expofy.se eller  0771 – 75 35 00 men du kan även lägga till produkten ”Hjälp med design” i varukorgen tillsammans med din expo-produkt så återkopplar vi till dig efter ditt köp. Behöver du inspiration eller tips hur man skapar en tryckfil kan du läsa flera tips och trix under expomera.

Vanliga frågor om golvdekaler

Hur trycker ni er golvdekor?

Våra golvdekaler printas i 4-färgstryck som gör att du kan trycka vilket motiv som du önskar. Här finns inga begränsningar utan alla typer av motiv med bilder, text och vektorer är möjligt. Du kan välja mellan tre stycken olika folier där två stycken har lite högre kvalité och hållbarhet medan den tredje är till för kortare kampanjer då denna är avtagbar.

Kan man trycka golvdekaler med halkskydd?

För att din golvdekal inte ska bli hal och riskera att skapa problem kan vi laminera den med ett halkskydd. Detta är ett måste i vissa sammanhang och alltid en fördel vid placering på golv. Laminatet är inte bara ett halkskydd utan ser även till att skydda din golvdekor mot slitage. En laminerad golvdekal håller längre än en utan.

Hur placerar jag en golvdekal?

I vår guide om folie och dekaler hittar du två stycken kapitel som beskriver hur du både placerar och tar bort din dekal. Du hittar det under ”Hur du monterar jag folie och dekaler av vinyl” och ”Hur tar jag bort folie och dekaler av vinyl”. Detta är en enklare beskrivning hur processen går till och är du osäker rekommenderar vi alltid att du använder dig av en montör.

Processen av att placera en golvdekor kan bli mycket mer avancerad om du har ett skarvat motiv. Fundera därför en extra gång om det kanske är värt att ta hjälp av en montör. För att göra det lättare för dig som kund har vi samarbete med flera montörer. De kan se till att din dekal blir monterar på rätt plats. Kontakta oss på info@expofy.se eller  0771 – 75 35 00 så ser vi till att placera ut din golvdekal.

Kan man kombinera golvdekaler man andra dekaler?

Vill du nå ut med ditt budskap på bästa möjliga sätt är kombinationen av olika dekaler den absolut bästa lösningen. Detta ger ett bättre och snyggare helhetsintryck till din verksamhet samtidigt som ingen missar vad det är för budskap du vill förmedla.

Golvdekaler funkar att använda ihop med både fönsterdekaler och väggdekaler. Men försök hålla det hyfsat enkelt så att det inte upplevs alldeles för rörigt. Då finns det en risk att ditt budskap istället försvinner i mängden.