Reklamflaggor > Tillbehör

Tillbehör reklamflaggor

Smarta tillbehör för att få ut maximal exponering för dina flaggor och banners, oavsett väder. 

Windtracker för reklamflagga

Windtracker är en banbrytande lösning för alla som vill maximera exponeringen av sina reklamflaggor. En windtracker garanterar att din flagga är synlig och läsbar i alla väderförhållanden. Perfekt för event, fasader och mässor.

Bannerholder för lyktstolpar

Bannerholder för lyktstolpar är den optimala lösningen för städer, kommuner och företag som vill utnyttja befintlig infrastruktur för effektiv utomhusreklam. Dessa hållare är designade för att enkelt monteras på olika typer av lyktstolpar och stolpar, vilket skapar möjligheter för reklam och informationsspridning. Den enkla installationen och det robusta materialet gör bannerholder till ett kostnadseffektivt och hållbart val för att visa upp evenemang, kulturella annonser eller företagsbranding. Oavsett väder ger bannerholder en stadig och pålitlig exponering, vilket förvandlar stadens gator till levande annonseringsplatser.

Saknar du något – kontakta oss

Hittar du inte det du söker eller har andra frågor gällande exponeringsprodukter? Hör gärna av dig till oss och låt oss hjälpa dig.

Vi på Expofy har varit i branschen i många år och vet vilka produkter som behövs och hur man går tillväga för att sticka ut. Kontakta oss på info@expofy.se eller ring oss på 0771–753500 så bokar vi in ett möte med dig.