Pop-up tält 4,5x3m - Högkvalitativt tält för alla sorters väder | Expofy
Över 300 olika expoprodukter
Leverans inom 7-10 arbetsdagar
Kundtjänst: 0771-75 35 00
Pop-up tält – 3×4,5
Produktvideo

Pop-up tält – 3×4,5

Från 17 750.00 kr

(22 189 krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

 • Fraktklass: 1 - 199 kr
 • Fraktklass: 2 - 245 kr
 • Fraktklass: 3 - 349 kr
 • Fraktklass: 4 - 449 kr
 • Fraktklass: 5 - 595 kr
 • Fraktklass: 6 - 1190 kr
 • Stag gjorda i aluminium
 • Dubbelimpregnerad och vattentät polyester
 • 4 år garanti på ramen
 • Hidden
 • Hidden

  Bygg din skylt

 • Tältstomme (inkl. tak) Inga väggar - kortsida Full vägg - kortsida Full vägg - Dubbelsidig - kortsida Halv vägg - kortsida Vägg med dörr - kortsida Panel fönster - kortsida Ett fönster - kortsida Två fönster - kortsida Gardiner - kortsida Inga väggar - långsida Full vägg - långsida Full vägg - Dubbelsidig - långsida Halv vägg - långsida Vägg med dörr - långsida Panel fönster - långsida Ett fönster - långsida Två fönster - långsida Gardiner - långsida Väska med hjul Sandvikter Gjutjärnsvikter Nödkit Bänkskiva - kortsida Bänkskiva - långsida Markis - kortsida Markis - långsida Tältfästen Ränna - kortsida Ränna - långsida Flagghållare LED-belysning Trådfri belysning Broschyrhållare Infravärme Automatisk dispenser Hållare för dispenser Rabatt Rabatt TotalActions
                                          
 • Hidden

  Ladda upp fil

 • Hidden
 • Prissammanställning

 • Pris: 0,00 Kr
 • 0,00 Kr

000

SKAPA EN PLATS FÖR DIG OCH DINA KUNDER!

Detta pop-up tält är ett prisvärt och snyggt expotält som passar i alla sorters väder. Expotältet har ett brett användningsområde och finns ofta att se på sportevenemang, festivaler, utställningsytor och marknader. För att skapa en helhet och att marknadsföra dig snyggt utåt kan du komplettera ditt expotält med reklamflaggor, beachflaggor och mässbord.

Montering och konstruktion

Detta tält är ett så kallat popup-tält – vilket det fått sitt namn av då det är så lätt att montera. Det fungera nämligen så att du endast behöver dra i tältets ben för att det automatiskt ska fällas ut.  Benen är därefter höj- och sänkbara och taket hålls upp av ett rutmönster av aluminiumstag. Dessa aluminumstag är unika för just vårt pop-up tält då stagen och dess kopplingar i många andra expotält är gjorda i plast. Det gör att ramen på tältet blir förstärkt och klarar mer påfrestning än andra tält på marknaden. Expotältets ram täcks även av en garanti på 4 år.

Material och val av väggar till pop-up tält

Tältets tak och väggar i gjorda i en dubbelimpregnerad och vattentät polyester. Det innebär att du kan använda ditt tält i alla sorters väder. Vid hårdare vindar bör du dock se till att förankra dig tält med tältspikar, tältremmar eller med vikter. Tänk på att tältet klarar vindhastigheterupp till 25 m/s och bör därefter tas ner vid hårdare vindar än så.

För att skydda från annat oönskat väder kan det vara bra att välja till en eller flera väggar till ditt expotält. Tältväggarna finns att välja i flera olika varianter och finns både som enkelsidiga och dubbelsidiga. När du monterar väggarna på tältet använder du den fastsydda kardborren och blixtlåset för att fästa runt tältets konstruktion.

Designa ditt expotält

Pop-up tältet kommer med inkluderande tryck på både väggar och tak. Om du inte vill göra något speciellt tryck på den kan du välja en av dessa 20 solida färger.

Lämna en kommentar i kassans meddelanderuta om vilken färg du önskar

Vid egen design av ditt tält kan det vara bra att tänka på att göra designen så tydlig som möjligt. Gärna så att den fungerar att se på nära håll som långt håll. Ju längre ifrån du kan avläsa designen desto bättre. Håll även din logotyp, budskap och text så långt ifrån skarvar och sömmar som möjligt. Är du osäker på hur du skapar en egen tryckfil så kan du läsa vår guide om tryckfiler. Eller så kan du lägga till produkten hjälp med original i din kundkorg så hjälper vi dig att skapa en tryckfil. Har du andra frågor eller funderingar går det självklart bra att kontakta oss på  0771 – 75 35 00 eller info@expofy.se

Volymrabatter
Antal:
Volymrabatt:
Specifikation

Material

Aluminum, Vattentät polyester

Bredd

450 cm

Höjd

344 cm

Stomhöjd

198 cm

Djup

300 cm

Vikt

43 kg*

Tryckyta

Se tryckmall

* Tak och stomme

Designmallar

Så här gör du

 1. Ladda ned designmallen (pdf)
 2. Följ instruktionerna i filen.
 3. Ladda upp ditt original till oss här: Ladda upp fil
 4. Vi granskar alla original och ordrar manuellt och återkommer direkt om vi är osäkra på något.

Designhjälp (139 kr)

Behöver du hjälp med ditt original kan du välja till designhjälp på produktvyn. Då hjälper vi dig med de grundläggande bitarna så som att placera en logotyp och välja färger. Behöver du ha mer avancerad designhjälp? Hör av dig till oss så löser vi självklart det också!

Hämta designmall