Expomera > Nyheter > Nytt tillskott på säljsidan

Nytt tillskott på säljsidan

Vi välkomnar Tomas Silfverberg som vår nya säljare!

Vår säljavdelning utvecklas och vi blir nu en till i företaget. Vi är otroligt glada att kunna presentera vår nya kompetens inom sälj: Tomas Silfverberg.

Tomas, som börjar sin anställning nu i februari, kommer ansvara för våra nya kunder. Han har över 20 års erfarenhet inom sälj och har tidigare jobbat på Bulls Graphics. Innan dess drev han ett eget företag i flera års tid.

Den grafiska branschen ligger varmt om hjärtat då han spenderat över 40 år i branschen. Tomas har sedan 90-talet jobbat med både bildbehandling och scanning av bilder hos Fototext i Göteborg. Genom detta har han fått uppleva både den första datorn från Apple och Photoshop 1.0.

Tomas kommer nu in i företaget med betydelsefull erfarenhet och då han tidigare arbetat med akustiktryck kommer det att stärka upp säljsidan med ny kompetens.

Fyra snabba frågor med Tomas

Vem är du?
En lagom lång och rund man mitt i livet. Eller om man skall vara mer exakt 56 år och fortfarande nyfiken på livet.

Vad fick dig att komma tillbaka till den grafiska branschen?
Den grafiska branschen ligger mig alltid varmt om hjärtat. Roliga produkter och roliga kunder. En mix som passar mig…

Vad kan våra kunder förvänta sig från dig?
Jag älskar att jobba med och för människor. Att vara kreativ lyhörd och hitta lösningar på problem. Jag vill gärna utmana och genom nyfikenhet hitta lösningen på ett utsatt mål eller problem.

Vad gör du efter arbetstid, några fritidsintressen?
Jag älskar att vara ute i naturen. Promenader i vår halländska natur, kanske fiska lite eller kanske åka ut en tur på havet. På höstarna är jag och min fru gärna ute och plockar svamp. Mycket av det som vi njuter av är gratis, och i naturen kan man hämta kraft och glädje. Idag är jag både gift, pappa till tre barn och kan även titulera mig Farfar.