Reklamtält > Mässtält

Mässtält

Hitta ditt unika och högkvalitativa mässtält hos Expofy. Vi har ett stort utbud av standardiserade tält och några är mer unika som får ditt företag att synas på mässan. Alla våra mässtält har ett mycket lågt pris och de är inkluderade med tryck på både väggar och tak. Mässtält passar lika bra för mässor inomhus som utomhus.

Beställ mässtält med tryck!

Det är mycket som ska bli rätt inför en mässa och då är det viktigt att processen går smidigt. Hos Expofy kan du beställa hem ditt mässtält med bara några klick. Det enda du behöver gör är att bestämma dig för en modell och därefter storlek. Sedan kan du enkelt konfigurera mässtältet efter ert företags preferenser.

Då mässtält är en så pass stor del i en mässmonter är det viktigt att det blir rätt från början. Därför rekommenderar vi alltid att ni rådfrågar oss om ni är osäkra på något. Kanske ni behöver en större modell än ni tänkt er eller så kanske modellen ni valt blir för stor. Tveka inte att fråga oss om hjälp och skulle ni även behöva se över ert tryckoriginal så kan vi lösa detta. Kontakta oss på 0771 – 75 35 00 eller info@expofy.se.

Högkvalitativa mässtält från Mitko

Vi på Expofy vill alltid kunna erbjuda dig som kund det absolut bästa. Av den anledningen har vi valt att inte erbjuda de billigare modellerna av mässtält då dessa inte levererar den standard som vi önskar. I stället har vi valt att erbjuda dig som kund ett av de bästa mässtälten som finns på marknaden och som produceras av den europeiska leverantören Mitko som vi är distributörer för på den svenska marknaden.

Till skillnad från övriga tält på marknaden så har Mitkos satsat på att ta fram en rejäl aluminiumprofil där även kopplingarna till tältets stomme är av aluminium. Denna klarar av både vanligt slitage från att du tar upp och ner ditt tält samtidigt som den står emot hårdare vindförhållanden. Billigare tält på marknaden klarar inte många gånger av att tas upp mer än 1–2 gånger innan plastdetaljerna i tältets stomme går sönder. Något du inte behöver vara orolig med ett tält från Mitko. Stommen har 4-års garanti och skulle olyckan vara framme finns alltid reservdelar att tillgå.

En annan stor fördel med Mitkos tält är att det är helt anpassningsbart. När du beställer ditt tält hos Expofy har du möjligt att välja mellan åtta olika väggar. Alla väggarna kommer med 100% print vilket gör att du kan trycka din design över hela tältets yta. Utöver den stora variationen av tältväggar finns det ett 15 olika tillbehör att lägga till. Välj mellan bardisk, belysning, infravärme och extra insatt tak.

Med ett tält från Mitko kan du vara säker på att du investerat i ett kvalitativt och prisvärt tält. Ett tält som kommer hålla i flera år så länge du tar väl hand om det. Du får även möjlighet att beställa ett 100% anpassningsbart mässtält med alla extra tillbehör på ett och samma ställ. Enklare än så kan det inte bli!

Bli mässans mittpunkt med ett egendesignat mässtält

Med ett mässtält kommer kunderna betydligt lättare hitta till just din monter på mässan. Speciellt eftersom det går att se mässtältets tak över de som inte har tält i sina montrar. Det kommer göra att kundens ögon dras mot det som skiljer ut sig från mängden. Med en unik och välarbetad design kan du lyfta mässtältets exponeringskraft, så försök att ta fram en design som matchar ert företags grafiska profil.

Med mässtält kan du även se till att skapa enskilda ytor, något som dina konkurrenter kanske inte kan erbjuda. Det kan vara ett smart sätt att erbjuda en mindre loungeyta i er monter där du kan låta kunderna vila sig men samtidigt fånga in dem för att lära dem mer om just ditt företag. Det är även ett bra sätt att skapa ett mindre avskilt rum så att du kan sitta ner med dina kunder i lugn och ro.

Designa ditt mässtält med eget tryck
– Eller välj en av 20 attraktiva färger

Alla våra mässtält trycks med digitalt 4-färgstryck vilket innebär att du kan skapa precis den layouten som du önskar på ditt tält. Tryck på både väggar och tak för att verkligen maximera exponeringen. Det enda du behöver göra är att se till så att ditt tryckoriginal är gjort i CMYK. Utöver det kan du använda dig av både grafiska element och fotografier. Tänk bara på att inte göra för mycket då det då kan upplevas som rörigt eller stökigt. Om du ska ha ett textbudskap på ditt tält kan det även vara bra att se till så att budskapet blir så pass stort att det går att avläsa på längre avstånd. Om du önskar att ha ett mer rent tält till mässan med kanske enbart din företags logotyp kan du välja att trycka ditt mässtält i en av dessa 20 solida färger.

Behöver du hjälp med ditt tryckoriginal eller har frågor kan du alltid kontakta oss. Vi finns här både för rådgivning och som en hjälpande hand. Du hittar även nyttig information om hur du skapar en tryckfil här ”Så skapar du en tryckfil”. Tveka inte att höra av dig. Vi finns att nå både på 0771 – 75 35 00 eller info@expofy.se.

Tält till mässor utomhus

På en utomhusmässa kan ett mässtält bli företags räddare i nöden. Det skapar inte bara en snygg inramning av din mässmonter utan kan samtidigt skydda mot solens varma strålar och kanske framför allt om det börjar regna. Eftersom det inte blir lika tydligt vart en monter börjar och slutar utomhus kan du sätta ihop flera stycken tält för att skapa en effektfull mässyta. Mässtält fungerar lika bra för att bygga upp en informativ yta med produkter eller erbjuda kunderna en härlig lounge där de kan vila ut från solens varma strålar.

Mässtält för utomhusbruk kommer i flera olika modeller och går att få både som vanligt tält eller uppblåsbart. De uppblåsbara tälten kräver ingen elektricitet och klarar stå uppblåsbara utan någon tilluft. Vill du ha ett lite mer unikt mässtält kan du satsa på stjärntältet (jehlan). Dessa tält kräver dock lite mer arbete och kanske därav inte passar för en kortare temporär mässa. De absolut smidigaste tälten för mässor är popup-tälten då de går att ta upp och ner på bara några minuter.

Tält till mässor inomhus

Att välja ett tält till en mässa inomhus kan bli en riktigt succé just för att tält egentligen är en utomhusprodukt. Mässtältet kommer då kunna dra åt sig blickar men även nyfikna kunder. Med ett mässtält kan ditt företag bygga ett rum i montern och på så sätt dela av en eller flera ytor i din mässmonter. Alla mässtält går att få med väggar vilket gör att du har möjlighet att skapa ett enskilt rum. Perfekt om du behöver sitta ner med dina kunder utan att bli störd under mässans gång. Det blir som att skapa ett litet kontor.

Det viktiga du behöver tänka på när du väljer ett mässtält inomhus är att alla modeller inte passar för detta. Vid inomhusanvändning måste du välja ett popup tält eller ett uppblåsbart tält då de övriga tälten kräver att de förankras i marken. För att säkra ditt tält rekommenderar vi dock att du lägger minst två sandvikter på varje tältfot så att tältet inte rubbas ifall någon går emot.

Storleksguide mässtält

Vilket mässtält ska man välja och blir det tillräckligt stort? Det är kanske en av de vanligaste frågorna man ställer sig när man ska beställa ett mässtält. Det finns inte bara många modeller utan även många storlekar. För att göra det så lätt som möjlig och för att på bästa sätt bestämma storlek rekommenderar vi att du har minst 1,5m² per person.

Annars riskerar det att bli för trångt innanför tältets väggar. Även om alla personer får plats så måste du även tänka på att du samtidigt ska få plats med mässbord, diskar, möbler och broschyrställ. Är du osäker på om en storlek räcker eller om det är på gränsen kan det vara bra att ta tältet i storleken över.

BREDDLÄNGDYTAANTAL PERSONERTYP AV TÄLT
3 m3 m9 m²6 personerPopup / Uppblåsbart
3 m4,5 m13,5 m²9 personerPopup
4 m4 m16 m²10 personerUppblåsbart
6 m3 m18 m²12 personerPopup
5 m5 m25 m²16 personerUppblåsbart
6 m6 m36 m²24 personerUppblåsbart
10 m10 m100 m²65 personerJehlan
10 m13,7 m137 m²90 personerJehlan
12,6 m12,6 m158 m²106 personerJehlan
10 m17,5 m175 m²115 personerJehlan
12,6 m17,2 m216 m²144 personerJehlan
12,6 m21,7 m273 m²182 personerJehlan

Vi hjälper dig med helhetslösningen för mässan

Att presentera företaget på en mässa kan vara ett mycket stort jobb. Det ska tas fram marknadsföringsmaterial, bestämma vilka som ska vara med och hur montern ska se ut. Det är viktigt att lägga god tid på sin mässmonter så att den blir som man tänkt sig i slutänden. Men att ta fram en färdig mässmonter kan vara en utmaning speciellt om du inte varit med på en mässa tidigare.

Vi har flera duktiga projektledare som har flera års erfarenhet av just mässmontrar och mässor som kan hjälpa er som företag att ta fram en hel mässmonter. Det kan vara allt från stora tygväggar till mässdiskar, broschyrställ och mässmattor. En monter går att täcka från golv till tak och men det är viktigt att se till så att den samtidigt inte upplevs som stökigt eller för rörig. Ska ditt företag snart på mässa kan du boka in ett möte med en av våra medarbetare så går vi igenom de möjligheter som finns för er verksamhet och monter. Vi har gjort flera unika idéer tidigare så tveka inte att fråga om just era idéer är möjliga att genomföra. Kontakta oss på 0771 – 75 35 00 eller info@expofy.se