Reklamtält > Stjärntält

Stjärntält

Stick ut med ett unikt stjärntält från Expofy. Detta högkvalitativa tält är gjort i dubbel impregnerat polyestermaterial och står emot både regn och blåst. Ett utmärkt val till evenemang, konserter och festivaler. Den största varianten kan ta upp emot 180 gäster på en och samma gång.

Välj stjärntält vid evenemang & konsert

Är du ute efter något unikt och annorlunda till ditt evenemang så är stjärntältet något att satsa på. Med dess unika form drar det till sig besökarnas ögon och skapar en nyfikenhet. Tältet är betydligt maffigare än andra tältmodeller och tar samtidigt in fler besökare. Något som passar utmärkt på festivaler, utställningar, sportevenemang och fester. Tältets konstruktion fästes i marken och kan därför endast användas utomhus på mjuka underlag. Detta tält har ingen stomme utan taket hissas upp genom att resa en påle i mitten av tältet. Beroende på hur storleken på tältet så varierar antalet pålar från 1–3. Därefter spänner du ut tältets tak och fäster det med jordspikar förankrade i marken.

Stjärntältet passar utmärkt som eventtält där många ska kunna vistas under tältets tak. Något som exempelvis funkar perfekt för att bygga upp ett stort dansgolv utomhus helt skyddat ifall det skulle börja regna. Tältet har även en stor fördel att det inte blir så stort när det är i hopfällt. För även om du väljer den största varianten av stjärntält så blir det aldrig längre än 140 cm när det är nerpackat. Detta gör att det är möjligt att enkelt transportera tältet i en vanlig personbil.

Varianter av stjärntält

Som många av våra andra eventtält så kommer stjärntältet i flera storlekar. Detta för att det skall passa för alla typer av användningsområden. Stjärntältet kommer i två varianter som därefter går att välja i tre olika storlekar. Det som skiljer tälten åt är i huvudsak dess storlek och hur många kvadratmeter som varje tält erbjuder. Men konstruktion, stomme och väggar är densamma för båda varianterna.

Val av färg på stjärntältet

Stjärntältet är precis som våra andra tält med 100% print. Det innebär att du kan trycka på hela tältets yta. Det betyder också att du kan välja precis vilken färg du vill på ditt tält. Skulle du dock inte önska något tryck på ditt stjärntält kan du i stället välja en av de valbara standardfärgerna i listan nedan. När du väljer en färg till ditt tält så bör du se till att det i första hand matchar din grafiska profil. Men om detta inte är viktigt kan det i stället vara bra att välja en färg som sticker ut. Exempelvis en stark röd eller en stark gul färg. Detta kommer att sticka ut från mängden och dra till sig kundernas blickar.

Ska du använda ditt tält på en mycket smutsig plats rekommenderar vi att du väljer en mörk färg som då minskar risken att tältet ser smutsigt ut. Vita tält kan mycket fort bli smutsiga och då inte se så snygga ut. Självklart går det att tvätta av om tältet skulle behöva rengöras.

Med eller utan vägg

Eftersom stjärntält ofta används vid event- och loungeytor så är det mycket populärt att ha dessa helt öppna. Det skapar en mysig atmosfär samtidigt som det gör det enkelt att ta sig ut och in i tältet. Men när du beställer ett stjärntält så rekommenderar vi alltid att du ändå lägger till väggar. Väggarna går att välja i tre utföranden och finns som heltäckande, med fönster eller med dörr. Fördelen med att välja till väggar är att det skyddar gästerna om vädret skulle bli dåligt på dagen då evenemanget är. Väggarna kan då enkelt fästas i tältets stomme och skydda mot både regn och blåst. Något som kommer uppskattas av alla besökare. Det blir en populär samlingsplats där man kan skydda sig från regnet eller kalla vindar.

Stjärntält med eget tryck

När du beställer ett stjärntält hos Expofy så ingår det alltid tryck i priset. Detta innebär att du kan placera din logotyp på hela tältet, både tak och väggar. Något som är en stor fördel för marknadsföring av ditt företag. Ett stjärntält kan öka din exponering markant genom att du placerar ut din logotyp synlig på tältets tak. Detta gör att det både blir tydligt vart ni befinner er och en perfekt reklampelare. När vi trycker ditt tält kan du välja att designa det precis som du vill. Du kan använda allt från texter, bilder och grafiska element.

Skulle du behöva hjälp med din tryckfil eller rådgivning kring din design är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi kan ta fram ett original efter dina önskemål eller ge dig tips för att ta fram den bästa designen på ditt tält. Vi finns tillgängliga både på info@expofy.se eller 0771–753500. Att placera din logotyp på rätt plats är A och O när det kommer till att få så bra exponering som möjligt. Så tveka inte att höra av dig till oss om du är osäker på något.

Storleksguide stjärntält

När du ska välja storlek till ditt stjärntält bör du alltid utgå ifrån hur många som ska befinna sig inuti tältet. Det är viktigt att tänka på att yta som tas upp av möbler och dekorationer minskar möjligheten till antalet besökare. Så är du osäker på om tillräckligt många kommer få plats rekommenderar vi att du väljer en större variant av tältet. Stjärntältet kommer i flera storlekar men i två varianter, Stjärntält mini och Stjärntält.

BREDDLÄNGDYTAANTAL PERSONERTYP AV TÄLT
10 m10 m100 m²65 personerStjärntält Mini
10 m13,7 m137 m²90 personerStjärntält Mini
12,6 m12,6 m158 m²106 personerStjärntält
10 m17,5 m175 m²115 personerStjärntält Mini
12,6 m17,2 m216 m²144 personerStjärntält
12,6 m21,7m273 m²182 personerStjärntält

Att välja rätt stjärntält kan vara en utmaning och därför vill vi alltid kunna vara en hjälpande hand på vägen. Vi har flera års erfarenhet av eventtält och kan därför komma med råd och rekommendationer kring vilket tält som kommer passa dig bäst. I vår stora tältguide ”vad är ett reklamtält och eventtält” kan du läsa ännu mer om våra tält. Där hittar du massvis med information som kan vara bra att kunna kring tält innan du lägger din beställning.

Ska du på mässa eller större evenemang kan vi även hjälpa dig med helhetslösningen. I vår webbutik hittar du hundratals varor som passar utmärkt för evenemang och mässa. Vi har även erfarenhet kring projektledning och kan vara ett stöd vid planering av dessa större event. Vår kundservice finns tillgänglig både på telefon och mail så tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Maila info@expofy.se eller ring 0771–753500.