Expotält Dome - Skapa en plats för dig och dina kunder | Expofy
Expotält Dome 4,7×4,5
Produktvideo

Expotält Dome 4,7×4,5

29 100.00 kr

(32 375 krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

 • Fraktklass: 1 - 169 kr
 • Fraktklass: 2 - 199 kr
 • Fraktklass: 3 - 249 kr
 • Fraktklass: 4 - 449 kr
 • Fraktklass: 5 - 650 kr
 • Fraktklass: 6 - 990 kr
 • (Frakt tillkommer i varukorgen) För denna produkt kan vi tyvärr inte erbjuda snabbare leveranstid än standard.

  Ladda upp din fil nu eller skicka in den senare via vår WeTransfer

 • Är din fil större än tillåtet? Då går det att ladda upp den via vår WeTransfer eller maila filen till info@expofy.seMax filstorlek: 10 MBGodkänt filformat: pdf

Produkt

Tillval

Leveranskostad

Totalt

Artikelnr: 25059 Kategorier: , , , Etiketter: ,
000

SKAPA EN PLATS FÖR DIG OCH DINA KUNDER!

Expotält Dome är ett unikt tält med en sfärisk form som passar i alla sorters väder. Expotältet har ett brett användningsområde och finns ofta att se på utomhusevenemang, festivaler eller på utställningsytor. För att skapa en helhet och att marknadsföra dig snyggt utåt kan du komplettera ditt expotält med reklamflaggor, beachflaggor och mässbord.

Montering och konstruktion

Expotält Dome är ett specialanpassat tält med en kupolformad topp. Detta unika tält är framtaget för de kunder som vill ha ett lite mer unikt tält. Tältet har en femkantig bas och en ram av aluminiumprofiler. Profilerna sättes samma med de specialanpassade knapparna och med hjälp av stagen blir ramen stabil. Tack vare de anpassade knapparna används inga lösa skruvar eller muttrar.

Material och val av väggar

Tältets tak och väggar i gjorda i en dubbelimpregnerad och vattentät polyester. Det innebär att du kan använda ditt tält i alla sorters väder. Vid hårdare vindar bör du dock se till att förankra dig tält med tältspikar, tältremmar eller med vikter. Tänk på att tältet klarar vindhastigheter upp till 25 m/s och bör tas ner vid hårdare vindar än så.

För att skydda från annat oönskat väder kan det vara bra att välja till en eller flera väggar till ditt expotält. Tältväggarna kommer enkelsidig och helprintade där du kan du välja om du vill ha med eller utan tryck. När du lägger till väggar, på alla sidor av tältet, blir den fjärde väggen automatiskt en dörr. Det gör det enkelt för dig att kunna ta dig in och ut ur tältet. Vid montering av väggarna så använder du de enkla blixtlåset för att fästa väggarna runt tältets konstruktion.

Vid behov av andra väggar

Våra expotält kommer med andra variationer av väggar och finns till exempel med fönster. Vid intresse av andra väggar kan ni kontakta oss så hjälper vi er att ta fram det tält som ni önskar.
Ring oss på 0771 – 75 35 00 eller maila info@expofy.se 

Designa ditt expotält

Expotält Dome kommer med inkluderande tryck på både väggar och tak. Om du inte vill göra något speciellt tryck på den kan du välja en av dessa 20 solida färger.

Vid egen design av ditt tält kan det vara bra att tänka på att göra designen så tydlig som möjligt. Gärna så att den fungerar att se på nära håll som långt håll. Ju längre ifrån du kan avläsa designen desto bättre. Håll även din logotyp, budskap och text så långt ifrån skarvar och sömmar som möjligt. Är du osäker på hur du skapar en egen tryckfil så kan du läsa vår guide om tryckfiler. Eller så kan du lägga till produkten ”hjälp med original” i din kundkorg så hjälper vi dig att skapa en tryckfil. Har du andra frågor eller funderingar går det självklart bra att kontakta oss på 0771 – 75 35 00 eller info@expofy.se

Recensioner(0)

Det finns inga recensioner ännu.

SKRIV EN RECENSION

Var först med att recensera “Expotält Dome 4,7×4,5”

Volymrabatter
Antal:
Volymrabatt:
Specifikation

Material

Aluminum, Vattentät polyester

Bredd

470 cm

Höjd

350 cm

Djup

450 cm

Antal ingångar

5 st

Höjd ingång

210 cm

Bredd ingång

290 cm

Vikt utan väggar

51 kg

Tryckyta

Se tryckmall

Designmallar

Så här gör du

 1. Ladda ned designmallen (pdf)
 2. Följ instruktionerna i filen.
 3. Ladda upp ditt original till oss här: Ladda upp fil
 4. Vi granskar alla original och ordrar manuellt och återkommer direkt om vi är osäkra på något.

Designhjälp (99 kr)

Behöver du hjälp med ditt original kan du välja till designhjälp på produktvyn. Då hjälper vi dig med de grundläggande bitarna så som att placera en logotyp och välja färger. Behöver du ha mer avancerad designhjälp? Hör av dig till oss så löser vi självklart det också!

Hämta designmall