Expomera > Nyheter > Säg hej till Anette – vårt nya tillskott på säljsidan

Säg hej till Anette – vårt nya tillskott på säljsidan

Säg hej till Anette!

Vårt nya tillskott på säljsidan

Efter en tuff tid med restriktioner, evenemang som inte blir och inställda mässor börjar vi se ljuset i tunneln. Även om vi ännu inte är säkra från covid-19 så börjar verksamheten långsamt komma tillbaka till det normala. Mycket är fortfarande inställt men vi på Expofy har istället blivit betydligt starkare inom andra branscher. För att stärka upp detta ännu mer har vi nu kunnat anställa ytterligare en säljare. Så därför vill vi här med välkomna vår nya kollega Anette Wrakén!

Anette berätta lite om dig själv:

Jag har verkat inom tryck och grafiska branschen de senaste 20 år där mitt gebit framförallt varit mot Bygg-fastighetsbranschen men även mäss och utställningsproduktioner. Byggnadsingenjör, Marknadsassistent, Projektledare och account manager är några av mina tidigare titlar

Hur skulle du beskriva dig själv i en mening?

Obotlig optimist, mitt motto: inget är omöjligt.

Jag är en glad person med stor ansvarskänsla och viljestyrka. Mina kollegor och vänner beskriver mig som idérik, social och ambitiös, är en öppen och ärlig person som tycker om att möta människor.

Vad gör du förutom när du jobbar på expofy?

Mitt stora intresse är att resa, besöka andra länder och kulturer runt om i världen. På fritiden spenderar jag gärna tid med min familj och vänner, påtar i trädgården. Har oftast något bygg/renoverings projekt igång sådär lite vid sidan om. Åker gärna på en skidresa på vinterhalvåret och en och annan golfrunda om tid finns.