Handspritsdispenser - Dispenser som rymmer 1000 ml | Expofy
Över 300 olika expoprodukter
Leverans inom 7-10 arbetsdagar
Kundtjänst: 0771-75 35 00
Handspritsdispenser
Produktvideo

Handspritsdispenser

495.00 kr

(618,75 krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

 • Fraktklass: 1 - 199 kr
 • Fraktklass: 2 - 245 kr
 • Fraktklass: 3 - 349 kr
 • Fraktklass: 4 - 449 kr
 • Fraktklass: 5 - 595 kr
 • Fraktklass: 6 - 1190 kr

Prissammanställning

  Produkt

  Tillval

  Totalt

  000

  Smidig dispenser för placering på vägg

  Denna enkla och smidiga handspritsdispenser kan du enkelt placera på valfri vägg. Det krävs ingen speciell installation och du monterar enkelt upp dispensern genom att skruva upp den på väggen. Observera att skruvar medföljer ej.

  Handspritsdispensern är tillverkad i vit plast och går att fylla med 1000 ml vätska. Behållaren fungerar även för att byta ut dispensern på någon av våra modeller av handspritstationer. Så behöver du byta ut din dispenser till ett av våra andra system så kan du välja till denna. Om du istället är i behov av en ny dispenser men använder dig av ett annat system av handspritstation rekommenderar vi att du tar kontakt med oss först. Vi kan inte garantera att denna typ av handspritsdispenser fungerar till andra märken.

  Skyddsprodukter som till exempel en handspritdispenser hjälper din verksamhet att hålla nere eventuell smittspridning samtidigt som kunder kan få möjligheten att rengöra sina händer. Detta är en produkt som inte enbart passar för de mest krävande situationerna utan fungerar lika bra för att hålla smittspridningen låg under hela året.

  Vid behov av fristående handspritdispenser

  Är du i behov av en fristående handspritdispenser har vi flera bra alternativ för detta. Det finns system för både utomhus- och inomhusanvändning så att du kan välja ett som passar för just din verksamhet. Golvställen för inomhusanvändning kommer i flera olika materialval såsom vitt trä (Wood Premium & Wood Plus), högkvalitativ ek (Handspritstation Vintage) eller metall (Handspritstation metall). Du har även möjligheten att få ett handspritsstativ med snäppram där du enkelt kan meddela viktig information till dina kunder.

  Saknar du något inom skyddsprodukter eller har du några frågor om våra skyddsprodukter kan du kontakta oss på info@expofy.se eller 0771 – 75 35 00. Vi hjälper dig gärna att ta välja den bästa produkter för din verksamhet.

  Volymrabatter
  Antal:
  Volymrabatt:
  Specifikation

  Material

  Vit plast

  Bredd

  9,5 cm

  Höjd

  30 cm

  Djup

  16,5 cm

  Volym

  1000 ml

  Designmallar
  Hämta designmall

  Inga filer