Handspritstation Vintage
Produktvideo

Handspritstation Vintage

2 650.00 kr

(3331,25 krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

  • Fraktklass: 1 - 169 kr
  • Fraktklass: 2 - 199 kr
  • Fraktklass: 3 - 249 kr
  • Fraktklass: 4 - 449 kr
  • Fraktklass: 5 - 650 kr
  • Fraktklass: 6 - 990 kr

Endast Leveranstid

  • (Frakt tillkommer i varukorgen) Tillägget gäller per produkt och tillkommer som en extra kostnad utöver frakt.

Produkt

Tillval

Leveranskostad

Totalt

000

Enkel handspritstation med Vintage-look

Handspritstation Vintage är ett enkelt golvställ med hållare och fot i högkvalitativ ek. Hållaren är monterad på en pelare i svart pulverlackad stål som placerats centralt på ställets fot. Det ger golvstället bra stabilitet och riskerar inte att ramla omkull. Denna typ av handspritstativ är diskret och smälter bra in i omgivningen. Därför kan denna modell passa bra in i kontorslokaler och restauranger. Då skyddsprodukter fått ta en betydligt större roll i vår vardag är det viktigt att dessa också håller en snygg och hållbar standard.

Skyddsprodukter som till exempel en handspritstation hjälper din verksamhet att hålla nere eventuell smittspridning samtidigt som kunder kan få möjligheten att rengöra sina händer. Detta är en produkt som inte enbart passar för de mest krävande situationerna utan fungerar lika bra för att hålla smittspridningen låg under hela året.

Handspritstation Vintage kommer med en medföljande påfyllningsbar dispenser i plast som rymmer upp till 1000 ml. Dispensern på handspritstativet är manuell och går inte att få som automatisk.

Om du behöver ett golvställ med skylt

Till skillnad från andra handspritstationer så kommer inte handspritstativ Vintage med en inkluderande snäppram/skylt. Detta gör att handspritstativ Vintage är både enklare att montera och snäppet lägre i höjd än golvställen med skylt. Om du vill ha en handspritstation med möjlighet att visa ett budskap kan du istället välja Wood Plus eller Metall. Båda dessa golvställ kommer med tillhörande snäppramar i A4.

Skulle du istället vara i behov av ett handspritstativ som klarar av att stå utomhus kan vi rekommendera Outdoor. Outdoor är ett extra tåligt golvställ som även kommer med en inkluderande snäppram. Snäppramen är i A3 storlek och är även den anpassad för utomhusklimat. Om du är osäker på vilken handspritstation som skulle passa din verksamhet bäst kan du alltid kontakta oss så hjälper vi dig ta fram det bästa alternativet.

Recensioner(0)

Det finns inga recensioner ännu.

SKRIV EN RECENSION

Var först med att recensera “Handspritstation Vintage”

Volymrabatter
Antal:
Volymrabatt:
Specifikation

Material

Högkvalitativ ek och pulverlackerad stål

Bredd

25 cm

Höjd

125 cm

Djup

30 cm

Vikt

7 kg

Dispenser

1000 ml

Designmallar
Hämta designmall

Inga filer