Kassaskydd Wood - Fristående kassa- och Hostskydd | Expofy
Över 300 olika expoprodukter
Leverans inom 7-10 arbetsdagar
Kundtjänst: 0771-75 35 00
Kassaskydd Wood
Produktvideo

Kassaskydd Wood

750.00 kr

(937,5 krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

 • Fraktklass: 1 - 199 kr
 • Fraktklass: 2 - 245 kr
 • Fraktklass: 3 - 349 kr
 • Fraktklass: 4 - 449 kr
 • Fraktklass: 5 - 595 kr
 • Fraktklass: 6 - 1190 kr

Prissammanställning

  Produkt

  Tillval

  Totalt

  000

  Exklusivt kassa- och hostskydd i bokträ

  Skydda era anställda från hosta och stänk med fristående Kassaskydd Wood i transparent plexi. Skyddsväggen är perfekt att temporärt eller permanent kunna placera framför en kassadisk eller reception. Plexiglaset har placerats på en rejäl bottenplatta i bokträ med det skyddande plexiglas framifrån. Väggen framifrån har en bredd på 70 cm och en höjd på 42 cm. Skyddet har även integrerade fötter som ser till att det står stadigt utan att falla.

  För att underlätta vid hantering av mindre produkter, betalningsmedel och dokument har kassaskyddet fått en 6 cm hög genomgång. Plexiglast har även försetts med ljudhål så att du kan ha en tydlig kommunikation med dina kunder. Skulle du vilja ha en större öppning för genomgång så kan du istället välja kassa- och hostskyddet ekonomi eller business.

  Kassaskydd Wood kommer helt färdigmonterad och kräver ingen fast installation. När du inte längre är i behov av det skyddet kan du enkelt lyfta bort det. Till skillnad från många andra skyddande väggar som istället monteras i tak eller fast i bord så är detta alternativ mycket enkelt att hantera. Du behöver ingen speciell montör och du kan ta fram och bort det på nolltid. Det skapar inte heller några märken eller kvarvarande skruvar i ditt bord/tak. När skyddet blir smutsigt eller behöver rengöras för hygieniska skäl kan du tvätta av det med vanligt rengöringsmedel och desinfektionsmedel.

  Specialanpassat plexiglasskydd

  Våra modeller av kassaskydd/hostskydd kommer i fasta storlekar och är redan färdiganpassade. Skulle du behöva en speciallösning på skyddsvägg så kan du alltid rådfråga oss. Vi hjälper gärna till att lösa just din situation så tveka inte att höra av dig. Du når oss på info@expofy.se eller 0771 – 75 35 00. Skulle det vara så att du saknar en produkt inom skyddsprodukter så kan du även ta detta med oss så skall vi hjälpa dig ta fram detta.

  Volymrabatter
  Antal:
  Volymrabatt:
  Specifikation

  Material

  Plexiglas och bokträ

  Bredd

  70 cm

  Höjd

  42 cm

  Djup

  20 cm

  Designmallar
  Hämta designmall

  Inga filer