Expomera | För dig som vill finna inspiration | Expofy

Expomera

I Expomera delar vi nyttig och bra information om produkter. Men även smarta tips och trix. För dig som vill finna inspiration hittar du detta bland våra kundcase.

 • Få maximal exponering med banderoll på byggkran

  Banderoll på byggkran är en unik och effektiv produkt att använda vid marknadsföring. Dock krävs det en del förarbete innan du beställer din banderoll. I denna guide ger vi därför dig tips om hur du ska gå tillväga, materialval och annan bra information som du kan tänkas behöva.

  Läs mer
 • Så monterar du ihop in beachflagga på bara några minuter

  Att sätta ihop en beachflagga är inte något som är särskilt svårt. Beachflaggan är nog en av de enklaste expo-produkterna att montera ihop. Det är inte heller speciellt många delar som måste sättas samman.

  Läs mer
 • Vi kämpar vidare!

  Till våra befintliga kunder men även nya vill vi meddela att vi jobbar på som vanligt. Med denna nyhet vill vi berätta hur vi hanterar situationen och vad det innebär för er som kund att handla hos oss.

  Läs mer
 • Vad är ett reklamtält och eventtält?

  Expotält – även kallade popup-tält, depåtält, expresstält, eventtält och reklamtält – är populära vid olika former av evenemang. De förenar praktisk användning med en varierande möjlighet att synas och drar uppmärksamheten till sig. Med kunskap om de olika val som är möjliga blir det lättare att välja rätt expotält.

  Läs mer
 • En högtflygande kick-off!

  När hösten närmar sig och alla börjat landa efter sommarens härligheter var det dags för oss på Expofy att göra en härlig höst Kick-off.

  Läs mer
 • Mässväg skapad med en vepa

  Så väljer du rätt mässvägg till din mässmonter

  Mässväggar kommer i många former och variationer vilket kan göra valet svårare för dig som kund. Vad skiljer egentligen väggarna åt och vad ska man tänka på när man väljer mässvägg. I denna guide kommer vi gå igenom olika mässväggarna men även vad du bör tänka på när du väljer mässvägg till din mässmonter.

  Läs mer
 • Nytt tillskott på säljsidan

  Vår säljavdelning utvecklas och vi blir nu en till i företaget. Vi är otroligt glada att kunna presentera vår nya kompetens inom sälj: Tomas Silfverberg.

  Läs mer
 • Expofy tecknar ramavtal med Göteborgs Stad!

  Under våren har vi arbetat hårt och satsat extra för att ta vi ska ta en större plats på marknaden.

  Läs mer
 • Så skapar du ditt eget tryck till din beachflagga

  Här kommer en guide till dig som vill skapa ditt eget original till din beachflagga med tryck. Vi kommer gå igenom hur du hittar mallen och hur du ska tänka när du designar din fil. Vi kommer att använda oss av Adobe Illustrator då vi tycker att det är det lättaste verktyget att använda för just detta. Men det går även bra att använda andra programvaror.

  Läs mer
 • Rullande start på året

  I höstas, efter ett fantastiskt samarbete i somras, blev det klart att vi även skulle samarbeta med Gothia Innebandy Cup.

  Läs mer
 • Vad är en beachflagga?

  Beachflaggor med tryck används ofta som reklampelare för olika typer av företag och verksamheter. De är populära som exponering på allt från mässor och event till butiker och kampanjer.

  Läs mer
 • Säg hej till Anette – vårt nya tillskott på säljsidan

  Efter en tuff tid med restriktioner, evenemang som inte blir och inställda mässor börjar vi se ljuset i tunneln. Även om vi ännu inte är säkra från covid-19 så börjar verksamheten långsamt komma tillbaka till det normala.

  Läs mer
 • Så säkrar du din design med hjälp av utfall

  Alla har nog någon gång varit med om den vita kanten som uppstår vid tryck. Kanten som blir då du inte haft tillräckligt eller inget utfall alls. Det är just detta som är specialiteten med utfall.

  Läs mer
 • Vad är en gatupratare och trottoarpratare?

  Gatupratare eller trottoarpratare är en slags reklamskylt som placeras direkt på marken eller gatan i nära anslutning till en verksamhet. Med gatupratare kan du exponera produkter, kampanjer eller öppettider på ett enkelt och prisvärt sätt. Tack vare sin flexibilitet är gatuprataren ett perfekt reklammedium.

  Läs mer
 • När allting bara klaffar blir det riktigt bra!

  Att skapa en riktigt lyckad monter innebär en hel del jobb. Det finns mycket som kan strula på vägen, men ibland flyter det bara på och slutresultatet blir någonting långt över förväntan.

  Läs mer
 • Vad är vektorgrafik?

  När du ska trycka exempelvis en logotyp på en expoprodukt frågar vi ofta efter en vektoriserad PDF-fil för att uppnå bästa kvalité. Men vad innebär det egentligen och varför kan man inte skicka in en logotyp i JPEG- eller PNG-format?

  Läs mer
 • Stolt leverantör till världens största fotbollsturnering – Gothia cup

  I Mars 2019 fick vi det glädjande beskedet att vi valts ut som officiell leverantör till Gothia Cup 2019 utifrån den upphandling som vi svarade på under december 2018. Stolta och med höga ambitioner påbörjade vi arbetet med att planera det största enskilda projektet som vi hittills tagit oss ann!

  Läs mer
 • Detta bör du tänka på innan du väljer färg till din beachflagga

  Att välja färg i ett redigeringsverktyg kan ge känslan av att det finns miljontals olika färger att välja mellan. Men vid tryck av beachflaggor måste man anpassa färgerna så att de passar för rätt typ av tryck. Därför kan det ibland uppstå missförstånd och det kan upplevas att man inte fått den flagga man önskar.

  Läs mer
 • Förbered dig för höstens kommande mässor

  Till hösten kommer många mässorna att börja öppna upp igen och därför är det dags att börja förbereda sig. När det väl närmar sig går det fort och då kan det lätt hända att man missar något viktigt. Så här kommer några tips att tänka på inför höstens kommande mässor och en lista du kan följa. På så sätt riskerar du inte att gå minste om något.

  Läs mer
 • Planera mässan ordentligt

  Planera mässan – Ladda ner vår checklista

  Inför en mässa så är det mycket man skall tänka på. Dels skall en hel monter planeras och ställas upp, men även andra förberedelser är essentiella.

  Läs mer