Staketbanderoll

Pris: 249:-

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen i varukorgen. Endast en frakt per order.

Från 179.00 kr / m²(224.00 kr inkl.moms)

Beskrivning

Material

När du ska välja material till banderoll har vi valt ut tre stycken tyger som passar bra för både större och mindre vepor utomhus och inomhus.

 • 270g Mesh
  Hålad PVC som är slitstarkt men även delvis elastiskt. Tack vare att tyget är hålat så släpper det igenom en del av vinden vilket gör att det klarar sig bättre mot hårda vindförhållanden än andra material. Därför kan detta material vara att föredra om du ska montera banderollen på en vindkänslig yta.
 • 400g Frontlit
  Solid PVC är av högsta kvalité och ger fin färgåtergivning. Det är ett slitstarkt material som klarar de hårdaste väderförhållandena. Frontlit är ett bra val till staketvepor då den är både lätt att jobba med och mycket följsam. Eftersom det är ett tätt material måste du se till att skydda staketbanderollen från vind bakifrån. Annars riskerar vinden att välta staketet.
 • 110g Polymesh
  Polymesh är till skillnad mot de andra två inte ett PVC material utan ett polyestertyg.  Polyester är ett av de vanligaste materialen att använda till flaggor men det går lika bra att använda till en staketbanderoll. 110g Polymesh är precis som 270g Mesh hålad och släpper därför igenom en del av vinden vilket kan vara att föredra då det minimerar risken att staketet välter vid hårdare vindförhållanden. Polymesh har bra färggenomsläpp vilket gör att man kan se färgen väldigt bra från baksidan av banderollen.

Efterbehandling

Val av efterbehandling är hur du vill att kanterna ska vara runt om din banderoll. Efterbehandling görs på alla sidorna av staketbanderollen och du kan välja mellan två olika mellanrum på öljetterna.

 • Kantförstärkning + öljetter 
  Hård vind är det största problemet att ta hänsyn till när du ska göra en staketbanderoll. På staketbanderoller använder vi en kraftig kantförstärkning bestående av ett nylonband som sys fast runt kanterna. Detta görs för att de inte ska trasas upp och ger därmed en längre hållbarhet. Men för att du sedan ska kunna hänga upp din banderoll så slås det fast öljetter. Du kan välja öljetter varje 25 cm eller varje 50 cm.