Banderoll till Smart Frame

Pris: 249:-

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen i varukorgen. Endast en frakt per order.

Från 220.00 kr / m²(275.00 kr inkl.moms)

Beskrivning

Utbytesbanderoll till vårt Smart Frame System

Att byta system varje gång man vill byta budskap kan kännas onödigt och inte så hållbart. Fördelen med vårt Smart Frame system är att när du tröttnat på ditt motiv enkelt kan ta ner endast bilden och byta ut den mot något nytt. Ett enkelt och smart system som går att anpassa efter era behov och kampanjer. Tryck banderoller med ett motiv för att skapa en trevligare miljö eller informera om nya produkter. Här finns det inga begränsningar! Banderollen är smidig att hantera, lätt att byta och dessutom billig att frakta.

Måtten du anger vid beställning är alltid yttermåtten på din Smart Frame, dvs ytterkant till ytterkant både på bredden och höjden.

Material

När du ska välja material till Smart Frame har vi valt ut ett flertal tyger som passar bra för systemet.

 • Stickad Polyester
  Stickad polyester som ger en mjuk och ”skrynkelfri” känsla. Välj mellan 215g eller 265g stickad polyester. Det är ett av det mest populära valen till våra Smart Frames. Skall din Smart Frame sitta mot en vägg så rekommenderar vi 215g stickad polyester. Är din layout i ljusa toner rekommenderar vi istället 265g varianten för att undvika eventuella skuggningseffekter. 265g Stickad polyester är även mest lämpad för dubbelsidiga ramar. Eftersom materialet kan skarvas så finns det inga begränsningar i hur stor banderoll du kan göra. Banderollens motiv trycks i 4-färg och med en transfersublimering.
 • 250g Blackback Polyester
  Texilväv med hög kvalité och helt utan ljusgenomsläpp tack vare sin svarta ljusblockerande baksida. Passar bra för Smart Frames placerade i ljusa miljöer som exempelvis i butiksmiljöer. Då risken för ljusgenomsläpp minskar och motivet syns klart och tydligt utåt. Tyget trycks med en sublimeringsteknik vilket gör att färgen trycks in i materialet och stannar där. Används för dukar som är upp till 300 cm i ett stycke. Banderollens motiv trycks i 4-färg och med en transfersublimering.
 • 250 g Contrast Blackback
  Samma typ av material som 250g Blackback Polyester men den ”stora” skillnaden är att den finns att få i hela 500 cm i ett stycke. Banderollens motiv trycks i 4-färg och med en transfersublimering.
 • 170 g Samba
  Enkel och hanterbar nylonväv som du kan torka av. Tyget är vattenavvisande vilket gör att vatten lätt rinner av utan att tränga in i materialet och har därmed ett bra skydd mot regn. Fungerar lika bra att använda inomhus som utomhus. Samba trycks med UV-teknik vilket resulterar i en djup färgåtergivning som får din banderoll att ”poppa”. Används för dukar som är upp till 300 cm i ett stycke. Banderollens motiv trycks i 4-färg och med en UV-LED teknik.

Efterbehandling

Val av efterbehandling är hur du vill att kanterna ska vara runt om din banderoll. Efterbehandling görs på alla sidorna av banderollen och för att det ska passa i Smart Frame systemet är det en gummilist som sys på runt kanten.

 • Gummilist 
  Gummilisten är fast sydd på tygets baksida och är 12 mm bred. Det är gummilisten som du sedan använder för att trycka fast tyget i ramen.

Designa din banderoll

När du designar banderoller till Smart Frame behöver du inte hålla tillbaka på layouten. Du kan trycka på hela ytan och det finns inga begränsningar på hur många färger du får använda. När du skapar din tryckfil ska layouten vara efter banderollens mått och glöm inte att spara med 5 mm utfall. Är du osäker på hur du skapar en tryckfil eller hur man lägger till utfall kan du läsa det i våra guider om tryckfiler och utfall. Behöver du hjälp med design eller har frågor om våra banderoller till Smart Frame system kan ni kontakta oss på 0771 – 75 35 00 eller maila oss på info@expofy.se

Här hittar du vår Smart Frame