Fönsterdekal – Konturskuren Vinyl

Pris: 249:-

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen i varukorgen. Endast en frakt per order.

Från 585.00 kr / m²(731.50 kr inkl.moms)

  • Välj mellan 3 vinylfärger
  • Passar för texter, logotyper eller andra objekt som ska konturskärs
  • Max bredd för rulle: 126 cm. Därefter blir det skarv i trycket

Beskrivning

Enkel och självhäftande fönsterdekal

Dessa fönsterdekaler konturskärs efter ditt motiv/logotyp från en gjuten vinyldekalserie från Oracal som kommer i 59 stycken olika standardfärger. Vid beställning kan du välja hur många vinylfärger du vill trycka med. Det går max att välja tre stycken färger. Vill du ha fler är du välkommen att kontakta oss för offert. Om du istället skulle vilja trycka din dekal med 4-färgstryck så rekommenderar vi att du istället väljer Fönsterdekal – Konturskuren Printad 4-färg.

Vill du ha en specifik PMS färg så anger du den i din beställning. Vi matchar foliefärgerna så nära vi kan mot ditt original och skickar ett korrektur innan vi skickar det till tryck. Dessa vinylfärger är det som används:

Då det skiljer sig mellan datorskärm och verklighet är detta endast att betrakta som ungefärliga färger. Vinylen upplevs klarare och blankare i verkligheten. Klick på bilden för att tydligare se de olika färgerna. 

Dekalerna har en hög kvalitet och håller upp till 5 år utan att de påverkas av solljus eller annat väder. När du ska montera din dekal går det lika bra att montera på insidan som utsidan, du väljer själv vart klistret ska vara. Utseendet av dekalen kommer inte att påverkas utan ser lika fin ut från båda sidor.

Vid större motiv

Då vinylens rulle har en maxbredd på 126 cm så kommer det vid större mått att bli en skarv i vinylen. Skarvar gör vi som standard med 15 mm överlapp. Detta är inget som visuellt kommer att påverka ditt motiv med det gör att monteringen blir mer avancerad. Då kan det vara bra att få hjälp att montera din fönsterdekal. Vi samarbetar med ett flertal duktiga montörer och uthyrare som finns tillgängliga över större delen av Sverige. Kontakta oss på info@expofy.se eller 0771 – 75 35 00 så hjälper vi er.

Designa din fönsterdekor

Vid design av din egna dekor kan du skapa den precis så som du önskar. Vi konturskär ditt motiv/logotyp och anpassar efter de färger du valt. För att vi sedan ska kunna trycka ditt motiv krävs det att du sparat filen som en PDF eller EPS-format. Är du osäker på hur du skapar en tryckfil kan du läsa det i vår guide om tryckfiler. Behöver du hjälp med design eller har frågor om våra fönsterdekaler kan ni kontakta oss på 0771 – 75 35 00 eller maila oss på info@expofy.se