Octa Optima 3x3m - Högkvalitativt tält för alla sorters väder | Expofy
Octa Optima 3×3
Produktvideo

Octa Optima 3×3

Från 10 500.00 kr

(13 125 krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

 • Fraktklass: 1 - 169 kr
 • Fraktklass: 2 - 199 kr
 • Fraktklass: 3 - 249 kr
 • Fraktklass: 4 - 449 kr
 • Fraktklass: 5 - 650 kr
 • Fraktklass: 6 - 990 kr
Töm val
 • (Frakt tillkommer i varukorgen) För denna produkt kan vi tyvärr inte erbjuda snabbare leveranstid än standard.

  Ladda upp din fil nu eller skicka in den senare via vår WeTransfer

 • Är din fil större än tillåtet? Då går det att ladda upp den via vår WeTransfer eller maila filen till info@expofy.seMax filstorlek: 10 MBGodkänt filformat: pdf

Produkt

Tillval

Leveranskostad

Totalt

Artikelnr: 25026 Kategorier: , , , Etiketter: , ,
000

SKAPA EN PLATS FÖR DIG OCH DINA KUNDER!

Octa Optima är ett prisvärt och snyggt expotält som passar i alla sorters väder. Expotältet har ett brett användningsområde och finns ofta att se på sportevenemang, festivaler, utställningsytor och marknader. För att skapa en helhet och att marknadsföra dig snyggt utåt kan du komplettera ditt expotält med reklamflaggor, beachflaggor och mässbord.

Montering och konstruktion

Octa Optima är ett så kallat popup-tält – vilket det fått sitt namn av då det är så lätt att montera. Det fungera nämligen så att du endast behöver dra i tältets ben för att det automatiskt ska fällas ut.  Benen är därefter höj- och sänkbara och taket hålls upp av ett rutmönster av aluminiumstag. Dessa aluminumstag är unika för just Octa Optima då stagen och dess kopplingar i många andra expotält är gjorda i plast. Det gör att ramen på tältet blir förstärkt och klarar mer påfrestning än andra tält på marknaden. När du ska ta ner tältet är det enkelt att vika ihop och går att transportera i en väska. Expotältets ram täcks även av en garanti på 5 år.

Material och val av väggar till Octa Optima

Tältets tak och väggar i gjorda i en dubbelimpregnerad och vattentät polyester. Det innebär att du kan använda ditt tält i alla sorters väder. Vid hårdare vindar bör du dock se till att förankra dig tält med tältspikar, tältremmar eller med vikter. Tänk på att tältet klarar vindhastigheterupp till 25 m/s och bör därefter tas ner vid hårdare vindar än så.

För att skydda från annat oönskat väder kan det vara bra att välja till en eller flera väggar till ditt expotält. Tältväggarna kommer enkelsidiga och helprintade. När du sedan monterar väggarna på tältet använder du den fastsydda kardborren och blixtlåset för att fästa runt tältets konstruktion. Vid val av fyra väggar läggs det automatiskt till en dörr så att ni enkelt kan ta er in och ut ur tältet.

Vid behov av andra väggar

Våra expotält kommer med ett flertal andra variationer av väggar och finns både med fönster samt möjlighet till halva väggar. Vid intresse av andra väggar eller med mindre tryck eller alternativt helt utan tryck, kan ni kontakta oss så hjälper vi er att ta fram det tält som ni önskar. Ring oss på  0771 – 75 35 00 eller maila info@expofy.se

Vad är skillnaden på Octa Go, Octa Optima och Octa Pro?

Skillnaden mellan dessa popup-tält är dess konstruktion. Man ser det tydligt på tältens olika profiler men även på tältets lyft- och låssystem. Alla tälten har en hexagonformad profil men Octa Optima har en smalare profil jämfört med Octa Pro. Octa Pro har en tjockare profil som ger en mer hållbar konstruktion och klarar av att tas ner och upp ofta utan att ta någon skada. Octas Optima har en tjockare profil än Octa Go och klarar därav att tas upp och ner ett flertal gånger. Medan Octa Go som fortfarande har en bra och stark ram är lite svagare mot Octa Optima och Octa Pro. Så beroende på hur pass mycket du ska använda ditt tält så bör du anpassa ditt val efter just det.

 • Octa Pro: När du ska använd ditt tält ofta och mycket.
 • Octa Optima: Det mest prisvärda vid användning ett par gånger om året.
 • Octa Go: Det ekonomiska valet. När du behöver ett tält endast ett fåtal gånger.

Designa ditt expotält

Octa Optima kommer med inkluderande tryck på både väggar och tak. Om du inte vill göra något speciellt tryck på den kan du välja en av dessa 20 solida färger.

Lämna en kommentar i kassans meddelanderuta om vilken färg du önskar

Vid egen design av ditt tält kan det vara bra att tänka på att göra designen så tydlig som möjligt. Gärna så att den fungerar att se på nära håll som långt håll. Ju längre ifrån du kan avläsa designen desto bättre. Håll även din logotyp, budskap och text så långt ifrån skarvar och sömmar som möjligt. Är du osäker på hur du skapar en egen tryckfil så kan du läsa vår guide om tryckfiler. Eller så kan du lägga till produkten hjälp med original i din kundkorg så hjälper vi dig att skapa en tryckfil. Har du andra frågor eller funderingar går det självklart bra att kontakta oss på  0771 – 75 35 00 eller info@expofy.se

Recensioner(0)

Det finns inga recensioner ännu.

SKRIV EN RECENSION

Var först med att recensera “Octa Optima 3×3”

Volymrabatter
Antal:
Volymrabatt:
Specifikation

Material

Aluminum, Vattentät polyester

Bredd

300 cm

Höjd

336 cm

Stomhöjd

198 cm

Djup

300 cm

Vikt

29 kg*

Tryckyta

Se tryckmall

* Tak och stomme

Designmallar

Så här gör du

 1. Ladda ned designmallen (pdf)
 2. Följ instruktionerna i filen.
 3. Ladda upp ditt original till oss här: Ladda upp fil
 4. Vi granskar alla original och ordrar manuellt och återkommer direkt om vi är osäkra på något.

Designhjälp (99 kr)

Behöver du hjälp med ditt original kan du välja till designhjälp på produktvyn. Då hjälper vi dig med de grundläggande bitarna så som att placera en logotyp och välja färger. Behöver du ha mer avancerad designhjälp? Hör av dig till oss så löser vi självklart det också!

Hämta designmall